PUBLI

Verve Juices: Μία “συμφωνία” βοτάνων, φρούτων και λαχανικών

Εάν στο άκουσμα της λέξης Verve σου έρχεται το συγκρότημα, τότε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Και, να αποτοξινωθείς.

Η Μάρθα και η Κέλλυ Χατζηγιάννη είναι δίδυμες και μεγάλωσαν μαθαίνοντας να αγαπούν την υγιεινή διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Όταν έφτασε η σειρά τους να μεγαλώσουν τα δικά τους παιδιά, ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο. Επειδή στην ελληνική αγορά δεν υπήρχαν πολλές επιλογές ως προς τα υγιεινά σνακ και ποτά, άρχισαν να φτιάχνουν δικούς τους χυμούς στο σπίτι. Τόσο στις ίδιες όσο και στις οικογένειές τους – ειδικά στα παιδιά τους – άρεσαν πάρα πολύ οι χυμοί, αλλά επειδή χρειάζεται πολύ χρόνο και κόπο για να φτιάχνεις φρέσκους, θρεπτικούς χυμούς στο σπίτι, ήταν δύσκολο να γίνουν μέρος του καθημερινού τρόπου ζωής τους.

Η Μάρθα και η Κέλλυ πήγαν στο Λονδίνο, παρακολούθησαν πολλά σεμινάρια για το juicing, συμβουλεύτηκαν αντίστοιχες εταιρείες του Λονδίνου και καταπιάστηκαν με όλο τους το είναι στο να διαλέγουν τα καλύτερα υλικά, premium συσκευασίες και μόνο τις καλύτερες μεθόδους για να φτιάχνουν τους χυμούς τους. Έτσι γεννήθηκε η Verve Juices (Vitality Energy Revitalise Vigor Enthusiasm)- πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παρασκευάζει, εμφιαλώνει και διαθέτει cold pressed χυμούς (ψυχρής έκθλιψης) από λαχανικά, φρούτα και βότανα, καθώς και ολοκληρωμένα πακέτα αποτοξίνωσης. .

Η Φιλοσοφία της Verve Juices

Η φιλοσοφία της Verve Juices είναι να ζείτε καλά, να φροντίζετε σωστά το σώμα σας και να επιστρέψετε στις ρίζες σας, καταναλώνοντας ωμές, οργανικές, φρέσκες και μη επεξεργασμένες τροφές. Στόχος της εταιρείας είναι να σας διευκολύνει να εντάξετε στην καθημερινότητά σας την υγιεινή διατροφή, να βρείτε τις ισορροπίες στη διατροφή και τη ζωή σας και να αποτοξινωθείτε χωρίς κόπο.

 

Μέθοδος Cold-Pressing και Παρασκευή των Χυμών Verve

Cold press (ψυχρή έκθλιψη) είναι η αργή διαδικασία εξαγωγής χυμού σε δύο βήματα κάτω από πολύ μεγάλη πίεση (3 τόνοι) και πολύ χαμηλή θερμοκρασία, που επιτρέπει μια πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών, μετάλλων και ενζύμων από οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποχύμωσης.

 

Οι χυμοί Verve φτιάχνονται καθημερινά και εμφιαλώνονται αμέσως, έτσι ώστε να είναι απόλυτα ασφαλείς προς κατανάλωση και να διατηρούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα ωφέλιμα συστατικά τους. Διατηρούνται φρέσκοι και αναλλοίωτοι στο ψυγείο για 3 ημέρες (72 ώρες).

Οι φυτικές ίνες αφαιρούνται από όλους τους χυμούς Verve, έτσι ώστε να είναι εύπεπτοι και να απορροφούνται πλήρως. Η γρήγορη απορρόφηση είναι που κάνει τον ωμό χυμό τόσο αντιοξειδωτικό.

Τα Προγράμματα Αποτοξίνωσης της Verve Juice

Τα προγράμματα αποτοξίνωσης της Verve Juices έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί προσεκτικά σε συνεργασία με την κορυφαία διατροφολόγο και  σύμβουλο μεταβολισμού Lisa Blair της London Nutrition Clinic.

Τα προγράμματα αποτοξίνωσης της Verve Juices έχουν τα εξής τρία βασικά οφέλη:

1. Ξεκουράζουν το πεπτικό σύστημα με υγιεινό και φυσικό τρόπο

2. Στηρίζουν και γεμίζουν τον οργανισμό με πλούσιες θρεπτικές ουσίες και ένζυμα – βοηθούν το σώμα να καθαρίσει και να αποβάλει τις τοξίνες

3. Εισάγουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες που οδηγούν σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής

Φυσικά, όμως, τα οφέλη δεν σταματούν εδώ – τα πιο συνηθισμένα οφέλη που συνεπάγεται το cleansing του οργανισμού περιλαμβάνουν:

1. Απώλεια βάρους

2. Αυξημένη ενέργεια και αντοχή

3. Ανάλαφρη διάθεση και αίσθηση ανανέωσης

4. Αυξημένη πνευματική διαύγεια και συγκέντρωση

5. Καλύτερη ποιότητα ύπνου

6. Λαμπερή επιδερμίδα, πιο δυνατά μαλλιά και νύχια

7. Καλύτερη διάθεση και πιο θετική άποψη για τη ζωή

8. Καλύτερη πέψη

9. Μειωμένη όρεξη για ανθυγιεινές τροφές και ζάχαρη

10. Καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και βελτιωμένη πίεση

 

Πώς Λειτουργεί το Cleansing;

Η Verve προσφέρει μια συλλογή από 9 χυμούς (4 πράσινους, 3 φρούτων, 1 καρότο, 1 παντζάρι) και 2 φυτικά γάλατα. Κάθε πακέτο αποτοξίνωσης αποτελείται από πέντε χυμούς και ένα γάλα την ημέρα.

Τα 4 βήματα για να κάνετε cleansing με χυμούς Verve:

1. Επιλέξτε ένα από τα 3 διαφορετικά προγράμματα αποτοξίνωσης – Το Beginner, το Signature ή το Expert

2. Παραγγείλτε το πακέτο μέσω email ή e-shop

3. Η Verve Juices θα σας το παραδώσει στην πόρτα σας – ωμό, φρέσκο και εμφιαλωμένο, με σαφείς οδηγίες για το πώς να επωφεληθείτε στο μέγιστο από το cleansing του οργανισμού σας

4.  Διατηρείτε τα μπουκάλια στο ψυγείο, ανακινήστε καλά – και απολαύστε κάθε γουλιά!