PUBLI

Waterdrop Fest 2015!

Η The Lab Projects σας καλωσορίζει στο πιο action & loud beach festival του φετινού καλοκαιριού!

3 Ημέρες και 3 Νύχτες Περιπέτειας!

10+ Δυναμικά Watersports & Activities!

20+ International & Local Djs και μουσικοί παραγωγοί!

1 Μοναδική Εμπειρία

“Loud Hydration”

About: Τo Waterdrop Festival είναι ένα 3ήμερο watersports & music event, το οποίo έχει ως στόχο να παρουσιάσει και να προωθήσει τον εναλλακτικό – θαλάσσιο αθλητισμό, συνδυάζοντάς τον με τη μουσική και το φυσικό τοπίο της Ελλάδας!

Στις 17, 18 και 19 Ιουλίου 2015 τo Waterdrop Fest επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για να ταράξει τα καταπράσινα νερά στα λιμανάκια του Porto Carras, στη Σιθωνία Χαλκιδικής!

Όσοι βρεθούν στα λιμανάκια του Porto Carras, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία, το #loudhydration! Watersports & Activities:

Στο επίκεντρο του Waterdrop Fest είναι ο θαλάσσιος αθλητισμός!

Oι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν μία σειρά από νέα και δυναμικά watersports, καθώς και να συμμετέχουν στις παράπλευρες δραστηριότητες που θα υπάρχουν στην παραλία.

Στις 2 παραλίες των Watersports θα υπάρχουν:

Flyboard // Hoverboard (by Flyboard Greece) :  Στα πλαίσια του WP2015 θα γίνει παρουσίαση του Flyboard και του Hoverboard! Για όσους δεν γνωρίζουν, μπορούν να δουν το παρακάτω βίντεο!

 

Subwing (by Subwing Greece): Παρουσίαση και δοκιμή του Subwing, του υποβρύχιου wing που θα σε κάνει πιλότο του βυθού!

Wakeboard / Wateskate/ Waterski: Ένα ειδικά σχεδιασμένο σκάφος τύπου MasterCraft θα υπάρχει στην παραλία των Watersports. Sailing (by Mindloop & Bic Sport): Εισαγωγή στην ιστιοπλοΐα με μονοθέσια ιστιοπλοϊκά σκάφη αλλά και σκάφη ανοιχτής θαλάσσης. SUPs (by Mindloop & Bic Sport): Stand Up Paddling. Το new-entry σπορ που απολαμβάνουν όλοι. Μία σανίδα και ένα κουπί αρκούν για βόλτες στην παραλία και πολύ καλή γυμναστική.

Windsurfing (by Mindloop & Bic Sport): Μία πρώτη επαφή με το άθλημα του windsurfing με τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό που θα βρεις στο WDF2015.

Canoe (by Mindloop): Μονοθέσια και διθέσια kayak θα υπάρχουν στην παραλία για εξορμήσεις στα κοντινά λιμανάκια.

Snorkeling & Scuba Diving (by Poseidon Diving Center): Ένα χαρτογραφημένο υποβρύχιο μονοπάτι έχει επιλεχθεί για εξερεύνηση με τις μάσκες και βατραχοπέδιλα που θα διατίθενται στον χώρο των Watesports.

Skimboards: Surfing εκεί που σκάει το κύμα με τις ξύλινες σανίδες skimboards. Είναι αλήθεια εθιστικό!

Yoga (by Pirinas Training Center) & SUP Fitness (by Mindloop & Bic Sport): Τις πρωϊνές ώρες του φετινού WDF (10:00-12:00) θα πραγματοποιηθούν yoga & sup fitness sessions, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι πρωιϊνοί επισκέπτες επιθυμούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους λίγο διαφορετικά και σίγουρα πολύ πιο δυναμικά!

Slacklines: Το slackline είναι το νέο άθλημα ισορροπίας, όπου ένας ιμάντας τοποθετείται ανάμεσα σε δύο δέντρα και ο στόχος είναι να περπατήσει κανείς από την μία άκρη στην άλλη, κάνοντας ισορροπία πάνω στο τεντωμένο slackline.

Hammock Lounge Zone: Στον ευρύτερο χώρο του WDF2015 έχει σχεδιαστεί ένα Lounge Zone, όπου θα υπάρχουν στημένες αιώρες και θα μπορεί κανείς να χαλαρώσει και να απολαύσει το τοπίο λίγο πιο μακριά από τo main stage.

Explorer’s Paths: Στο φετινό WDF σκεφτήκαμε να εκμεταλλευτούμε και τις περιπατητικές διαδρομές που προσφέρουν τα λιμανάκια του Porto Carras και να σχεδιάσουμε ένα χάρτη που θα δείχνει όλες τις πιθανές διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσει κανείς ώστε να βρεθεί σε μοναδικά spots του κόλπου.

Line-Up:

To Line-Up της φετινής διοργάνωσης, θα πλαισιωθεί από 20+ κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς παραγωγούς και djs.

Stage on The Sand :: WDF2015

Internationals:

Poldoore (Belgium) // Slavaki (UK) // DJ Noboby (UK)

Locals:

Anna Mystic (ATH)  // Cayetano (SKG) // Mononome (SKG) // Kill-Emil (ATH) //  Panama Cardoon (ATH) // Apanemic (IOA)  // Kbls & Mr.Babinski (SKG) // Leuteris Kordiaos (SKG) // C. Senior & Demis S. (SKG) // Fonda Mentalism (ATH) // Hot Like Peppa (SKG) // Tania Io (SKG) Kinga (SKG) // Isker (SKG) // J.Walker (SKG) // Paco (SKG) // ODYj (SKG) + more TBA

Visuals on the Trees: ESC

The Spot:To spot, είναι ένας από τους ομορφότερους κόλπους της Ελλάδας, με καταπράσινα νερά, χρυσή άμμο και πεύκα που φτάνουν μέχρι το νερό!
Βρίσκεται στη δασική έκταση του Porto Carras στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Η The Bar Testament βρίσκεται στην παραλία με ένα πλήρες cocktail-bar όπου μπορεί να απολαύσει κανείς καλοκαιρινά drinks και παγωμένες μπύρες.

Δροσερές λεμονάδες και χυμοί από την B-Fresh!

Πρωινός καφές από το νέο τρίκυκλο ποδήλατο-bar της Modbar!

Άφθονο νερό και αναψυκτικά από τα φυσικά μεταλλικά προϊόντα Βίκος.

Πέρα από το BBQ και το easy-food για μετά τις δραστηριότητες, ο Κόκκινος Σκούφος θα φτιάξει λουκουμάδες στην άμμο!

Στην παραλία μπορείς βρεις surf & beach apparel από την We Ride Local καθώς και ένα πλήρες merchandise του WDF2015.

Αν κοlλήσεις με το Subwing, μπορείς να πάρεις το δικό σου από το WDF2015 (με τη σχετική αφιέρωση)!

Διαμονή:Το WDF2015 ξεκινάει στις 12:00 κάθε ημέρα και κλείνει το βράδυ μετά και το τελευταίο set.

Δεν επιτρέπεται η διανυκτέρευση στην παραλία του Porto Carras.

Με την επίδειξη του WDF Pass υπάρχει 20% έκπτωση στο Camping Castello που βρίσκεται σε απόσταση 8km από το Porto Carras.

Tickets:

Οι κατηγορίες εισιτηρίων είναι:

3-Days WDF Pass: €60 (Presale), €70 (On the Spot) (περιλαμβάνει είσοδο στο event για όλο το 3ήμερο και δωρεάν δοκιμή των watersports και λοιπών δραστηριωτήτων)

Full-Day WDF Pass: €30 (Presale), €35 (On the Spot) (περιλαμβάνει είσοδο στο event για μία ημέρα και δωρεάν δοκιμή των watersports και λοιπών δραστηριωτήτων)

Line-Up Only WDF Pass: €15 (Presale), €18 (On the Spot) (περιλαμβάνει είσοδο στο event χωρίς δυνατότητα δοκιμής των watersports και λοιπών δραστηριοτήτων)

Προπώληση WDF-Passes:

Viva.gr | 11876 | Public | IANOS | Παπασωτηρίου | Seven Spots | Reload | Media Markt