PUBLI

Workadu: η νέα πλατφόρμα που φέρνει επανάσταση στον τομέα της εστίασης

Γνωρίστε το Workadu - την καινοτομία στον τομέα της εστίασης: ανέπαφο QR Μενού σε λίγα λεπτά!

Αυτή η σεζόν δεν είναι σαν τις άλλες – ζούμε όλοι κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες και ψάχνουμε τρόπους για να ανταποκριθούμε στους κανόνες-εμπόδια που μπαίνουν καθημερινά στον τομέα της εστίασης. Κανένα εμπόδιο όμως δε μοιάζει ανυπέρβλητο για το Workadu – την πλατφόρμα που δημιουργήθηκε με γνώμονα τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

“Είδαμε την ανάγκη για μία γρήγορη και οικονομική λύση για τον επαγγελματία που έχει δεχτεί το μεγαλύτερο πλήγμα εξαιτίας του COVID-19 και ανταποκριθήκαμε άμεσα”, είπε ο κ. Αλέξανδρος Χριστοδούλου, CEO της X!TE Communication.

Το Workadu.com, μία διαδικτυακή πλατφόρμα με βάση το Λονδίνο και φτιαγμένη εξ’ ολοκλήρου από Ελληνικό team, δημιουργήθηκε εξαρχής με στόχο να διευκολύνει τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις υπηρεσίες τους εξ’ αποστάσεως (στο “σύννεφο”).

QR Menu με κατασκευαστή σελίδων, γίνεται;

Τώρα το Workadu έρχεται με νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία E-MENU: μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας το ηλεκτρονικό μενού του εστιατορίου, του cafe ή του μπαρ σας και να εκδώσετε αυτόματα QR Code για ανέπαφη πλοήγηση και σύνδεση στο Wi-fi με ένα κλικ!

Η νέα υπηρεσία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το ανέπαφο μενού σας εύκολα με τον έξυπνο κατασκευαστή σελίδων, δίνοντάς σας μεγάλη επιλογή από πρότυπα για γρήγορη εκκίνηση, εύκολη ανανέωση και εξατομικευμένη διεύθυνση (URL) για πρόσβαση από παντού. Μπορείτε να συνδέσετε το μενού σας με τα Social Media, την ιστοσελίδα σας ή να το χρησιμοποιήσετε ως σημείο ενημέρωσης. Τα μενού είναι διαθέσιμα σε οποιεσδήποτε και όσες γλώσσες χρειάζεστε.

Είναι η μοναδική πλατφόρμα με την οποία μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας τον ηλεκτρονικό σας κατάλογο οποιαδήποτε στιγμή, να προσθέσετε, να αφαιρέστε ή να αλλάξτε εύκολα τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες του μενού σας από το κινητό ή το tablet σας – όπου και αν βρίσκεστε.

Online κρατήσεις & κάλεσμα σερβιτόρου

Γκαρσόν, γκαρσόν… εσύ παιδί! Δε θα λείψει σε κανένα μας αυτή η φωνή μέσα στα αυτιά την ώρα που προσπαθούμε να απολαύσουμε το ζουμερό μας παϊδάκι. Το QR Menu καινοτομεί με τη νέα τεχνολογία Service Call για άμεσο κάλεσμα του σερβιτόρου, χωρίς άγχος, με διαφορετικές επιλογές για παραγγελία, νερό, λογαριασμό κ.α. ώστε να μη χρειάζεται η διαρκής παρουσία του προσωπικού δίπλα στους πελάτες. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το μενού σας με την online μηχανή κρατήσεων του Workadu και να δεχτείτε κρατήσεις από όλους τους υπολογιστές, κινητές συσκευές & το facebook messenger. Σας δίνεται η δυνατότητα αυτόματης αντιστοίχισης με το επόμενο διαθέσιμο τραπέζι και αυτοματοποιημένη ενημέρωση των πελατών σας για την κατάσταση της κράτησής τους ανά πάσα στιγμή. Σε λίγες ημέρες το Workadu θα προσφέρει και σύστημα παραγγελιοληψίας.

Δίπλα στους Ελεύθερους Επαγγελματίες και τις Μικρές Επιχειρήσεις

Η βοήθεια και η ενίσχυση προς τις μικρές επιχειρήσεις δε σταματούν εδώ. Το Workadu ήταν από τις πρώτες εταιρείες οι οποίες προσέφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους μέσω του προγράμματος #DigitalSolidarity του Υπουργείου Οικονομικών και συνεχίζει να είναι δίπλα τους με χαμηλές τιμές και διαρκή υποστήριξη.

Εκτός από το E-MENU το Workadu.com έχει λύσεις και έξυπνα επιχειρηματικά εργαλεία ειδικά σχεδιασμένα για τις μικρές επιχειρήσεις, όπως η δημιουργία επαγγελματικής ιστοσελίδας χωρίς γνώσεις προγραμματισμού, έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων, μηχανή ηλεκτρονικών κρατήσεων και διαχείρισης προγράμματος, διαχείριση πελατολογίου, καταγραφή εσόδων και εξόδων, στατιστικά και πολλά άλλα.

Βρείτε το Workadu Greece στα Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/workadugr

Instagram: https://www.instagram.com/workadu.greece/