ΡΟΛΟΙ

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου έχει έναν personal trainer στον καρπό του

Ο γνωστός σεφ και επιχειρηματίας κάνει τον απολογισμό μίας δύσκολης χρονιάς, χωρίς να χάνει την αισιοδοξία του για την καινούργια που έρχεται και αποκαλύπτει τον σύμμαχο που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. 

Για κάποιους ένας τρόπος αποσυμπίεσης μετά από μία δύσκολη ημέρα είναι ένα ποτό ή ένας καφές με φίλους. Για μένα ήταν πάντα το μαγείρεμα. Αγαπώ το καλό φαγητό και όλη τη διαδικασία που απαιτείται μέχρι να φτάσει στο πιάτο μου. Ακόμα και αργά το βράδυ, μπορεί να με βρει ο σύντροφός μου πάνω από την κατσαρόλα να πειραματίζομαι με διάφορα και διαφορετικά υλικά.

Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα και σίγουρα, όχι για χάσιμο και για άνοστες γεύσεις, αναζητώ συνταγές που να είναι πρώτον, κατανοητές, δεύτερον, αληθινά νόστιμες και τρίτον, να πετυχαίνουν. Όπως αυτές που έχω ανακαλύψει στο insta προφίλ του Αλέξανδρου Παπανδρέου. Εκεί, που ανεβάζει τις συνταγές που παρουσιάζει στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ και πολλές ακόμα. Τα πιάτα του βγαίνουν πάντα, δεν υπάρχουν κρυμμένα μυστικά στις συνταγές του, ούτε ψιλά γράμματα. 

Εκτός από σεφ και επιχειρηματίας, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου είναι και δεινός δρομέας. Το τρέξιμο είναι ο δικός του τρόπος αποσυμπίεσης από τον μαραθώνιο της καθημερινότητας. Έχει γίνει εδώ και χρόνια τρόπος ζωής του, χωρίς να ιδρώνει όμως μόνος τη φανέλα. Σε όλα αυτά τα χιλιόμετρα που έχει γράψει, σύμμαχός του είναι το Garmin Fenix 6.

Για τον personal trainer που έχει στον καρπό του, την τελευταία του συνεργασία με την Garmin Greece, αλλά και για το πώς βίωσε το 2021, ένα δύσκολο έτος για τον ίδιο και τι περιμένει να του φέρει ο καινούργιος χρόνος μας μίλησε Αλέξανδρος Παπανδρέου λίγο πριν εκπνεύσει η φετινή χρονιά.

Τι κρατάς και τι αφήνεις από το 2021;

Το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά και αυτό οφείλεται κατά πολύ στην Covid 19. Κάθε μου χρονιά είναι δημιουργική έτσι ήταν και η φετινή, αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν του χρόνου.

Αφήνω πίσω το 2021 ως τη χρονιά όπου έχασα τον πατέρα μου, αλλά και που έβαλα βάσεις για πολλά καινούργια πράγματα που περιμένω να έρθουν. 

Κρατάω το 2021 ως τη χρονιά που έκανα το εμβόλιο, αλλά περισσότερο που έπεισα κάποιους ανθρώπους μέσα από τον δικό μου πόνο να το κάνουν. 

Κρατάω, επίσης, για άλλη μία χρονιά τον αγαπημένο μου μαραθώνιο της Αθήνας που για μία ακόμα φορά το Fenix 6 της Garmin έγραψε κάτω από 4 ώρες. Κρατάω τις ωραίες στιγμές, τα χαμόγελα και τους καλούς μου φίλους και δίνω ραντεβού το 2022 για πολλές ακόμα όμορφες στιγμές.

Πώς θα περάσεις τις γιορτές; 

Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω στην Αθήνα μαζί με τα παιδιά μου, παράλληλα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχω στην εκπομπή. Σπιτικά και με φίλους, νόστιμα μαγειρέματα και καλή παρέα. 

Την Πρωτοχρονιά θα κάνω ένα μικρό road trip από την Αλεξανδρούπολη μέχρι και την Θεσσαλονίκη για να ανακαλύψω νέα μέρη να δω φίλους στην Δράμα και να γευθώ τοπικές συνταγές και τοπικά προϊόντα.

Πρόσφατα συμμετείχες σε μία καμπάνια της Garmin Greece. Τι αγαπάς περισσότερο στο ρολόι σου;

Το Garmin είναι η καθημερινότητά μου. Είναι ο φίλος μου, ο προπονητής μου. Είναι οι στόχοι μου. Στο τρέξιμο, στο ποδήλατο, στο κολύμπι είναι πάντα εκεί, στον καρπό μου να μου κρατάει συντροφιά. 

Το Garmin έχει «τρέξει» όσους μαραθώνιους έχω τρέξει και εγώ. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο, είναι το πόσο αξιόπιστο και εύκολο είναι στη χρήση του.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Πολλά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ξεκινάω τους πρώτους μήνες του νέου έτους το καινούργιο μου e-shop με φυσική έδρα ένα καινούργιο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή. Ετοιμάζω κάποια ωραία projects για την τηλεόραση ως εταιρία παραγωγής και περιμένω με χαρά να βγει μία καινούργια σειρά με έτοιμα φαγητά σε μεγάλη αλυσίδα που θα φέρει την υπογραφή μου.

Σχεδιάζω, επίσης, κάποια προϊόντα για το super market και τέλος έχω στόχο μαζί με έναν από τους καλύτερούς μου φίλους να ανοίξουμε ένα μικρό μαγαζί-έκπληξη.

Το 2022 προμηνύεται μία γεμάτη χρονιά για τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, από την οποία δεν θα λείπουν σίγουρα το πολύ καλό φαγητό και ο μαραθώνιος που θα τον κάνει ξανά με το Garmin Fenix 6 στον καρπό του.

Ακολούθησε την Garmin Greece στο Facebook και στο Instagram.