Unsplash
HOW TO
SPONSORED

Πώς κατάφερα να βάψω τον τοίχο του σπιτιού με το κινητό μου τηλέφωνο

Ήρθε η ώρα να δοθεί μια λύση για όλους εκείνους τους ανθρώπους που δεν «πιάνουν τα χέρια τους».

Ό,τι κι αν προκύψει στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να πάρω το κινητό μου και να αναζητήσω πληροφορίες στο διαδίκτυο. Για το πώς να βάψω τον τοίχο, πώς να κάνω μια σωστή φύτευση στον κήπο, πώς να καθαρίσω τον χώρο. Έχω, δυστυχώς , ένα μεγάλο κακό: τα χέρια μου δεν «πιάνουν».

Και επειδή είμαι αρκετά αδέξιος, το μόνο που θα καταφέρω είναι απλά να χάσω αρκετό χρόνο στο σπίτι (που θα μπορούσα να τον διαθέσω σε κάποια άλλη δραστηριότητα), να μην καταφέρω να κάνω τη δουλειά που έπρεπε, να περάσω αρκετές ώρες σκασμένος και τελικά να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό/επαγγελματία που θα με βοηθήσει κατευθείαν.

Όλα αυτά τα χρόνια, λοιπόν, περίμενα τη στιγμή που θα βρεθεί μια πλατφόρμα που θα κάνει όλη αυτή την παραπάνω -εξαιρετικά επίπονη- δουλειά για μένα. Και τη βρήκα στο Douleutaras, τη No1 πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι στην Ελλάδα, με περισσότερους από 4.200 επαγγελματίες σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

Πώς να βρω περισσότερους από 4.200 επαγγελματίες για το Σπίτι μου σε 10 δευτερόλεπτα

σπίτι Unsplash

Η διαδικασία που χρειάστηκε να κάνω προκειμένου να βρω αυτό που θέλω ήταν πάρα πολύ απλή: άνοιξα το κινητό μου, μπήκα στο Douleutaras.gr, συμπλήρωσα τη φόρμα εργασίας και ο έξυπνος αλγόριθμος της πλατφόρμας -μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα– μου πρότεινε τους καλύτερους επαγγελματίες που χρειάζομαι στην περιοχή που μένω.

Ούτε περιττές αναζητήσεις στο διαδίκτυο, ούτε tutorial στο YouTube που τελικά απαιτούν να έχω (πολύ) περισσότερες γνώσεις από αυτές που κατέχω, ούτε τίποτα. Δεν είναι, όμως, μόνο η ευχρηστία και η ταχύτητα που κάνει την πλατφόρμα να ξεχωρίζει στα μάτια ενός ανθρώπου που όντως χρειάζεται άμεσα τη βοήθειά του.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα που παρέχει στο κοινό περισσότερες από 90 κατηγορίες επαγγελματιών για επείγουσες εργασίες (π.χ. υδραυλικές/ηλεκτρολογικές εργασίες), ανακαινίσεις, τεχνικές εργασίες, μετακομίσεις, καθαρισμό ακόμη και εκδηλώσεις (-ναι καλά βλέπεις, μπορείς να βρεις ακόμη και φωτογράφους, DJ, εταιρείες catering κλπ!)

Και το μεγάλο θετικό της όλης διαδικασίας είναι πως δεν πρόκειται για όποιους κι όποιους επαγγελματίες αλλά για επαγγελματίες που έχουν αξιολογηθεί από τους χρήστες για το πόσο ασφαλή και ποιοτική δουλειά έχουν κάνει. Ένα ακόμη, δηλαδή, φίλτρο που ενισχύει την αξιοπιστία της πλατφόρμας.

Φυσικά, για ό,τι προκύψει, η ομάδα του Douleutaras είναι εκεί για να με βοηθήσει. Το ίδιο ισχύει και για τους επαγγελματίες με τους οποίους μπορώ να επικοινωνήσω άμεσα μέσω του online chat της πλατφόρμας και να τους στείλω φωτογραφίες, videos, ακόμη και ηχητικά μηνύματα προκειμένου να δώσουν μια πρώτη εκτίμηση και να αξιολογήσουν την κατάσταση.

Για να διασφαλιστεί, μάλιστα, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, παρακολουθείται η πορεία κάθε εργασίας από την αρχή μέχρι το τέλος, παρέχοντας Εγγύηση Εξυπηρέτησης Επιστροφής Χρημάτων στον χρήστη.

Οι εργασίες στο σπίτι δεν έχουν εποχή

Η ανάγκη για μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση γίνεται ακόμη πιο μεγάλη τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει σταδιακά και το aircondition πρέπει να καθαριστεί από αξιολογημένο ψυκτικό. Δεν υπάρχει κι άλλος τρόπος για να παλέψει κανείς το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Οι ανάγκες, όμως, παραμένουν το ίδιο μεγάλες και τις υπόλοιπες εποχές. Βάψιμο σπιτιού, ανακαίνιση, υδραυλικές εργασίες, κηπουρικά. Άλλωστε, οι δουλειές στο σπίτι (ευτυχώς ή δυστυχώς) δεν τελειώνουν ποτέ.

Κι όλα αυτά μπορούν να γίνουν από το κινητό μου τηλέφωνο. Σε μια άλλη σουρεαλιστική πραγματικότητα, είναι σαν να χρησιμοποιώ την ίδια μου τη συσκευή για να καθαρίσω το μπάνιο, να σκάψω το χώμα της αυλής ή του κήπου ή να βάψω τον τοίχο.

Ναι, πράγματι, αν το καλοσκεφτείς μιλάμε για εικόνες που θα μπορούσες να δημιουργηθούν μόνο μέσω ενός προγράμματος γραφιστικού AI. Η τεχνητή τεχνολογία είναι, όμως, εδώ μέσω του Douleutaras. Η Νο.1 πλατφόρμα στην αναζήτηση επαγγελματιών για το σπίτι με απαλλάσσει από το να αποδεικνύω ξανά και ξανά στον εαυτό μου πώς είναι να μη πιάνουν τα χέρια μου και μου προσφέρει γρήγορα, αξιόπιστες λύσεις που με γλιτώνουν από άσκοπο χάσιμο χρόνου. Και μην ξεχνάς, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία μπορείς να κατεβάσεις ακόμη και το Douleutaras app για να το έχεις πάντα στο κινητό σου!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Douleutaras επισκεφθείτε το https://www.douleutaras.gr ή τους λογαριασμούς της πλατφόρμας στα κοινωνικά δίκτυα: Facebook, LinkedIn, Instagram.