Φωτογραφίες 24Media
10 ΧΡΟΝΙΑ ONEMAN
SPONSORED

Χάρη στη Samsung, δεν θα ξεχάσουμε το πάρτυ για τα 10 χρόνια OneMan

Οι αναμνήσεις μας αποτυπώθηκαν σε υψηλής ευκρίνειας βραδινές φωτογραφίες και στα πιο fun 360 βίντεο που θα μας υπενθυμίζουν πόσο επικά περάσαμε παρέα στα 10α γενέθλιά μας.

Το βράδυ της Κυριακής 3 Ιουλίου το περιμέναμε πώς και πώς. Δεν κρατιόμασταν να γιορτάσουμε όλοι μαζί -συνάδελφοι, αναγνώστες, καλοί φίλοι, συνεργάτες- τα 10 χρόνια του OneMan σε ένα πάρτι εκεί που σκάει το κύμα, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, όμορφες συζητήσεις, χορό, μουσική και με πολλά και διαφορετικά δρώμενα και παιχνίδια.

Έτσι, και έγινε. Οι προσδοκίες μας όμως ξεπεράστηκαν και με το παραπάνω, όταν ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Varkiza Resort, που θύμιζε νησί, γέμισε γρήγορα με φωνές, γέλια, καλή διάθεση και τρομερή ενέργεια, απαραίτητα συστατικά για να είναι ένα πάρτι επιτυχημένο.

Σε αυτό, συνέβαλε με τον πιο fun τρόπο η Samsung, καθώς πήγε την εμπειρία ένα βήμα παραπέρα όχι με ένα, αλλά με δύο φανταστικά activations, χάρη στα οποία κρατήσαμε όλες τις epic moments του beach party μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.

Αναμνηστικές φωτογραφίες με τη βοήθεια του Galaxy S22 Ultra

Από αργά το απόγευμα, όταν ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται μέχρι τα μεσάνυχτα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ό,τι φωτογραφία βγάλαμε στο πάρτι, είτε στο σημείο όπου είχε τοποθετηθεί το banner του OneMan, είτε τριγύρω στον καταπράσινο κήπο που είχε στήσει η Samsung τις δράσεις της, ήταν ακριβώς όπως τις θέλαμε. Τρεις άνθρωποι με τα Galaxy S22 Ultra ανά χείρας, τριγυρνούσαν στο party και καλούσαν τον κόσμο να γνωρίσει από κοντά τις δυνατότητες της νέας σειράς συσκευών Galaxy S22.

Χάρη στο Samsung Galaxy S22 Ultra, θα θυμόμαστε για πάντα το beach party για τα 10 χρόνια του OneMan

Κι όσο έπεφτε η νύχτα τόσο πιο σημαντικό αποδείχθηκε το Nightography μιας και μπορούσαμε να βγάλουμε ιδανικές φωτογραφίες όποια κι αν ήταν η συνθήκη φωτισμού.

Πώς όμως βλέπαμε τις φωτογραφίες που βγάζαμε;

Αρχικά, τις τυπώναμε. Η Samsung μας έδωσε την ευκαιρία να μπορέσουμε να τυπώσουμε τις λήψεις που θέλαμε και να τις πάρουμε μαζί μας ως αναμνηστικό. Γιατί καλές οι selfies και το μοίρασμα στα social media, αλλά ο old fashioned τρόπος -το να κρατάς τις φωτογραφίες στα χέρια σου- είναι κι αυτός απλά απολαυστικός.

Πέρα όμως από αυτό, είχαμε τη δυνατότητα να δούμε όλες τις λήψεις που κάναμε με τα Galaxy S22 smartphone, σε μία από τις δύο τηλεοράσεις The Sero που είχαν στηθεί από την Samsung στο χώρο. Η The Sero QE43LS05T 43” QLED 4K. Πρόκειται για την πρώτη τηλεόραση παγκοσμίως με δυνατότητα περιστροφής και άρα θέασης 360 μοιρών, από οριζόντια θέση για ταινίες και σειρές έως κάθετη για mobile περιεχόμενο και εφαρμογές.

Το 360 video booth από την Samsung

Αυτή δεν ήταν όμως η μοναδική εμπειρία που χάρισε η Samsung σε εμάς, αλλά κυρίως στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες που βρέθηκαν στο πάρτι και γιόρτασαν μαζί μας. Η Samsung έστησε ένα φοβερό 360 video booth, από το οποίο περάσαμε όλοι και πραγματικά, το διασκεδάσαμε και το ευχαριστηθήκαμε.

Άλλοι χόρευαν, άλλοι έκαναν γκριμάτσες, άλλοι αγκαλιάζονταν, φορώντας τα disco props που είχε διαλέξει η εταιρεία και όλοι πόζαραν στον φακό που περνούσε με ταχύτητα από μπροστά τους, διαγράφοντας γύρω από το βάθρο έναν κύκλο 360 μοιρών. 

Σε αυτό το χώρο ήταν στημένη και μία δεύτερη τηλεόραση The Sero QE43LS05T 43” QLED 4K, στην οποία οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βλέπουν τα δικά τους βίντεο πριν τα στείλουμε στο κινητό τους για να τα ανεβάσουν στα social.

Και τα δύο activations δε σταμάτησαν όλο το βράδυ να έχουν κόσμο που περίμενε υπομονετικά και με χαμόγελο στην ουρά για να έρθει η σειρά του. Παρέες που διασκέδαζαν ποζάροντας στον φακό με το πιο party mood ή γυρίζοντας το δικό τους 360 video, σαν άλλοι ροκ σταρ.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε