ΜΟΔΑ
SPONSORED

Άνεση, togetherness και parties. Γιατί αυτά τα 3 χαρακτηρίζουν την Gen Z;

Οι Gen Zers εκτιμούν όταν τα πράγματα είναι απλά και οργανικά. Αυτή την φιλοσοφία την μεταφέρουν σε κάθε πλευρά τους, από τις απόψεις τους έως τη διασκέδασή τους.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, τι σημαίνει άνεση για την Generation Z;

Η γενιά αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή, δεν προσδιορίζεται με το παρελθόν και την δική του ιδέα της άνεσης. Για όσους ανήκουν σε αυτή τη γενιά η άνεση έχει διαβαθμίσεις και κυρίως προϋποθέσεις.

Η βασική προϋπόθεση είναι το συναίσθημα, οι Gen Zers είναι άνετα όταν αισθάνονται ο εαυτός τους. Επίσης, το περιβάλλον γύρω τους πρέπει να είναι οικείο και welcoming τόσο για εκείνους αλλά και τον κύκλο τους -καθώς η Gen Z δίνει προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις-.

Συνεχίζουμε δυναμικά με το togetherness.

Πώς η Gen Z κάνει “unlock” το togetherness;

Όπως καταλαβαίνετε, το togetherness στην Gen Z μπορεί να εκδηλωθεί με τον καλύτερο τρόπο όταν είναι σε ένα house party. Για αυτό τα sloggi έδωσαν την ευκαιρία σε 5 Gen Zers να βρεθούν στο House24 και να κάνουν unlock το togetherness φορώντας εσώρουχα με τα οποία έχουν συνδεθεί με την άνεση και την αυτοπεποίθηση αποδεικνύοντας πως φορώντας ό,τι σε εκφράζει τίποτα δεν σε κρατάει πίσω.

Τα house parties

UNSPLASH

Όλοι αγαπάμε τα house parties, η Gen Z όμως έχει ξεχωριστή σχέση μαζί τους. Το διαφορετικό vibe του κάθε δωματίου τους επιτρέπει να ξεδιπλώσουν όλα τα πολύπλευρα στοιχεία της προσωπικότητας τους. Οι επιλογές είναι πολλές, μπορείς να χορέψεις μέχρι το πρωί στο σαλόνι σου με την παρέα ενώ στο δίπλα δωμάτιο κάποιοι τρώνε noodles ή αν θες να “εξαφανιστείς” για λίγο για να μεταφερθείς στην ταράτσα για πολύωρες συζητήσεις όλα είναι ανοιχτά και πιθανά. Αρκεί φυσικά να νιώθεις άνετα, τα sloggi φρόντισαν για αυτό και συνεχίζουν να φροντίζουν για κάθε Gen Zer και το comfort του σε βασικό επίπεδο, δηλαδή στα εσώρουχα.

Τα sloggi επιτρέπουν στην Gen Z να παραμείνει πιστή στο τρίπτυχο άνεση, togetherness και parties. Δίνουν την ευκαιρία σε αυτή την γενιά να “παίξει” με το στυλ της προσφέροντας της high quality εσώρουχα. Για παράδειγμα, η σειρά Zero Feel κάθε Gen Zer (και όχι μόνο) μπορεί να εξασφαλίσει την πιο comfortable βάση για το outfit που θα τον εκφράζει καθώς τα εσώρουχα έχουν σχεδιαστεί χωρίς ραφές, χωρίς γραμμές, και από ανακυκλωμένο ύφασμα κατασκευασμένο με σεβασμό στον πλανήτη.

Αντίστοιχα, η GO RIBBED είναι σχεδιασμένη για φέρνει στην επιφάνεια την πιο playful πλευρά των Gen Z. Το ribbed look δίνει elegant αέρα σε κάθε εμφάνιση, καθώς έχει μια διακριτική δαντέλα στο τελείωμα, επίσης αν είσαι summer τύπος δεν θα μπορείς να την αποχωριστείς καθώς είναι κατάλληλη για κάθε occassion -από άραγμα στο σπίτι έως beach parties. Επειδή όμως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την απλότητα η GO NATURAL by sloggi είναι εκεί για κάθε άνδρα Gen Zer που αναζητά το effortlessness. Ο συνδυασμός νοσταλγικών χρωμάτων, ο σχεδιασμός του με απίστευτα απαλό βαμβάκι κάνουν τη διαφορά σε όσους θέλουν να παραμείνουν πιστοί στα βασικά.

3+1 extra περιστάσεις που θα φορέσεις sloggi

Παρακάτω θα βρεις τις συστάσεις μας για τις 4 φορές που τα εσώρουχα sloggi θα είναι το σημείο κλειδί για να φτιάξεις καλύτερες αναμνήσεις. Είτε γιατί θες να είσαι πιο άνετα, είτε επειδή προτιμάς πιο stylish επιλογές αυτές είναι οι προτάσεις μας και πως να συνδυάσεις τις σειρές.

  1. Σε Gaming ολονυχτία με τη σειρά GO NATURAL
  2. Σε άραγμα στο μπαλκόνι με τη GO RIBBED
  3. Στο σπίτι για ταινία με τη σειρά GO NATURAL
  4. Στο beach party με την GO RIBBED

Fun facts για τη Generation Z

UNSPLASH

  • Το 56% των Gen Zers δίνουν προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις.
  • Οι ενδυματολογικές επιλογές της Gen Z δείχνουν ότι η αποδοχή της εικόνας του σώματος είναι πλέον τάση.
  • 72% όσων ανήκουν στη Gen Z προτιμούν να διασκεδάζουν με τους φίλους τους.
  • Οι Gen Z προτιμούν άνετα εσώρουχα δημιουργώντας έτσι το δικό τους προσωπικό στυλ.

Περισσότερα για το sloggi

GO RIBBED by sloggi: triumpheshop.gr/?s=go+ribbed

GO NATURAL by sloggi: triumpheshop.gr/?s=go+natural

FB sloggi > sloggi

IG sloggi > www.instagram.com/sloggi/