ΜΟΔΑ

Αντρικά πορτοφόλια για φτωχούς ή πλούσιους

Το περιεχόμενό του δεν έχει καμία σημασία. Κάθε άντρας οφείλει να έχει ένα πρακτικό, λιτό και stylish πορτοφόλι στην κατοχή του - και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να το γεμίσει.

Είναι το αξεσουάρ που έχει γίνει παροιμίες, τσιτάτα, τραγούδια, κλισέ εκφράσεις γραμμένες στην φάσα κάτω από τον τύπο που λέει τις ειδήσεις («ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ»). Κι από την άλλη, είναι ένα από τα λίγα αξεσουάρ που πρέπει ένας άντρας να κουβαλάει μαζί του καθημερινά – ακόμη κι αν μέσα σε αυτό υπάρχουν €5 και ένα εισιτήριο λεωφορείου.

Δυστυχώς, όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που, αρκετά χρόνια μετά την ενηλικίωσή τους, εξακολουθούν να κουβαλούν τα χρήματα που με τόσο κόπο βγάζουν στριμωγμένα μέσα στις τσέπες του τζιν και του μπουφάν τους, σαν να ήταν χαρτζιλίκι που τους έδωσε η γιαγιά τους. Τίποτα πιο εκνευριστικό από τον τύπο μπροστά σου στην ουρά που ψάχνει αργά και βασανιστικά στις τσέπες για ψιλά, και τίποτα πιο αντιαισθητικό από εκείνον που, για να πληρώσει έναν καφέ, βγάζει από την τσέπη όλον τον πάκο με τα πενηντάευρα.

Από την άλλη, βέβαια, αν είναι να βάζεις τα χρήματά σου μέσα στο παλαιολιθικό νέον Maui and Sons πορτοφόλι που είχες στο γυμνάσιο, καλύτερα να τα κουβαλάς στο χέρι, διότι όσο ανοργάνωτο και χύμα μπορεί να σε κάνει να δείχνεις η έλλειψη πορτοφολιού, άλλο τόσο μπορεί να σου καταστρέψει το στιλ μέσα σε μια στιγμή ένα πορτοφόλι ντροπιαστικό όσο και μια αφίσα του David Hasselhoff στο υπνοδωμάτιό σου. Εμείς βρήκαμε πορτοφόλια φλατ, ώστε να μη σου προσθέτουν όγκο και βάρος, με πολλές εσωτερικές τσέπες,  ώστε να χωράνε όλες τις πιστωτικές σου κάρτες (ή τις κάρτες έκπτωσης του σούπερ-μαρκετ – δεν έχει σημασία)  και σε μεγάλο εύρος τιμής, ώστε να μην κοστίζει το πορτοφόλι σου περισσότερο από το περιεχόμενό του.   

 

Έως €10

Ανάγλυφο πορτοφόλι από συνθετικό δέρμα, €3,99

 

Πορτοφόλι από συνθετικό δέρμα, €7,99

 

Πορτοφόλι με μουστάκι, €8,99

 

Πορτοφόλι με βρετανική σημαία, €8,99

 

 

Έως €20

Πορτοφόλι με λάστιχο, €12,95

 

 

Πορτοφόλι με λάστιχο και κουμπί, €12,95

 

Ανάγλυφο πορτοφόλι, €14

 

Πορτοφόλι από συνθετικό δέρμα, €14

 

Πορτοφόλι River Island, €17.53

 

 

 

Έως €50

 

Δερμάτινο πορτοφόλι, €35,99

 

Πορτοφόλι Fred Perry, €40.46

 

Πορτοφόλι με φερμουάρ, €45

 

Δερμάτινο πορτοφόλι με logo, €45,95

 

 

 

Έως €100

 

Πορτοφόλι με θήκες, €63,54

 

Δερμάτινο πορτοφόλι με θήκη για κάρτες, €76,12

 

Δερμάτινο πορτοφόλι, €86,46

 

Πορτοφόλι με καρό φόδρα, €91,60

 

Πάνω από €100

 

Δερμάτινο πορτοφόλι BOSS, €103,24

 

Πορτοφόλι από δέρμα νάπα Vivienne Westwood, €151.03

 

Δερμάτινο πορτοφόλι Paul Smith, €175