PUBLI

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες από το εσώρουχό σου

Μάθε ποιος πραγματικά είσαι κατεβάζοντας το παντελόνι σου μπροστά σε μία γυναίκα. Μία γυναίκα περιγράφει.

Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Αυτό που θέλουμε να σου πούμε μέσα από το συγκεκριμένο μας άρθρο είναι ότι εμείς οι γυναίκες, μπορούμε να καταλάβουμε το σωστό αγόρι από τα εσώρουχά του. Από εκεί μπορούμε να δούμε αν η σχέση αυτή οδεύει προς την απόλυτη επιτυχία ή τον βαθύ γκρεμό. Και αν θέλεις να μάθεις τι εστί επιτυχία ρώτα και το sloggi, όπου εδώ και 35 χρόνια γράφει τη δική του ιστορία.

Ήξερες ότι από το 1979 έως σήμερα το sloggi έχει φτάσει να είναι η No1 μάρκα, σε σλιπ στην Ευρώπη, έχοντας πουλήσει 1,3 δισεκατομμύρια (ναι τόσα) styles. Το τι Match και Basic έχει πουληθεί δεν φαντάζεσαι ή μάλλον άσε μας να σε βοηθήσουμε να φανταστείς: αν ενώσουμε όλο το νήμα, που έχει χρησιμοποιηθεί για να ραφτούν τα sloggi, μπορούμε να καλύψουμε τη διαδρομή από τη γη στο φεγγάρι…12 φορές.

 

 

Ας ξεκινήσουμε με τα χρώματα. Υπάρχουν τα μαύρα, τα λευκά (που πολύ μας αρέσουν αρκεί να έχουν πλυθεί και σωστά), τα κόκκινα, τα μπλε και αυτά με τα prints. Μία μικρή παύση στη λέξη “prints”. Αν φοράς βρακί με επαναλαμβανόμενους Τουίτι ή με το σήμα του Superman στο επίμαχο σημείο μπορεί να σημαίνει τρία πράγματα: ή ότι ήρθαν οι απόκριες ή ότι έχεις χιούμορ ή ότι ήρθε η ώρα να ντυθείς, να πάρεις τα παπούτσια στο χέρι και να τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Μακριά μας.

Υπάρχουν βέβαια πάντα και αυτοί που προτιμούν τα ασπρόμαυρα, κάτι που δείχνει πως είσαι αγόρι που βαδίζει πάνω σε safe επιλογές, είσαι κάπως σοφιστικέ, στυλάτος και σίγουρα ανάμεσα σε μία αντροπαρέα που έχει βγει για να τα πιει είσαι ο sober που θα πάει τους άλλους σπίτι. Γιατί κύριε μου έχεις και μία εικόνα να διατηρήσεις: του ατσαλάκωτου.

Πάμε τώρα στο σχήμα

 

Όσο αφορά στα μποξεράκια, αυτά είναι για τα αγόρια τα οποία είναι χαλαρά, casual και πολύ πιθανό να είναι και ελαφρώς γκίγκουλα, όπου έχουν κορώνα στο κεφάλι τους τον Stephen Hawking. Εννοείται πώς έχουν χιούμορ και όρεξη για αυτοσαρκασμό. Τουλάχιστον αυτό μας λέει η εμπειρία μας. Α όλα κι όλα δεν πέφτουμε ποτέ έξω.

Τα λεγόμενα trunks είναι μία εξαιρετική επιλογή για όλους εσάς που έχετε αυτοπεποίθηση που ρέει άφθονη. Για τον άντρα που δεν λέει και πολλά πολλά για να μας ρίξει. Βέβαια υπάρχει η μικρή αυτή περίπτωση να είσαι και λίγο νάρκισσος. Αλλά δεν πειράζει. Το πολύ πολύ να μοιραζόμαστε κάποια πρωινά την κρέμα ματιών για το πάτημα της χήνας (αυτό το άτιμο) μαζί σου.

 

Και με εκείνα και με τα άλλα φθάνουμε στον τύπο εκείνο που κάτω από το παντελόνι του κρύβει ένα boxer brief. Συνήθως οι άντρες αυτοί είσαστε υπερήφανοι για την εμφάνισή σας και αν δεν τρέχετε στα βουνά και στα λαγκάδια τρέχετε στα γυμναστήρια. Είναι αρκετά πιθανό να μας ζητήσετε να κάνουμε το ίδιο – όχι να φορέσουμε τα boxer brief, αλλά να κάψουμε καμιά θερμίδα μαζί σου.

Τι; Πώς; Τι συμβαίνει αν αποφασίσεις να έρθεις με mankini; Απλά σε παντρευόμαστε. Αλήθεια σοβαρολογούμε. Πόσοι άντρες θα το έκαναν αυτό για εμάς μόνο και μόνο για να γελάσουμε; Πόσοι άντρες έχουν αυτά τα κότσια για αυτοσαρκασμό; Σίγουρα τόσο λίγοι όσο και αυτοί που θα πήγαιναν μέχρι το Περού για να μας φέρουν να φάμε chuno blanco. Ελπίζουμε να το φοράς γιατί έχεις χιούμορ. Ε αγόρι;