ΣΤΥΛ
SPONSORED

Κάνε το απόλυτο τεστ για να μάθεις ποια γυαλιά ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου

H ομάδα του OneMan έφτιαξε ένα τεστ προσωπικότητας που θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό ζευγάρι γυαλιά για σένα.

Αν φοράς γυαλιά μόνο το καλοκαίρι, τότε πρέπει να αναθεωρήσεις. Η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής για τα μάτια σου όλο τον χρόνο, οπότε καλό θα ήταν να μην αντιμετωπίζεις τα γυαλιά ως ένα εποχικό αξεσουάρ, αλλά ως κάτι που πρέπει να έχεις στην τσάντα του 365 μέρες το χρόνο. Προσέχεις για να έχεις. Άλλωστε τα γυαλιά είναι εκείνο το κομμάτι που μπορεί και απογειώνει το στυλ σου χειμώνα-καλοκαίρι.

Είναι όμως γεγονός πως τους καλοκαιρινούς μήνες ο ήλιος είναι πιο δυνατός, αρά χρειάζεσαι και μεγαλύτερη προστασία. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που όλοι περιμένουμε το καλοκαίρι για να ανανεώσουμε τη συλλογή μας από γυαλιά.

Δεν είναι όμως όλα τα γυαλιά για όλους, ούτε ταιριάζουν όλα στον τρόπο ζωής μας. Ευτυχώς, υπάρχει ένα ελληνικό brand που έχει ένα γυαλί για κάθε τύπο ανθρώπου. Τα The Glass Of Brixton με την urban αισθητική και την υψηλή ποιότητα, έχουν σίγουρα τα γυαλιά που ψάχνεις και δε θα θες να αποχωριστείς.

Κι αν δεν είσαι σίγουρος ποιο The Glass Of Brixton ταιριάζει στον χαρακτήρα και στον τρόπο ζωής σου, εμείς σου έχουμε τη λύση. Κάνε το παρακάτω τεστ και θα καταλάβεις.