ΜΟΔΑ

H εμπειρία του TOMMYNOW ‘DRIVE’ από το fashion show της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Το TOMMYNOW 'DRIVE' ταξίδεψε στο Μιλάνο μαζί με την παγκόσμια πρέσβειρα του brand, Gigi Hadid

Cool και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η νέα συλλογή για την άνοιξη του 2018 είναι ένα φόρος τιμής στη μακροχρόνια αγάπη του Tommy για τους αγώνες ταχύτητας, συνδυάζοντας την αμερικάνικη κληρονομιά με τον σύγχρονο αθλητισμό για τον άνδρα και τη γυναίκα. Η συλλογή παίζει μοναδικά πάνω στις αναλογίες και τα σχήματα, με απρόσμενες ανατροπές στα σύμβολά και σχεδιαστικές ερμηνείες πάνω στις ρίγες, τα καρό και τα παλιότερα λογότυπα.

Το πρωτοπόρο πνεύμα της Tommy Hilfiger δυναμώνει από τη συνεργασία της με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Φόρμουλα 1 Mercedes-AMG Petronas Motorsport, βάζοντας νέα όρια σε μια εμπειρία που σε καθηλώνει, ενώ παράλληλα παραμένει προσβάσιμη σε όλους μέσω της εφαρμογής TOMMYNOW SNAP.

 

Το TOMMYNOW «DRIVE» σημάδεψε την παγκόσμια παρουσίαση της capsule συλλογής TommyXGigi για την Άνοιξη του 2018. Η Gigi Hadid, διεθνές supermodel, είναι η παγκόσμια πρέσβειρα των γυναικείων συλλογών TOMMY HILFIGER που περιλαμβάνουν είδη ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, γυαλιά ηλίου, ρολόγια και αρώματα. Η capsule συλλογή TommyXGigi γιορτάζει την ταχύτητα, από την αγάπη του Tommy για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μέχρι το γρήγορο ρυθμό ζωής της Gigi.

Πατώντας πάνω στην επιτυχία του σόου TOMMYNOW για το Φθινόπωρο του 2017, η εταιρεία συνεχίζει να κάνει την πασαρέλα πιο δημοκρατική και να παρουσιάζει look τόσο από την ανδρική, όσο και από τη γυναικεία HILFIGER COLLECTION συλλογή.