ΜΟΔΑ

Η σαγιονάρα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό αξεσουάρ

Το fashion item που χρειάζεται κάθε σύγχρονος άντρας που ζητά στιλ στην καθημερινότητά του.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα – μετά το μαγιό – που βάζεις στη βαλίτσα σου όταν ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές διακοπές σου; Όχι, δεν είναι η πετσέτα θαλάσσης, όχι δεν είναι το καινούριο σου μπλουζάκι. Είναι οι σαγιονάρες σου. Δεν πρόκειται απλά για ένα αξεσουάρ. Η σαγιονάρα είναι ο απαραίτητος συνοδός κάθε άνδρα μέσω και έξω από το σπίτι.

Κάτσε και μέτρα σε πόσες διαφορετικές περιστάσεις μπορείς να τις φορέσεις και θα καταλάβεις τη σημασία του να έχεις ένα καλό ζευγάρι στην παπουτσοθήκη σου. Τις φοράς στη θάλασσα, στο γυμναστήριο, στην εκδρομή, στη βόλτα και μπορούμε να πούμε κι άλλα. Δεν μιλάμε όμως για μια απλή σαγιονάρα, αλλά για τις Rider που κατασκευάζονται στη Βραζιλία, με έμπνευση από τον τρόπο ζωής του Rio de Janeiro. Αν δεις τα σχέδια και τα χρώματά τους, θα καταλάβεις.

Ιδού ένα ενδειτικό παράδειγμα:

 

Όταν ζήσεις την εμπειρία Rider θα καταλάβεις ότι όλα τα υπόλοιπα είναι τόσο βαρετά. Είναι σπορ και casual και έχουν τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που θέλει κάθε άνδρας όταν αγοράζει σαγιονάρες: Είναι άνετες και έχουν τέλεια εφαρμογή. Το Νο1 ζητούμενο είναι αυτό.

Όσο για τα σχέδιά τους, αυτά σίγουρα δεν θα απογοητεύσουν κανέναν. Τα prints με τα γεωμετρικά σχέδια, οι μοντέρνες διχρωμίες αλλά και τα πάντα επίκαιρα λιτά μονόχρωμα σχέδια της Rider αποτελούν το βασικό item στην αντρική γκαρνταρόμπα και το απαραίτητο αξεσουάρ των διακοπών.

Έχεις πολλές επιλογές για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.

 

Οι συγκεκριμένες σαγιονάρες καθορίζουν από μόνες τους μια νέα κατηγορία υποδημάτων. Το δυναμικό design τους, οι μοντέρνες φόρμες και η εξαιρετική κατασκευή γίνονται αχώριστη παρέα στην παραλία αλλά και στις καλοκαιρινές σου βόλτες.

Οι Rider θα είναι πάντα εκεί, στο επόμενο μικρό ή μεγάλο βήμα σου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς το www.adamsshoes.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Θεσσαλονίκη: 2310 682222

Αθήνα: 210 9024435

Κύπρος: 357 22 346151