ΡΟΛΟΙ

H TAG Heuer μόλις αναβίωσε το πιο εμβληματικό καταδυτικό της ρολόι

Το Night Diver επιστρέφει στον αντρικό καρπό μέσα από τρία νέα μοντέλα της συλλογής Aquaracer Professional 300. Τα γνωρίζουμε καλύτερα.

Πρωτοπαρουσιάστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’80, αγαπήθηκε από τους δραστήριους και με αίσθηση του στυλ φίλους των ρολογιών, που εξερευνούσαν τη φύση ξεπερνώντας τα όριά τους και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή σπορ ρολόγια της εποχής του.

 

Σήμερα, δεκαετίες μετά, μετά το λανσάρισμα της συλλογής Aquaracer Professional 300 κατά τη διάρκεια της έκθεσης Watches and Wonders στη Γενεύη τον Απρίλιο, η TAG Heuer αναβιώνει το θρυλικό ρολόι Aquaracer Professional 300 Night Diver, ενώ παρουσιάζει τρία νέα μοντέλα.

Το comeback του Night Diver

Η σημερινή συλλογή  Aquaracer Professional 300 συνεχίζει την ιστορία . Οι ομάδες σχεδιασμού, μηχανισμών και παράδοσης της TAG Heuer συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν μια πιστή συνέχεια του πολυαγαπημένου ρολογιού, διατηρώντας και βελτιώνοντας χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως τη διάσημη, 12πλευρη στεφάνη και τις οριζόντιες εγχαράξεις στο καντράν, για να δημιουργήσουν ένα εκλεπτυσμένο μοντέρνο, διαχρονικό  ρολόι.

Τρία νέα μοντέλα προστίθενται στη συλλογή Aquaracer Professional 300, έρχονται με κάσα από ατσάλι, διαμέτρου 43 χιλιοστών, λουρί από καουτσούκ, ενώ είναι εξοπλισμένα με την πρωτοποριακή, πτυσσόμενη πόρπη για άμεση ρύθμιση του μεγέθους του μπρασελέ. Το μοντέλο που ξεχωρίζει είναι το Night Diver, με μαύρη επίστρωση DLC, ένα φινίρισμα υψηλών προδιαγραφών  που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις πιο ακραίες συνθήκες. Τα στοιχεία στη στεφάνη είναι κατασκευασμένα από μαύρο κεραμικό υψηλής ανθεκτικότητας.

TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 300

TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 300

TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 300

Ένα ρολόι για να ξεπεράσεις τα όρια σου σε κάθε συνθήκη

Το σήμα κατατεθέν του Night Diver είναι το φωσφορίζον καντράν του, επικαλυμμένο με πράσινο Super- LumiNova® ώστε να φωτίζει εντυπωσιακά στο σκοτάδι. Για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ευκρίνειας ακόμη και στις πιο σκοτεινές συνθήκες το ρολόι έχει μπλε φωσφορίζοντες δείκτες λεπτών και δευτερολέπτων, ώστε να κάνουν αντίθεση με το πράσινο του καντράν. Ο δείκτης της ώρας και οι οκτάγωνες ενδείξεις στο 12, 3, 6 και 9 είναι φωσφορίζουσες σε πράσινο χρώμα. Μπλε και φωσφορίζον είναι και το τρίγωνο πάνω στη στεφάνη, που είναι ένα πολύ σημαντικό βοήθημα στην ανάγνωση της ώρας για τους δύτες.

TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 300

Οι λεπτομέρειες δεν σταματούν εκεί. Όπως όλη η σειρά Aquaeracer, έτσι και τα τρία καινούργια  μοντέλα, διαθέτουν περιστρεφόμενη στεφάνη, βιδωτή κορώνα, στεγανότητα στα 300μ. βάθος φωσφορίζοντα στοιχεία, κρύσταλλο που χαράσσεται εξαιρετικά δύσκολα και διπλό κούμπωμα ασφαλείας. Στα νέα Aquaracer Professional 300 το λουρί από καουτσούκ θα μπορεί να προσαρμοστεί στο μέγεθος του καρπού, σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα, ως μέρος της διαδικασίας fitting του ρολογιού ώστε να φορεθεί είτε πάνω από στολή δύτη, είτε σε οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον.