HOT RIGHT NOW

H Χριστίνα Μουστάκα κάνει καριέρα μόνο με το επίθετο της

Η Πειραιώτισσα των Ράδιο Αρβύλα είναι η ιδανική γυναίκα για πολλά πράγματα. Ακόμη και για να σε βοηθήσει να κερδίσεις στον πρωτότυπο ‘τριχωτό’ διαγωνισμό της Philips.

Εκείνη σκέφτηκα πρώτα όταν άκουσα για τον διαγωνισμό της Philips που σε βάζει στην κλήρωση για μεγάλα δώρα, αρκεί φυσικά το όνομα σου ή αυτό κάποιου φίλου σου να έχει σχέση με τρίχες, λεπίδια και ξυράφια. Γιατί η Χριστίνα πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Έχει ‘τριχωτό’ επίθετο, μυαλό ‘ξυράφι’ και θα έκοβα με λεπίδα το δικό μου μουστάκι για να περνούσα αυτό το καλοκαίρι δίπλα της κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ.

‘Πολλοί με παρεξηγούν και νομίζουν ότι εγώ είμαι η στημένη η γκόμενα, η σνομπ. Όμως εγώ στην ζωή μου είμαι πολύ χύμα στο κύμα. Πηγαίνω π.χ. από παιδί για ελεύθερο κάμπινγκ και προσηλυτίζω σε αυτό όποιον είμαι μαζί του. Μου αρέσει που είσαι όλη μέρα με ένα μαγιό στη θάλασσα’.

Ένα από τα πολλά πράγματα που δεν περιμένεις να ακούσεις από το στόμα της πιο ξηγημένης, ντόμπρας και (σ)έξυπνης γυναίκας που είχα την τύχη να γνωρίσω στην δεκάχρονη θητεία μου στα περιοδικά.

 

Θα μπορούσα να προσθέσω και τον χαρακτηρισμό ‘αγοραφοβική’, στο παραπάνω πακετάκι, αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς αλήθεια.

Δεν είναι ότι η Χριστίνα αποφεύγει το αντρικό κοινό που κάνει κρα για μια δήλωση ή φωτογράφηση της. Είναι απλά ότι δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τέτοια επουσιώδη πράγματα, όπως την τηλεοπτική της καριέρα.

 

Αυτό είχε δηλώσει η Χριστίνα στην τελευταία της σέξι φωτογράφηση που έκανε με χίλια ζόρια για το Αυγουστιάτικο τεύχος του Nitro το καλοκαίρι του 2010.

Επιλέγοντας συνειδητά ένα διάστημα που οι κουτσομπολίστικες εκπομπές είχαν πάει διακοπές, ώστε να μην την πάρει κανείς χαμπάρι.  

Η αλήθεια είναι ότι το ότι ακριβώς είναι ακριβοθώρητη, είναι που την καθιστά ακόμη περισσότερο ποθητή. Και εξηγεί γιατί, ενώ είναι άφαντη, καταλήγει κάθε χρόνια στην κορυφή του OneWoman 100.

Επίσης είναι γεγονός ότι όντως δεν χρειάζεται καμία φωτογράφηση για να αποδείξει το πόσο μετράει. Φρόντισαν για αυτό τα αυτοκίνητα που τράβαγαν χειρόφρενο για να την δουν, στα 16 της, να περπατάει στην Αναλήψεως στην Δραπετσώνα καθώς πηγαινοερχόταν στο οικογενειακό κατάστημα με ρούχα.

Καθώς επίσης οι ενθουσιασμένοι άντρες πελάτες που πλημμύριζαν το υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας ομορφιάς στην οποία δούλευε επί πέντε χρόνια ως αισθητικός.

Όλα αυτά χρόνια πριν πατήσει πρώτη φορά πόδι στα τηλεοπτικά πλατό ως μοντέλο στον Καφέ με την Ελένη (σ.σ. να ένα κοινό γνώρισμα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου) και στο τηλεοπτικό Super Deal.

Η πιο σημαντική διαφορά με εννιά στις δέκα γυναίκες που στέκονται μπροστά στον φακό (πέρα από το ότι δεν την έχει ακουμπήσει πουθενά χέρι πλαστικού χειρούργου) είναι ότι η Μουστάκα ποτέ δεν ψήθηκε με την εφήμερη δημοσιότητα. 

Επειδή ακριβώς το κορίτσι έχει το μυαλό (το πιο σέξι, κάτα την ίδια, πράγμα πάνω της) στο κεφάλι της συνέχισε να δουλεύει 12ώρα καθημερινά σε γνωστή εταιρία ρούχων. Ενώ στο μυαλό της δεν είναι η επόμενη εκπομπή, αλλά η επόμενη επένδυση.

 

Προσωπικά είναι από τις γυναίκες που χαίρομαι να μαθαίνω ότι πηγαίνει καλά. Και αυτό που μου λείπει περισσότερο δεν είναι να δω τις αβυσσαλέες χαράδρες και βουνοκορφές του κορμιού της από κοντά, αλλά να ακούσω το γέλιο της. Αυτό που σηματοδοτεί ότι ανήκεις στους ελάχιστους ανθρώπους που εμπιστεύεται.

Ή τουλάχιστον ότι δεν ανήκεις στο πλήθος απέναντι στο οποία παραμένει εσαεί (και φανατικά) καχύποπτη.