ΜΟΔΑ

Η MCM παρουσιάζει την καμπάνια για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 με τον Iann Dior

Ο γερμανικός οίκος μόδας MCM παρουσιάζει την καμπάνια για την Άνοιξη/Καλοκαίρι στην οποία συμμετέχει ο Ιann Dior.

Ο πολυπλατινένιος τραγουδιστής, στιχουργός και ράπερ, ο οποίος βρίσκεται στη κορυφή των αμερικανικών charts, μας ταξιδεύει σε έναν ουτοπικό πολυδιάστατο παράδεισο. Η καμπάνια, η οποία έχει απτή και εικονική μορφή, δίνει μια νέα οπτική για το 2022. Με το έμφυτο μουσικό ταλέντο του και τη μοναδική οπτική του, ο Iann Dior, μαζί με ένα διεθνές καστ, μας μεταφέρουν σε έναν χαρούμενο, γεμάτο ζωντάνια κόσμο.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής της MCM από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που επιτέλους συνεργάζομαι με τo brand για το λανσάρισμα της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Η σεζόν αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία ώστε να γίνω ένα με το brand, να εναρμονιστώ με το προϊόν και το όραμα του–απόρροια της 45ης επετείου του. Είναι απίστευτο όχι μόνο να μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι το πρόσωπο της καμπάνιας αλλά και να δανείζω ένα δικό μου μουσικό κομμάτι. Το “Let You” θεωρώ πως είναι το ιδανικό κομμάτι για να συνοδεύσει τη συγκεκριμένη καμπάνια, διότι αποτελεί έναν ύμνο συναισθημάτων, ένα κάλεσμα για ενδοσκόπηση με μια αισιόδοξη νότα προς ένα πιο λαμπρό μέλλον, το οποίο είναι και αυτό που το συνδέει περισσότερο με την καμπάνια» αναφέρει ο Iann Dior.

Η νέα καμπάνια της MCM για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 αποτελείται τόσο από στατικές εικόνες, οι οποίες φωτογραφήθηκαν από τον Reto Schmid, όσο και από έντονες κινήσεις οι οποίες αποτυπώνονται σε βίντεο, με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Torso και με look που δημιούργησε η Haley Wollens. Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα ισορροπεί μεταξύ της πολύβουης αστικής ζωής και της γαλήνης στη φύση, επιτυγχάνοντας την τέλεια ανάμειξη της πόλης με την ύπαιθρο —χαλαρώνοντας πλάι σε μια πισίνα, επιπλέοντας σε μια πολύχρωμη θάλασσα από σύννεφα ή χαμένος σε μια ουτοπική «μεγακατασκευή» με τα χρώματα της εποχής να κυριαρχούν στο σχεδιασμό και στα γραφικά. Η αισθητική, τα γραφικά και εικαστικά είναι εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από το Superstudio, Memphis και τον καλλιτέχνη MC Escher, και το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός εικονικού αστικού χώρου ο οποίος μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε στιγμή- ένα μέρος το οποίο υπάρχει παρά μόνο στη φαντασία.

«Η ταχύτητα με την οποία κινούμαστε μεταξύ διαφορετικών ζωνών, αστικών και αγροτικών, εικονικών και πραγματικών, αποτέλεσε με τη φυσικότητά της, πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία και την αποτύπωση της κίνησης και του μεταβαλλόμενου τοπίου, με τη πόλη να αναδιπλώνεται και να κινείται με υπερβολική ταχύτητα, διασχίζοντας διαφορετικές διαστάσεις, και εν τέλει φτάνοντας στα σύννεφα. Η MCM βρίσκεται σε μια διαρκή εξέλιξη, και η συλλογή αυτής της σεζόν, με τη συνοδευτική καμπάνια, αποτελεί μια πραγματική αναπαράσταση αυτής της κατεύθυνσης. Θα είμαστε τολμηροί και θα είμαστε εφευρετικοί– θα συνεργαζόμαστε για την εκπλήρωση αυτού του στόχου με συνεργάτες και πρεσβευτές οι αντιπροσωπεύουν με το καλύτερο τρόπο το μέλλον μας». Dirk Schönberger, MCM Global Creative Officer.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στη boutique MCM, Εμμανουήλ Ξάνθου 2, Κολωνάκι, Αθήνα, στα πολυκαταστήματα Attica και στα καταστήματα Καλογήρου.

Πρωταγωνιστές: iann dior, Pasha Harula & Dongeyon

Επιμέλεια Φωτογράφισης: Reto Schmid

Επιμέλεια Βίντεο: Torso

CGI Creative: Golgotha

Styling: Haley Wollens