ΜΟΔΑ

Και φέτος, η μόδα στο casual ανδρικό παπούτσι ορίζεται από τη LEVI’S

Το γνωστό και αναγνωρισμένο brand name LEVI'S παρουσιάζει τη νέα καλοκαιρινή collection.

Η LEVI’S, αποτελεί ένα λογότυπο παγκόσμιου κύρους, γνωστό εδώ και χρόνια στην χώρα μας, στο χώρο της casual ένδυσης, με το αγαπημένο σε όλους 501 παντελόνι να γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς.

Η LEVI’S κατάφερε να αγαπηθεί από τους νέους σε όλο τον κόσμο και να εξελίξει την συλλογή περιλαμβάνοντας επίσης μία σειρά υποδημάτων για τον άντρα καθώς και πολλά αξεσουάρ, όπως ζώνες, πορτοφόλια, τσάντες και σακίδια.

Η συλλογή υποδημάτων, ήδη αναγνωρισμένη στο νεανικό κοινό, περιλαμβάνει σχέδια σε μοντέρνες γραμμές και υλικά, όπως denim, δέρμα και ύφασμα, για τον άντρα που λατρεύει την επώνυμη μόδα. Ποιοτικά, και πάντα με την υπογραφή της διάσημης LEVI’S, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το φανατικό κοινό τους, που δεν τα αποχωρίζεται ποτέ. Η νέα καλοκαιρινή συλλογή είναι η απόδειξη πως και φέτος η μόδα στο casual ανδρικό παπούτσι ορίζεται από τη LΕVI’S.

Ανακαλύψτε προτάσεις για εσάς που αγαπάτε το urban style, το city look και τις πολλές επιλογές για το καθημερινό σας ντύσιμο.

Τα LEVI’S αποτελούν σίγουρα το must item στην γκαρνταρόμπα των νέων εδώ και χρόνια.

Γνωρίστε την νέα σειρά υποδημάτων LEVI’S, και ξεχωρίστε για την νεανική σας εικόνα.

Πάρτε μια “γεύση”.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.adamsshoes.gr ή καλέστε στα 2310682222, 2109024435. Για Κύπρο, καλέστε στο 00357-22-346151.