ΜΟΔΑ

Kawhi Leonard, Jaden Smith και Sadio Mane στη νέα καμπάνια της New Balance

Η New Balance κέρδισε το στοίχημα της σεζόν παρουσιάζοντας την πιο όμορφη καμπάνια.

Όλα τα χαρακτηριστικά που μας ενώνουν, ξεκινούν από την “οικογένεια”. Είτε τη φυσική μας οικογένεια, είτε εκείνη που επιλέξαμε. Τα στοιχεία που συνθέτουν το χαρακτήρα μας, κυλούν στο αίμα μας από τα πρώτα μας χρόνια κι αυτό δεν συμβαίνει μονάχα με τους ανθρώπους αλλά και με τις επιχειρήσεις. Η, πλέον παγκοσμίου φήμης New Balance, ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση, στη Βοστόνη το 1906. Περισσότερα από 110 χρόνια αργότερα, το DNA της παραμένει αναλλοίωτο και έτσι η New Balance εξακολουθεί να μεσουρανεί ως η μοναδική οικογενειακή επιχείρηση τέτοιου βεληνεκούς παγκοσμίως.

Έτσι η Οικογένεια γίνεται αστείρευτη πηγή έμπνευσης για μια εταιρεία που χαρακτηρίζεται από αξίες ανεκτίμητες:

Την Καινοτομία, του να σχεδιάζεις προϊόντα με χαρακτηρα, με όχημα την έμπνευση από το δικό σου παρελθόν. Όπως κάνει η New Balance με μεράκι, από την πρώτη μέρα.

 

Το Πάθος, του να προπονείσαι σκληρά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με γνώμονα την προσωπική σου εξέλιξη. Του να μην λογαριάζεις πόσες φορές θα πέσεις, αρκεί οι φορές που θα σηκωθείς να είναι περισσότερες κατά  μία.  Όπως η Sydney

 

Την Αναγνώριση, του να ξεκινάς από τις γειτονιές της Σενεγάλης και να καταξιώνεσαι ως ο πρωταθλητής Ευρώπης, με το μεγαλύτερο σύλλογο της Αγγλίας.
Όπως ο Sadio Mane

 

Την Εγκράτεια, του να αφήνεις τη δουλειά σου να τραβά τα βλέμματα χωρίς να φλυαρείς στα κοινωνικά δίκτυα. Ακόμη και αν μόλις αναδείχθηκες ο MVP των τελικών του NBA. Όπως ο Kawhi Leonard.

 

Κι έτσι, όταν βγαίνεις στο “στάδιο” όλοι ξέρουν το όνομά σου και τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν. Όλοι ξέρουν ότι έχεις χαράξει τη δική σου πορεία χωρίς να αποφασίζει η μόδα το τι θα σου αρέσει. Γιατί η Έμπνευση κυλάει στις φλέβες της New Balance. Όπως οι στίχοι του Jaden Smith

 

Independence Runs in our Family.  #NewBalanceGreece