ΜΟΔΑ

Ξέχνα όσα ήξερες για τα running παπούτσια

Με το Floatride Run Flexweave της Reebok το καθημερινό σου run δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Η αναζήτηση του κατάλληλου παπουτσιού για το καθημερινό σου τρέξιμο, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Μπορεί να υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω, όμως, όταν μιλάμε για κάτι που αγαπάς, όπως το running, δεν σου αρκεί απλά ένα ικανοποιητικό παπούτσι. Θες το καλύτερο. Και σε καταλαβαίνουμε.

Για να βρεις το κατάλληλο, όμως, χρειάζεται λίγο ψάξιμο. Κάτι το οποίο κάναμε και δοκιμάσαμε πρώτοι τη νέα προσθήκη στην οικογένεια Floatride της Reebok για τη συλλογή του Fall Winter 2018, το Floatride Run Flexweave. Ένα παπούτσι έτοιμο να προσφέρει στους απανταχού δρομείς ένα πρωτοφανές επίπεδο άνεσης και απόδοσης.

Δεν μας πιστεύεις; Διάβασε λίγο ακόμη και θα δεις. Στην κατασκευή του ενσωμάτωσε δύο πρωτοποριακές τεχνολογίες, τον Floatride αφρό και το υλικό Flexweave και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό runner.

Ο αφρός Floatride έχει σταθερή δομή κυψελών που προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό στήριξης και απόκρισης προκειμένου να έχεις την απόλυτη εμπειρία άνεσης και υψηλών επιδόσεων σε κάθε run σου.

Το υλικό Flexweave είναι το πιο πρόσφατο τεχνολογικό επίτευγμα της Reebok. Πρόκειται για ένα ειδικό υλικό από νήματα σενίλλης τα οποία συνδέονται σχηματίζοντας ένα μοτίβο σε σχήμα ‘8’ δημιουργώντας μια ενιαία επιφάνεια που είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά ανθεκτική και ελαφριά. Να προσθέσουμε, επίσης, ότι είναι και κομψότατο και εκτός από το τρέξιμο, μπορείς χαλαρά να το φορέσεις στον καφέ και τη βόλτα σου.

Υπεύθυνη για τη δημιουργία του Fleaxweave είναι η Reebok Innovation Collective, το τμήμα της Reebok που αντλεί έμπνευση και ιδέες από διαφορετικά πεδία και κλάδους για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και καινοτόμων προϊόντων μέσα από συνεργασίες που ξεπερνούν τα στενά όρια μιας εφεύρεσης.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας του Reebok Floatride Run Flexweave

Πάνω μέρος: Ελαστικό Flexweave που εξασφαλίζει πλεονεκτήματα κορυφαίας απόδοσης όπως μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, αναπνευσιμότητα και ελαστικότητα.

Μεσαία σόλα: Ο αφρός FloatRide προσφέρει σούπερ μαλακή αίσθηση και επιστροφή ενέργειας. Ο σκελετός υποστήριξης από EVA ισορροπεί το πόδι κατά το πάτημα της φτέρνας, τη στήριξη στο μεσαίο τμήμα του ποδιού και το ανασήκωμα των δακτύλων από το έδαφος, εξασφαλίζοντας ομαλό βηματισμό. Ο εξαιρετικά μαλακός και ελαφρύς ενιαίος πάτος απορροφά τους κραδασμούς αγκαλιάζοντας σταθερά την καμάρα, για άνεση μεγάλης διάρκειας.

Εξωτερική σόλα καουτσούκ: Το καουτσούκ υψηλής τριβής με ραβδωτό σχεδιασμό προσφέρει συνεχή επαφή με το έδαφος για ομαλό βηματισμό και πρόσφυση.

Φορώντας το Floatride Run Flexweave στο run σου, το μόνο που θα έχεις στο μυαλό σου, θα είναι ο δρόμος μπροστά σου. Τόλμησέ το και ετοιμάσου να ξεχάσεις τα όσα ήξερες μέχρι σήμερα για τα running παπούτσια.