ΜΟΔΑ

Με το νέο hoodie της adidas είσαι συνεχώς έτοιμος

Το adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release θα σε οπλίσει με στιλ και ετοιμότητα.

Η adidas έχει παράδοση στο σου δίνει αυτό που θες και σε άνεση και σε ποιότητα και σε μόδα. Με το νέο hoodie το καταφέρνει ακόμα μία φορά. Το adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release μπορεί να ανοίξει με μία μόνο κίνηση χάρη στο fast-release φερμουάρ του.

Το νέο hoodie εμπνεύστηκε και σχεδιάστηκε για αθλητές που θέλουν να αισθάνονται έτοιμοι για προκλήσεις όλη την ώρα. Ταυτόχρονα η adidas είναι ταυτισμένη και με το στιλ. Ο χαλαρός και μαλακός γιακάς του hoodie ολοκληρώνει το look σου. Επιπλέον όλο το hoodie είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακό και πλήρως βιώσιμο πολυεστερικό ύφασμα και διαθέτει τεχνολογία Climalite για να το φοράς σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Το ολοκαίνουριο Z.N.E. Hoodie Fast Release θα παρουσιαστεί στα χρώματα των καλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων του κόσμου για να τιμήσει το UEFA Champions League και την ενότητα των αθλητών και των οπαδών.

Μέχρι τα ρούχα να εφαρμόζουν αυτόματα πάνω μας, σαν τις pop-up σκηνές για κάμπινγκ, η adidas θα είναι εδώ για να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα και πιο όμορφα.

Μπορείς να βρεις το νέο adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release το ίδιο εύκολα με τον τρόπο που ανοίγει το φερμουάρ του, online στο e-shop της INTERSPORT, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα INTERSPORT.