GROOMING

Μία ανδρική μέρα όπως θα έπρεπε να είναι

Στο Σπίτι της 24MEDIA μαζί με τέσσερις τυχερούς αναγνώστες φτιάξαμε το μούσι μας, περιποιηθήκαμε το πρόσωπό μας και είδαμε την Αγγλία να ξεκινάει την τρελή πορεία της στο φετινό Μουντιάλ.

Κάθε μουντιάλ μένει χαραγμένο στην μνήμη κυρίως για τις στιγμές που περάσαμε βλέποντάς το. Σίγουρα θυμάσαι που είχες πανηγυρίσει το γκολ του Ροναλντίνιο στον Σίμαν, που είχες δει το χαμένο πέναλτι του Μπάτζιο και που έμεινες με ανοιχτό στόμα στην κουτουλιά του Ζιντάν. Αυτό το ξέρουμε πολύ καλά στο Οneman και για αυτό προσφέραμε σε τέσσερις αναγνώστες μια αξεχαστη βραδιά στο σπίτι της 24MEDIA παρέα με την Philips και τις μηχανές ανδρικής περιποίησης.

Πήγα από νωρίς στο σπίτι αν και το ραντεβού ήταν στις 7:30. Ήθελα να μην χάσω το προηγούμενο ματς όπου έπαιζε το Βέλγιο. Έκατσα στον καναπέ, ενώ από πίσω μου ετοιμαζόταν το grooming room. Μία επαγγελματική καρέκλα σαν αυτές που βλέπεις στα μπαρμπέρικα είχε φτάσει και ο Δημήτρης Κολτσίδας περιποιούνταν τα εργαλεία του. Βασικά για να είμαι ειλικρινής μελετούσε τις τρεις μηχανές grooming της Philips που είχε μπροστά του αφού τούτη την μέρα αυτές ήταν τα μόνα εργαλεία που χρειαζόταν για να περιποιηθεί τους τυχερούς μας αναγνώστες.

Οι αφίξεις των καλεσμένων άρχισαν λίγο μετά τις 7. Ο Ιάσωνας, ο Θοδωρής, ο Ηρακλής και ο Χρήστος μπήκαν μέσα στο σπίτι και τους ξεναγήσαμε στον χώρο. Μόλις έφτασαν στην κουζίνα γνώρισαν και τον Ηλία, τον chef μας που θα έφτιαχνε λιχουδιές για να φάμε την ώρα του ματς. Όμως εδώ είχαμε έρθει για άλλο λόγο. Όλα αυτά στην ουσία ήταν παρελκόμενα.

OneBlade / κωδικός: QP2520/20 & OneBlade Pro κωδικός: QP6520/20

Ο πραγματικός λόγος ήταν για να γνωρίσουν οι τέσσερις αναγνώστες τις πολυμηχανές grooming της Philips αλλά και για να πάρουν προσωπικές συμβουλές και φροντίδα από τον groom master μας. Πρώτο κάθισε στην καρέκλα ο Ιάσωνας. Φαντάρος γαρ δεν άφησε πολλά περιθώρια στον ειδικό μας και εκείνος άρπαξε την θαυματουργή One Blade και τον ξύρισε κανονικά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που έβλεπα. Μία μηχανή τόσο μικρή μα συγχρόνως τόσο ακριβής, τόσο αποδοτική στο στεγνό ξύρισμα.

 

Όπως λέει και το όνομά της με την One Blade μπορείς να κάνεις τα πάντα. Στεγνό ή υγρό ξύρισμα, τριμάρισμα, καθάρισμα λεπτομερειών. Ότι ποθείς το πετυχαίνεις μόνο με αυτό το φανταστικό εργαλείο.

Multigroom series 7000 / κωδικός: MG7720/15

Σειρά είχαν ο Θοδωρής, ο Ηρακλής και ο Χρήστος. Και οι τρεις τους επέλεξαν, σε συνεργασία με τον groom master μας να κάνουν μόνο ένα καθάρισμα και ένα τριμάρισμα στα μούσια. Χρησιμοποιήσαμε και τις άλλες δύο μηχανές multigrooms που μας είχαν φέρει από την Philips οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε σημείο του σώματος από την κορφή ως τα νύχια και είναι και αδιάβροχες.

 

 

Εμείς απλά τριμάραμε τα γένια των τριών τυχερών αναγνωστών μας ενώ στον τελευταίο πέσαμε όλοι πάνω του λες και τον ξυρίζαμε πριν τον γάμο. Ξεκάθαρα ο Δημήτρης δεν μπορούσε να κάνει την δουλειά του από τα γέλια αφού οι ατάκες πετάγονταν σαν λεπίδες. Μετά από κάθε περιποίηση χρησιμοποιούσε προιόντα Depot για μεγαλύτερη φροντίδα στο δέρμα.

Κάπου εκεί όμως τα ένστικτά μας βγήκαν στην επιφάνεια. Ακούσαμε το πρώτο σφύριγμα του αγώνα και η μύτη μας είχε σπάσει από όσα είχε βάλει ο Ηλίας στην σχάρα. Μερικοί πήγαν και βοήθησαν τον Ηλία για να μειώσουν τον χρόνο αναμονής και οι υπόλοιποι απλά κάτσαμε στον καναπέ. Η Αγγλία νίκησε στο τέλος και οι λιχουδιές που έφτιαξε ο σεφ μας εξαφανίστηκαν μέσα σε ένα τέταρτο. Τα πιτάκια, το κοτόπουλο τεριγιάκι και οι σαλάτα ήταν τίμιοι βοηθοί στα ribs με BBQ sauce και στα burgers με πιτάκια αντί για ψωμί. Δεν ξέρω πως να περιγράψω το πόσο νόστιμα ήταν, πόσο ιδανικά ταίριαζαν στην βραδιά και το πως έριχναν τις αναστολές μας στο ποιος θα φάει το τελευταίο κομμάτι από το κάθε ένα.

Οι κουβέντα περιλάμβανε από μπάλα, ανδρική περιποίηση, ποτά, φαγητό και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Κλασικές ανδρικές μαζώξεις που περνάς τόσο υπέροχα κάνοντας απλά πράγματα. Είναι κάτι τέτοιες μέρες που νιώθεις πιο σοφός με τις γνώσεις που προσκόμισες, πιο γεμάτος με τα όσα έζησες και πιο χαρούμενος με το γέλιο που έριξες. Οι τέσσερις αναγνώστες μας όμως έφυγας και με γεμάτα χέρια αφού ο καθένας τους πήρε μαζί του και μια μηχανή grooming Philips για να περιποιείται εύκολα και σύμφωνα με τις οδηγίες που πήρε από τον Δημήτρη το πρόσωπό του στον καθρέφτη του σπιτιού του.