SHOPPING
SPONSORED

Από το outfit μέχρι τα gadgets, αυτά δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου το ΣΚ

Τα Σαββατοκύριακα χρειάζεται να φεύγουμε από την πόλη και εμείς βρήκαμε στο αγαπημένο μας The Mall Athens ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε.

Η αλήθεια είναι ότι μετά τα Χριστούγεννα όλοι μας χρειάζεται να ξεφεύγουμε λίγο από την καθημερινότητα και να κάνουμε διαφορετικά πράγματα το Σαββατοκύριακο. Μικρές εκδρομές με διανυκτέρευση ή και χωρίς, επαφή με τη φύση, δραστηριότητες πέρα από τις συνηθισμένες είναι αν όχι απαραίτητες, αναγκαίες για όλους μας.

Επειδή και εγώ και ο Τίμος, είμαστε λάτρεις των εκδρομών, των πεζοποριών και των αναβάσεων αποφασίσαμε να πάμε στο The Mall Athens για να πάρουμε τα απαραίτητα για τις εξορμήσεις μας μέσα στους επόμενους μήνες. Στην αρχή μοιραστήκαμε εμπειρίες από παλαιότερες εκδρομές και μετά είχε έρθει η ώρα να πάρουμε ό,τι χρειαζόμαστε για τις μελλοντικές.

Ξεκινήσαμε από το Intimissimi Uomo όπου βρήκαμε εκτός από ανδρικά εσώρουχα και πιτζάμες, υπέροχα και fun T-shirts. Αυτό εδώ με τον Simpson, με εξέφραζε απόλυτα και για αυτό μου το πρότεινε ο Τίμος

Στη συνέχεια πήγαμε Jack & Jones για να αγοράσουμε ό,τι χρειαζόμαστε για ένα ολοκληρωμένο εκδρομικό outfit. Χοντρά πουκάμισα, πουλόβερ, τζιν που αντέχουν αλλά και μπουφάν τα οποία εκτός από όμορφα είναι και πολύ ζεστά.

Επόμενη στάση το Columbia γιατί αρέσει και στους δυο το βουνό, είτε είναι πεζοπορία είτε ανάβαση. Εκεί βρήκαμε γάντια, σκουφιά αλλά και μπουφάν υψηλής ποιότητας για να μας προστατέψουν από το κρύο.

Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ που επιβάλλεται να είναι καλό και ποιοτικό στην πεζοπορία στο βουνό αυτό είναι τα παπούτσια. Για αυτό τον λόγο επισκεφτήκαμε το κατάστημα της New Balance. Πληθώρα παπουτσιών σε διάφορα χρώματα και σχέδια με τον Τίμο να μου δείχνει τα καλύτερα για κάθε περίσταση. Αυτό το κίτρινο η αλήθεια είναι ότι με κέρδισε και το αγόρασα.

Ένα ταξίδι, μια εξόρμηση όμως, χρειάζεται και καλή βαλίτσα για να τοποθετήσεις τα ρούχα που θα πάρεις μαζί σου. Έτσι κατεβήκαμε στο τελευταίο όροφο για να βρούμε τα Bag Stories. Η αλήθεια είναι ότι ζαλιστήκαμε από την ποικιλία που αντικρίσαμε αλλά και οι δύο μαγνητιστήκαμε από μια τσάντα η οποία έχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα. Προσαρμόζει το πάχος της ανάλογα με το πόσα ρούχα έχει μέσα, με αποτέλεσμα όταν είναι άδεια να γίνεται εξαιρετικά λεπτή και πολύ βολική στην αποθήκευση.

Εκδρομή χωρίς gadget δεν γίνεται, για αυτό πήγαμε στο iStorm αφού ήθελα να δοκιμάσω τα τελευταία μοντέλα Apple Watch ενώ ο Τίμος ενθουσιάστηκε με τα ασύρματα ακουστικά και το απίθανο noise cancellation τους. Λίγο αργότερα στο επόμενο μαγαζί που πήγαμε κατάλαβα ότι ο Τίμος έχει ένα κόλλημα με τα ακουστικά αφού και στο Mr. Gadget δοκίμαζε ακουστικά συνεχώς. Εγώ προτίμησα να ψάξω για ένα καλό και ασύρματο power bank γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ξεμείνεις από μπαταρία σε μια εκδρομή.

Φεύγοντας, κρατώντας όλες τις σακούλες από όσα αγοράσαμε μου λέει ο Τίμος «Πάμε στην Swatch». Δεν μπορούσα παρά να συμφωνήσω. Άλλωστε άλλο όλα τα άλλα ρολόγια και άλλο Swatch. Βάλαμε στα χέρια μας κλασικά ρολόγια αλλά και τα συλλεκτικά από τη συνεργασία της Swatch με την Omega και πραγματικά κατάλαβα γιατί ό,τι feature κι αν έχει ένα smartwatch, το κλασικό ρολόι swatch θα είναι πάντα διαχρονικό και αθάνατο.

Κάπως έτσι, είναι η βόλτα για ψώνια στο The Mall Athens, έφτασε στο τέλος της και βρήκαμε όλα όσα χρειαζόμασταν για τις επόμενες εξορμήσεις μας. Άλλωστε το The Mall Athens ποτέ δε σε αφήνει ανικανοποίητο.