ΜΟΔΑ

Mοναδικό όριο για την Napapijri είναι ο ουρανός

Η Napapijri γιορτάζει τα 30 χρόνια της στα πολυκαταστήματα attica.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου από το να βρίσκεσαι παρέα με αυτούς που σε αγαπούν και σε εμπιστεύονται. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλή η Napapijri, η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της το 1987 στην σκιά της υψηλότερης κορυφής της Ευρώπης, στο Monte Bianco, από έναν Ιταλό κατασκευαστή ταξιδιωτικών σάκων, για αυτό με σύνθημα #skyisthelimit γιόρτασε φέτος τα 30 της χρόνια και διοργάνωσε εκδηλώσεις στα πολυκαταστήματα attica, που πρόσφεραν στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες.

Μια ομάδα από αγόρια και κορίτσια, που φορούσαν λευκά ρούχα Napapijri και κρατούσαν τις χάρτινες σακούλες attica, ήταν το πρώτο πράγμα που αντίκριζαν οι επισκέπτες των πολυκαταστημάτων attica. Αυτοί τους παρακινούσαν να επισκεφθούν το Napaprirji corner, όπου τους περίμενε μια συγκλονιστική εμπειρία. Μέσω ενός tailor made τηλεσκόπιου augmented reality που τοποθετήθηκε στα πολυκαταστήματα attica, City Link & The Mall Athens στην Αθήνα και στα πολυκαταστήματα attica, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, μπορούσαν να θαυμάσουν τον ουρανό όπως δεν τον είχαν ξαναδεί άλλη φορά.

To Napapirji corner στο attica στο City Link επισκέφθηκαν ο Κώστας Μαρτάκης αλλά και ο Χάρης Ντάβλας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εμβληματικά jackets Skidoo και να θαυμάσουν τον ουρανό ακόμη και μέσα από το attica στο City Link.

Κάθε  ταξίδι είναι μοναδικό.

Κάθε ταξίδι έχει ένα μοναδικό ουρανό.

Οπου και αν είσαι, όποιος και αν είναι ο προορισμός σου,

κοίτα ψηλά για να ανακαλύψεις το δικό σου ουρανό.

#skyisthelimit #thereisalwaysajourney #Napapijri_Athens #atticaofficial