ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ

Ο «σπιτικός» Άγιος Βαλεντίνος θα έχει μόνο αγάπη και Pandora

Παραμονές της μέρας του Αγίου Βαλεντίνου, πώς θα της δείξεις την αγάπη σου μ' ένα ξεχωριστό δώρο, όταν όλα τα μαγαζιά είναι κλειστά; Βρήκαμε τη λύση!

Στα γραφεία του Oneman ήταν μια ακόμα μέρα ρουτίνας, με υποχρεώσεις και deadlines που έπρεπε να τηρηθούν στο ακέραιο. Ώσπου διαπίστωσα πως η 14η Φεβρουαρίου απείχε μόλις 3 μέρες και δεν είχα αγοράσει τίποτα για εκείνη, που κάθε της χαμόγελο κάνει τις δύσκολες μέρες μου να μοιάζουν με περιπέτεια με happy end. Ήθελα τόσο πολύ να της χαρίσω κάτι ξεχωριστό, όμως οι συνθήκες των περιορισμών στην αγορά, δεν βοηθούσαν στο να βρω κάτι όμορφο, με έναν εύκολο και άμεσο τρόπο. Ευτυχώς όμως που ο πιο έμπειρος στην αγορά εκθαμβωτικών κοσμημάτων Γιάννης, μου έδειξε το Pandorashop.gr και τις αμέτρητες επιλογές εκλεκτών κοσμημάτων που υπάρχουν εκεί, σε πανέμορφα σχέδια και προσιτές τιμές. Aυτή ήταν η περιπέτειά μου.

«Μην πανικοβάλλεσαι, υπάρχει λύση»

Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η στιγμή που σηκώθηκα ξαφνικά από τη θέση μου, παραμερίζοντας τα δεκάδες ανοικτά tabs στον υπολογιστή μου και είπα στο συνονόματο συνάδελφο και φίλο Γιάννη: «πωπω έφτασε πάλι Εκείνη η Μέρα στις 14 και δεν της έχω πάρει ακόμα τίποτα!».

Ακόμα και μέσα από τη μάσκα, ο – ξεκάθαρα πιο έμπειρος σε αυτές τις καταστάσεις- Γιάννης διάβασε την απόγνωση στην φωνή μου και με κάλεσε αμέσως στον υπολογιστή του. Μπήκαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Pandora. Φωτίστηκε ο υπολογιστής από μια λάμψη, που μπορεί και να ήταν το χαμόγελο της, όταν θα έβλεπε εκείνο το σετ δακτυλιδιών που είναι από μασίφ ασήμι, διακοσμημένα με λαμπερή κυβική ζιρκόνια και τρυφερές καρδιές, που τράβηξε αμέσως την προσοχή μου για να γίνει το φετινό δώρο της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γιάννης αποφάσισε να μου αποκαλύψει κάτι σημαντικό: είχε ΉΔΗ προνοήσει να κάνει τις δικές του αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Pandora, τις οποίες και μου αποκάλυψε ώστε να πάρω ιδέες.

Εντυπωσιάστηκα αμέσως από τα σχεδιαστικά μοτίβα της καρδιάς και τις συμμετρικές λεπτομέρειες στο βραχιόλι, που αναδείκνυαν την φαντασία, την προσήλωση στις πινελιές που τραβούν την προσοχή και τον ρομαντισμό που αποπνέουν τα κοσμήματα Pandora. Παραμέρισα τα αμέτρητα tabs στον υπολογιστή μου και άρχισα να εξερευνώ τα βραχιόλια της σειράς Pandora Colors.

Pandora: βρες εύκολα το κόσμημα που θα αγαπήσει για μια ζωή

Έρευνα που έχει πραγματοποιήσει η Pandora, έχει δείξει πως τουλάχιστον το 50% των ατόμων που βρίσκονται σε σχέση, θέλουν να δεχτούν μια κίνηση αγάπης την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εκείνη τη μέρα, το χαμόγελό της θα λάμψει λίγο περισσότερο όταν διαπιστώσει πως έστησες μια ολόκληρη, «σπιτική» έκπληξη και ανακάλυψες online ένα υπέροχο δώρο μόνο για εκείνη. Η περιπέτεια του να αναζητήσεις ένα κολιέ ή ένα βραχιόλι Pandora, παραμονές του Αγίου Βαλεντίνου, όπως έκανα εγώ στα γραφεία του Oneman, θα σε βγάλει στο τέλος της διαδρομής μπροστά σε μια αστραφτερή έκπληξη, σε μια στιγμή αγάπης που θα κρατήσει για πάντα!