GROOMING

Οι απαιτήσεις των ανδρών σχετικά με την ομορφιά τους

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε από την Δερματολόγο Ιωάννα Πανουτσοπούλου.  

Ο σύγχρονος άνδρας θέλει να είναι ανανεωμένος και με αυτοπεποίθηση σε κάθε ηλικία.

Πραγματοποιώντας θεραπείες αναγέννησης προσώπου, επιθυμεί προβλέψιμα και φυσικά αποτελέσματα με τον ελάχιστο δυνατό χρόνο ανάρρωσης. Χρησιμοποιώντας  τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα φροντίδας προσώπου και συνδυάζοντάς τα με εξελιγμένες, μη επεμβατικές θεραπείες στο ιατρείο χωρίς χρόνο ανάρρωσης, μπορούμε να επιτύχουμε εντυπωσιακά, και ταυτόχρονα, φυσικά αποτελέσματα.

Γιατί θεωρώ τα προϊόντα SkinCeuticals κορυφαία επιλογή;

Διότι είναι επιστημονικώς προηγμένα και αξιόπιστα προϊόντα που πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται! Τα δραστικά συστατικά που περιέχουν είναι πρωτοπόρα και έχουν προκύψει μετά από ενδελεχείς επιστημονικές έρευνες, συνεπώς γνωρίζουμε ακριβώς πώς δρουν για να βελτιώσουν την υγεία του δέρματος.  Παρέχουν λύσεις ακόμα και σε δύσκολα ή απαιτητικά δέρματα με τάση ακμής ή ξηρότητας και ενισχύουν το αποτέλεσμα των αισθητικών θεραπειών.

Σε ποιους απευθύνονται τα SkinCeuticals;

Σε όσους επιθυμούν ένα υγιές, φωτεινό δέρμα!  Άνδρες, από την εφηβεία ως και τις πιο ώριμες ηλικίες!

Γιατί όλο και περισσότεροι άνδρες προτιμούν τα SkinCeuticals;

Διότι είναι απλά στην εφαρμογή και με τις σωστές επιλογές έχουν ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες εβδομάδες χρήσης.  Τα προϊόντα άλλωστε έχουν μελετηθεί και για άνδρες. Οι συσκευασίες έχουν δοσομετρητή, με πιπέτα ή αντλία οπότε ακόμα και μη εξοικειωμένοι με καλλυντικά προϊόντα άνδρες γνωρίζουν ακριβώς πόση ποσότητα χρειάζεται να εφαρμόσουν. Με ένα απλό σχήμα προϊόντων στο σπίτι και ενασχόληση διάρκειας 1-2 λεπτών πρωί και βράδυ έχουν την ιδανική φροντίδα για το δέρμα τους!

Γιατί η ολοκληρωμένη φροντίδα του δέρματος ξεκινάει από το σπίτι;

Διότι με τα σωστά προϊόντα καθαρισμού, προφύλαξης, ενυδάτωσης, αναγέννησης και προστασίας του δέρματος σε καθημερινή βάση στο σπίτι, μπορούμε να επιτύχουμε εξαιρετική ποιότητα δέρματος. Μειώνουμε τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος, η ρύπανση, και εν γένει ο σύγχρονος τρόπος ζωής στο δέρμα μας, ώστε τελικά να χρειάζονται λιγότερες ιατρικές θεραπείες. Όπως φροντίζουμε καθημερινά τα δόντια μας στο σπίτι, χρειάζεται να φροντίζουμε με κατάλληλα προϊόντα καθημερινά και το δέρμα μας.

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο προϊόν φροντίδας του δέρματος;

Ανάλογα με την ηλικία και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του δέρματός μας χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τα αντίστοιχα προϊόντα. Με τη διαγνωστική απεικόνιση στο ιατρείο χρησιμοποιώντας SkinScope και Antera 3D αξιολογούμε το δέρμα και αναλύουμε τις ανάγκες του. Κατόπιν προτείνουμε τα ιδανικά για το συγκεκριμένο κάθε φορά δέρμα προϊόντα καθαρισμού, αντιοξείδωσης, ενυδάτωσης, αναγέννησης και προστασίας, ώστε το δέρμα να είναι υγιές και λαμπερό!

Γιατί συνδυάζουμε τις δερματολογικές θεραπείες με τα προϊόντα SkinCeuticals

Ενας κατάλληλος συνδυασμός ιατρικών θεραπειών με προηγμένα προϊόντα περιποίησης στο σπίτι είναι η ιδανική συνταγή για ένα υγιές νεανικό δέρμα! Τα προϊόντα SkinCeuticals είναι σχεδιασμένα για χρήση πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά από τις θεραπείες αναγέννησης που πραγματοποιούνται στο ιατρείο με LASERs, εξελιγμένα peelings, BΟΤΟΧ, ή ενέσιμο υαλουρονικό οξύ . Με αυτό τον συνδυασμό, μεγιστοποιείται το όφελος του άνδρα από αυτές τις θεραπείες καθώς ενισχύεται η αποτελεσματικότητα και η διάρκεια των αποτελεσμάτων τους.

Σε ποιους απευθύνονται τα SkinCeuticals;

Σε όσους επιθυμούν ένα υγιές, φωτεινό δέρμα! Άνδρες, από την εφηβεία ως και τις πιο ώριμες ηλικίες!

Γιατί όλο και περισσότεροι άνδρες προτιμούν τα SkinCeuticals;

Διότι είναι απλά στην εφαρμογή και με τις σωστές επιλογές έχουν ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες εβδομάδες χρήσης.  Τα προϊόντα άλλωστε έχουν μελετηθεί και για άνδρες. Οι συσκευασίες έχουν δοσομετρητή, με πιπέτα ή αντλία οπότε ακόμα και μη εξοικειωμένοι με καλλυντικά προϊόντα άνδρες γνωρίζουν ακριβώς πόση ποσότητα χρειάζεται να εφαρμόσουν. Με ένα απλό σχήμα προϊόντων στο σπίτι και ενασχόληση διάρκειας 1-2 λεπτών πρωί και βράδυ έχουν την ιδανική φροντίδα για το δέρμα τους.

Ποια είναι τα αγαπημένα των ανδρών  προϊόντα  SkinCeuticals;

Το top 5 αγαπημένων προϊόντων SkinCeuticals που προτιμούν οι άνδρες στο ιατρείο μας είναι:

  1. Το καθαριστικό Simple Clean διότι αφαιρεί σμήγμα, ιδρώτα και ρύπους ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα φιλικό και για χρήση στα μάτια χωρίς να τα ερεθίζει
  2. Η αντιοξείδωση προσώπου Phloretin C F gel καθώς αποτελεί παράλληλα και προϊόν aftershave
  3. H αντιοξείδωση ματιών Aox Eye gel για πρόληψη και θεραπεία των μαύρων στα μάτια, η οποία τοποθετείται μόνο το πρωί και δεν χρειάζεται επανεφαρμογή στη διάρκεια της ημέρας ακόμα κι αν κάποιος πλυθεί, γυμναστεί ή κολυμπήσει
  4. Η ενυδατική Metacell Renewall με niacinamide, καθώς έχει εξελιγμένη υφή gel-cream, απορροφάται αμέσως και ενώ ενυδατώνει παράλληλα αντιστρέφει τη φωτογήρανση και μειώνει φλεγμονή και ερεθισμούς του δέρματος
  5. Το αντηλιακό Oil Shield UV Defense, καθώς αφήνει μια εντελώς ματ υφή χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη στο δέρμα

Πού μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί;

Σε εξειδικευμένα ιατρεία δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών. Στο ιατρείο μας διαθέτουμε SkinCeuticals corner με tester bar για όλα τα προϊόντα SkinCeuticals, ώστε όποιος επιθυμεί να τα δοκιμάσει, να αισθανθεί την υφή τους και να αποφασίσει, με την κατάλληλη ενημέρωση, ποια του ταιριάζουν!

Δρ. Ιωάννα Πανουτσοπούλου, www.panoutsopoulou.com, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 84 (στάση Μετρό «Μέγαρο Μουσικής»), Αθήνα, 11528, +2169002960