Φωτογραφίες: Αγγελική Καλαμαρά
SHOPPING
SPONSORED

Πήγαμε στο The Mall Athens για να ετοιμαστούμε για το βράδυ της Ανάστασης

Λίγο πριν το μεγάλο εορτασμό του Πάσχα βρήκαμε στο The Mall Athens ό,τι κι αν ψάχναμε.

Μετρώντας αντίστροφα πλέον για το Πάσχα, το μόνο σίγουρο είναι ότι το βράδυ της Ανάστασης θέλουμε να φορέσουμε τα καλά μας, να επισκεφτούμε την εκκλησία, μαζί με συγγενείς και φίλους και στη συνέχεια να κατευθυνθούμε προς το γιορτινό τραπέζι όπου θα μας περιμένουν τα βαμμένα αυγά και η μαγειρίτσα.

Κάθε αφορμή για να φορέσουμε τα καλά μας, είναι και μια εξαιρετική ευκαιρία για να ανανεώσουμε τις στιλιστικές μας επιλογές και δεν υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος για να βρούμε όσα ψάχνουμε, από το The Mall Athens.

Σικάτοι για το βράδυ της Ανάστασης

Γι’ αυτό λοιπόν, ξεκινήσαμε ένα πρωί με τον Θοδωρή Κανελλόπουλο με προορισμό το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο. Κάναμε την πρώτη μας στάση στο κατάστημα The Bostonians, όπου δυσκολευτήκαμε αρκετά να διαλέξουμε ανάμεσα στα πουκάμισα που είδαμε. Εντέλει όμως καταλήξαμε ο καθένας στο αγαπημένο του χρώμα.

Επόμενη στάση, το Columbia, για ένα chino παντελόνι που ταιριάζει με τον καιρό της Άνοιξης και με τις πασχαλινές αποδράσεις που ετοιμάζουμε.

Στο Fratelli Petridi, είχε έρθει η ώρα να επιλέξουμε τα παπούτσια που θα ταιριάξουν με τις παραπάνω επιλογές μας. Τα χρώματα και τα διαφορετικά στιλ είναι πολλά, τόσο σε casual όσο και σε πιο επίσημες επιλογές. Εγώ κινήθηκα στα casual μονοπάτια, ενώ ο Θοδωρής προτίμησε να αγοράσει formal παπούτσια.

Δεν μπορούσαμε όμως να μην περάσουμε από το Marks & Spencer, όπου και δοκιμάσαμε αρκετά jean πουκάμισα, τα οποία είναι ιδανικά για την εποχή.

Στο κατάστημα Manetti είδαμε παπούτσια, πουκάμισα και παντελόνια, ωστόσο εστιάσαμε στις ζώνες του, καθώς θέλαμε ένα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει το σύνολό μας.

Και ψάχνοντας για αξεσουάρ, στο Tommy Hilfiger Footwear & Accessories, βρήκαμε την ευκαιρία να διαλέξουμε νέα πορτοφόλια, τσάντες αλλά και καπέλα.

Για το τέλος, αφήσαμε το κατάστημα Quiksilver, όπου αναζητήσαμε ένα πανωφόρι που είναι ιδανικό για αυτόν τον καιρό.

Κι αφού ολοκληρώσαμε τα ψώνια μας, μετά από τόσες βόλτες και δοκιμές, μάς άνοιξε η όρεξη. Η μέρα δε θα μπορούσε να κλείσει πιο ιδανικά από μία επίσκεψη στο KFC. Το τραπέζι μας γρήγορα γέμισε με buckets με φτερούγες κοτόπουλo, Twister και Zinger Burger, συνοδεία αναψυκτικού και πατατών τηγανητών. Έτσι φύγαμε από το The Mall Athens με γεμάτες σακούλες και γεμάτο στομάχι.

Επόμενο ραντεβού, για τα ψώνια του καλοκαιριού.