ΡΟΛΟΙ

Πώς θα κάνεις δικό σου το τελευταίο ρολόι που φόρεσε ο Daniel Craig ως 007

Το Omega Seamaster 300M 007 Edition από το No Time To Die βγαίνει σε δημοπρασία.

Τελευταία φορά που μιλήσαμε για το συγκεκριμένο ρολόι, δώσαμε τον εξής τίτλο στο post μας: Omega Seamaster, κάτι παραπάνω από το ρολόι του James Bond. Πάρα πολύ ωραία. Αλλά η αλήθεια είναι ότι στην ερώτηση «ποιο Seamaster σου έρχεται πρώτο στο μυαλό», το πιο πιθανό είναι να απαντήσεις: «Αυτό που φορούσε ο 007 όταν πέθανε». Ακριβώς…

Και είναι το συγκεκριμένο Omega Seamaster που μπορείς πλέον να κάνεις δικό σου. Το τελευταίο ρολόι που φόρεσε ο Daniel Craig ως James Bond, αυτό της ταινίας No Time To Die βγαίνει σε δημοπρασία από τον οίκο Christie’s το φθινόπωρο. Πρόκειται για ένα Omega Seamaster 300M 007 Edition. Είναι ένα μοντέλο με κάσα από τιτάνιο, διαμέτρου 42 χιλιοστών, πολύ ελαφρύ και πολύ ανθεκτικό στη διάβρωση.

Είναι ένα κλασικό καταδυτικό μοντέλο, με βιδωτή κορώνα και στεγανό σε βάθος 300 μέτρων, κάπως πιο διακριτικό από τα υπόλοιπα Seamasters της Omega, αφού επιλέγει ένα σκούρο καντράν και στεφάνη με κρεμ-μπεζ ενδείξεις, που του δίνουν ένα μιλιτέρ ύφος.

Κινείται από τον μηχανισμό Calibre 8806 της Omega, ένα πιστοποιημένο χρονόμετρο από τη METAS. Και δένεται είτε με ένα μπρασελέ από τιτάνιο είτε με ένα λουράκι ΝΑΤΟ -και τα δύο είναι πολύ Bond.

Τι θα περιλαμβάνει η δημοπρασία

Omega

O οίκος δημοπρασιών Christie’s θα το βγάλει στο σφυρί παρέα με αρκετά ακόμη αντικείμενα, γιορτάζοντας τα 60 χρόνια από την πρώτη ταινία της σειράς. 25 αντικείμενα -ανάμεσά τους και το ρολόι- θα δημοπρατηθούν online στις 28 Σεπτεμβρίου και ακόμη 35 (συνολικός αριθμός 60, όσα και τα γενέθλια) θα έχουν ξεκινήσει να δημοπρατούνται από τις 15 του επόμενου μήνα.

Αν το ρολόι του Craig δεν σου είναι αρκετό, μπορείς να κυνηγήσεις και μια ρέπλικα της Aston Martin DB5 ή ένα αυγό Fabergé. Αν πάλι πας μόνο για το ρολόι, αξίζει να γνωρίζεις ότι ενώ μπορείς να βρεις το ίδιο σε ένα κατάστημα για μια τιμή γύρω στις 9.000 ευρώ, ετούτο εδώ, φορεμένο όπως είναι από τον 007 την ώρα του θανάτου του, έχει τιμή εκκίνησης τις 18.000 ευρώ και μάλλον θα φτάσει να πουληθεί πολύ πιο ψηλά.