ΜΟΔΑ

S3XY: Ο καθόλου σέξι λόγος που ο Elon Musk πουλάει καυτά σορτσάκια

Τι έπαθε ο Elon Musk και αποφάσισε ξαφνικά να διαθέσει κόκκινα, κοντά σορτσάκια με το λογότυπο 'S3XY' από το κατάστημα της Tesla;

Τα νέα κόκκινα σορτς της Tesla έγιναν ανάρπαστα σε χρόνο dt. Ο λόγος όμως δεν έχει να κάνει καθόλου με lifestyle ή οτιδήποτε πονηρό.

“Γιόρτασε το καλοκαίρι με τα νέα κοντά σορτς της Tesla” αναφέρει η περιγραφή του προϊόντος και στη συνέχεια προσθέτει και διάφορες ακόμα γραφικές αναφορές στον Liberace (!), ενώ υμνεί το χρυσαφί logo ‘S3XY’ και προτρέπει στους επίδοξους αγοραστές να τα απολαύσουν, αράζοντας δίπλα σε μια πισίνα. Τι γίνεται; Γιατί όλο αυτό; Τι έπαθε ο Elon Musk;

H εξήγηση

Εδώ έχουμε να κάνουμε όχι με κάποια επέλαση του κολοσσού των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο εμπόριο ρούχων, αλλά με ένα αστείο του ίδιου του Elon Musk προς τους  ‘Tesla shorters’, αυτούς δηλαδή που αγοράζουν μετοχές της εταιρείας τους για να τις πουλήσουν αμέσως, ελπίζοντας να βγάλουν κάποιο μικρό κέρδος από πιθανές διακυμάνσεις στην τιμή της μετοχής. Ο Musk βρίσκεται σε διαρκές πόλεμο με πάσης φύσεως αετονύχηδες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσουν την αίγλη του brand του, επιδιώκοντας σε κάποιο βραχύβιο οικονομικό όφελος.

Ως προς τα σορτσάκια, αυτά έχουν γίνει ήδη ανάρπαστα στο site της εταιρείας, παρά το γεγονός ότι το κόστος τους ανέρχεται στα 69,4 δολάρια. Για την ιστορία, το μοναδικό διαθέσιμο μέγεθος είναι το XL.