ΜΟΔΑ

Τα sneakers του The Rock θα ποδοπατήσουν το καλοκαίρι σου

Το νέο απόκτημα της Under Armour λέγεται Rock 1 και θα σε κάνει να ιδρώσεις. Κυριολεκτικά.

Ο Dwayne Johnson έχει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χαμόγελα του αμερικάνικου κινηματογράφου, κάτι που έχει διαδώσει τη φήμη του παγκοσμίως. Αν όμως σε έχει απασχολήσει έστω και λίγο αυτό το όνομα, θα έχεις ανακαλύψει ότι οι ταινίες δεν μονοπωλούν το ενδιαφέρον του.

Ο Johnson, γνωστός και ως ‘The Rock’, έχει περάσει από τον αθλητισμό και έχει αφήσει το σημάδι του ως παλαιστής (από εκεί έχει μείνει και το ‘The Rock’, το όνομα του στο ρινγκ). Παρότι δεν ασχολείται πλέον επαγγελματικά με το άθλημα, είναι στενά συνδεδεμένος με τον αθλητισμό και την άσκηση ως τρόπο ζωής.

Είναι ο τύπος που ακόμα μπορεί να μοιραστεί μαζί σου χίλια δυο μυστικά για το πώς να είσαι fit και να διατηρείς μία καλή φυσική κατάσταση. Εμφανισιακά, σε πείθει χωρίς αμφιβολία. Η συνεργασία του λοιπόν, με ένα αθλητικό brand όπως η Under Armour, δεν ξένισε κανέναν. Αυτό που έχει ενδιαφέρον ωστόσο είναι το πρόσφατο αποτέλεσμα αυτής και συγκεκριμένα τα sneakers Rock 1, ντυμένα με τα χρώματα της Αμερικής.

A post shared by therock (@therock) on

 

Εκτός από τον αθλητισμό και τον κινηματογράφο, ο Dwayne Johnson τρέφει μεγάλη αγάπη για τη χώρα του. Αυτή είναι τουλάχιστον μία εξήγηση για το νέο μοντέλο, μέρος της συλλογής Project Rock 1, που λάνσαρε το brand την Εθνική Ημέρα Μνήμης. Μπλε σε αρκετή δόση, λευκό αλλά και κόκκινο είναι τα χρώματα των sneakers που ίσως να μην αποτελούν ένα ακόμα fashion item, αλλά σαφέστατα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Σχεδιαστικά είναι προορισμένα για το γυμναστήριο και μάλιστα πολύ καλά μελετημένα. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν τύπο sock-sneakers με το πλεκτό περίβλημα που αγκαλιάζει τον αστράγαλο να διαφυλάσσει τη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της άσκησης και να προφυλάσσει από κραδασμούς που προκύπτουν από άλματα αλλά και σηκώματα με βάρη. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη χρήση του, τότε μάλλον δεν έχεις συνδρομή σε κάποιο γυμναστήριο και σίγουρα δεν είσαι μέλος αθλητικής ομάδας.

A post shared by Under Armour (@underarmour) on

 

Σύμφωνα με τον Johnson, το Project Rock, στο οποίο ανήκουν και τα συγκεκριμένα sneakers, είναι κάτι περισσότερο από ένα brand name με στόχο να σε πείσει να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να πετύχεις, ενώ όλα αυτά εξαρτώνται από τη δική σου θέληση να τα καταφέρεις. Επομένως, ένα ακόμα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια του ηθοποιού είναι τα νέα sneakers, τα οποία ουσιαστικά εκφράζουν ένα μέρος από τη δική του στάση ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Rock και η Under Armour θα δωρίσουν ένα γυμναστήριο στην αμερικανική βάση του Pearl Harbor. Αν δεν σε πείθει αυτό για να δοκιμάσεις τα καινούργια του sneakers, αρχικά θα σε καταλάβω. Στη συνέχεια όμως, θα σου θυμίσω το background τόσο του brand όσο και του Dwayne Johnson στον χώρο του αθλητισμού. Τότε ίσως το ξανασκεφτείς, γιατί προσωπικά μου φαίνονται μια καλή επένδυση για το γυμναστήριο και όχι μόνο.

Μία πιο ενδελεχή ματιά στα sneakers Rock 1 μπορείς να ρίξεις στο επίσημο site της Under Armour.