ΜΟΔΑ

Στη σειρά: Όλα τα T-shirt που φόρεσε ο Βασίλης Σπανούλης πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό

10 χρόνια, 6 υπογραφές, 2 Ευρωλίγκες, μία τίγρη και ένας εξωγήινος. Βάζουμε στη σειρά τις στιλιστικές επιλογές του Kill Bill.

Το να γράψεις πρόλογο για τον Βασίλη Σπανούλη πρέπει να είναι από τα δυσκολότερα πράγματα που μπορεί να τύχουν σε έναν δημοσιογράφο. Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις; Ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος που αναμόρφωσε και απογείωσε τον σύλλογο όταν αποφάσισε να αφήσει τον αιώνιο εχθρό για το μεγάλο λιμάνι, έχει γράψει τη δική του, χρυσή ιστορία στα παρκέ.

Τα τελευταία χρόνια όμως, γράφει την δική του ιστορία και εκτός παρκέ, με τις στιλιστικές επιλογές που κάνει πριν κατέβει στα γραφεία της ΚΑΕ για να υπογράψει τα συμβόλαια ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα. Τιμώντας την δεκαετία του στον Ολυμπιακό, βάζουμε σε μια σειρά κατατάταξης όλα τα T-Shirt που έχει φορέσει ο αρχηγός των Πειραιωτών στις ιστορικές του υπογραφές.

6. Λευκό T-Shirt, 2010

2010 Σπανούλξης

Η ιστορική, πρώτη υπογραφή. Το μεγάλο βήμα από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, από τον πρώτο στον δεύτερο, για να γίνει ο απόλυτος ηγέτης και να τον οδηγήσει στην κορυφή. Φυσικά, με τον θόρυβο που θα προκαλούσε μια τέτοια μετακίνηση, ο Βασίλης Σπανούλης (με μαλλιά ακόμα) προτίμησε να φορέσει κάτι απλό, ένα λευκό T-Shirt με V, αν και η στρατιωτική βερμούδα δείχνει ότι μια χαρά καταλάβαινε τι πόλεμο ξεκινούσε με τον Παναθηναϊκό.

5: Μπλε T-Shirt, 2016

2016 Σπανούλης

Ανανέωση νούμερο 3, τατουάζ, λιγότερο μαλλί κι ένα απλό μπλε T-Shirt. Το τέλος της μονοχρωμίας, παρά το γεγονός ότι 3 χρόνια πριν είχε ήδη στείλει το μήνυμα.

4. ‘I’m doing work’, 2013

2013 Σπανούλης

Το πρώτο μήνυμα, στην πρώτη ανανέωση, ως δις πρωταθλητής Ευρώπης. Μπλουζάκι Nike, με μότο ‘I’m doing work’. Καθόλου τυχαία επιλογή. Όπως και καμμία του Βασίλη άλλωστε.

3. ‘Greatest on Earth’, 2018

2018 Σπανούλης

Η περίοδος των μονοετών ανανεώσεων έχει ξεκινήσει και ο Βασίλης δείχνει να το ευχαριστιέται και με το παραπάνω. Άλλο ένα μπλουζάκι Nike με μότο το ‘Greatest on Earth’. GoT δεν είναι μεν ο Σπανούλης, αλλά σίγουρα δουλεύει σαν τέτοιος.

2. Εξωγήινος, 2020

2020 Σπανούλης

Η πιο πρόσφατη υπογραφή είχε μια πολύ μεγάλη στιγμή. Και πάλι Nike, αλλά μαύρο T-Shirt με λευκά σχέδια και έναν εξωγήινο να δεσπόζει γιατί προφανώς σε τέτοια κατάσταση στα 38 του, ο τύπος μόνο εξωγήινος θα μπορούσε να είναι.

1. Tiger King, 2019

2019 Σπανούλης

Ένα χρόνο πριν, ο Σπανούλης μας χάρισε την πιο μαγική του εμφάνιση. Πολύ μπροστά από την μόδα της εποχής, φόρεσε ένα μπλουζάκι που θα έκανε περήφανο τον Tiger King και την Carole Baskin, συνδυάζοντάς το μάλιστα με μια απίθανη χρωματιστή βερμούδα-σορτσάκι. Υπόκλιση. Περιμένουμε ήδη την επιλογή του για του χρόνου, γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν, έτσι;