ΜΟΔΑ

Style Guide 2017: Το γραφείο σε περιμένει

Το τρίτο από τα 6 βίντεο με στυλιστικές οδηγίες για τον άνδρα του 2017. Ο Γιώργος έχει δουλίτσα σήμερα.

Τέρμα οι γιορτές και το αραλίκι. Δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή για να κάθεται ο ήρωάς μας με τις ώρες και να ρεμβάζει παρέα με τη γάτα. Έχουμε δουλίτσα και ο Γιώργος πρέπει να είναι έτοιμος για το γραφείο. Γι’ αυτό προτείνουμε ρούχα τα οποία θα είναι όχι απλά Flex και άνετα αλλά θα τον κάνουν να δείχνει κομψός και σίγουρα γοητευτικός.

Γιατί τι θέλει ο κάθε άνδρας από το look του στο γραφείο; Πάμε να εξετάσουμε μερικά σενάρια.

 

Θέλει να φοράει την τελευταία τάση της μόδας; Όχι.

Θέλει μήπως να είναι το fashion icon του γραφείου; Σίγουρα όχι.

Θέλει να είναι το ντύσιμό του το ίδιο παραγωγικό με το μυαλό του; Μπα, ούτε που τον νοιάζει.

Θέλει να αρέσει στα κορίτσια; Αυτό ναι, αυτό μάλιστα.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι κάνει και τι φορά ο Γιώργος, για να αρέσει στα κορίτσια.

 

Γι’ αυτό προτείνουμε να μείνεις πιστός στα μαθήματά μας για να διδαχθείς τις βασικές αρχές του στυλ για κάθε περίσταση. Το τι θα διαλέξεις είναι στο χέρι σου και σίγουρα μπορείς να είσαι όσο ευέλικτος θέλεις. Όσον αφορά όμως το ξύρισμά σου, είσαι σίγουρα flex, με το BiC Flex 3 Comfort που σου δίνει κάθε μέρα το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσες να ζητήσεις ποτέ από ένα ξυραφάκι.

Για το γραφείο επιλέγουμε απλά ρούχα αλλά ταυτόχρονα όμορφα και λειτουργικά. Μπορεί να σου μοιάζει βαρετό το να φοράς καθημερινά πουκάμισο με παντελόνι αλλά τη διαφορά θα την κάνει το πουκάμισο. Το χρώμα, το σχέδιο, το ύφασμά του μπορούν να κερδίσουν τα βλέμματα και τελικά η όποια επιλογή σου να σε κάνει να νιώθεις και να δείχνεις ωραίος. Κανένας πιο ακαταμάχητος από τον άνδρα που αισθάνεται καλά με αυτά που φοράει.

 

Πρόσεχε μόνο μην πάρεις την παραπάνω συμβουλή και την ξεχειλώσεις. Είπαμε να δώσεις βάση στο πουκάμισο και να ανοίξεις λίγο τις επιλογές σου. Όχι όμως και να το παρατραβήξεις. Το γραφείο θέλει και μια σοβαρότητα μαζί με την πρωτοτυπία. Για να σε δούμε τι καταφέρνεις.