ΜΟΔΑ

Τα μαγιό για κάθε πορτοφόλι που θα φορέσεις αυτό το καλοκαίρι

Φέτος θα σκάσεις μύτη στην παραλία με μονόχρωμο, ριγέ ή εμπριμέ; Με 20 σχέδια για κάθε στιλ και πορτοφόλι, οι βουτιές ξεκινάνε νοερά από τώρα.

Κανείς δεν σε εμποδίζει να scrollάρεις γρήγορα προς τα κάτω και να γράψεις με τον δικό σου, μοναδικό τρόπο μια παραλλαγή της φράσης “θα βάλω το περσινό μου”. Και κανείς δεν θα σε εμποδίσει να το κάνεις – και το να αφήσεις αυτό το σχόλιο, αλλά και το να βγάλεις και φέτος το καλοκαίρι με το περσινό μαγιό σου. Για την ακρίβεια, είναι φανταστικό το περσινό μαγιό σου (ειδικά αν διάλεξες από εκείνα που σου προτείναμε τότε, είμαστε σίγουροι). Αλλά εξίσου φανταστικά είναι και τα μαγιό που θα δεις παρακάτω. Και καθώς η τιμή τους ξεκινά από ένα δεκάευρω, δεν θα δυσκολευτείς να βρεις εκείνο που ανταποκρίνεται όχι μόνο στο γούστο σου, αλλά και στο – περιορισμένο ή όχι – budget σου.

Τα Μονόχρωμα

Είναι αξιοσέβαστη μια αντρική συλλογή από μονόχρωμα μαγιό, τα οποία ο ιδιοκτήτης τους εναλλάσσει ανάλογα με την διάθεσή του και τις περιστάσεις. Διότι σε άλλο mood είσαι την μέρα που θα φορέσεις το κλασικό σου navy μαγιό και σε άλλη την μέρα που θα γυρίσουν κεφάλια στο beach bar για να χαζέψουν “εκείνον τον ωραίο με το κίτρινο”. Εμείς συγκεντρώσαμε χρώματα για όλες τις μέρες και τις διαθέσεις.

Κίτρινο φλούο μαγιό, €9,99  

Μωβ μαγιό, €12

Καφέ μαγιό, €25,99

Σομόν μαγιό, €41,25

Κοντό μαύρο μαγιό, €45

Κοντό μαγιό με εξωτερικές ραφές, €65

Φούξια μαγιό, €98

Τα ριγέ

Ρίγα από ρίγα διαφέρει, όλα όμως τα ριγέ μαγιό έχουν κοινό παρονομαστή μια διαχρονική κομψότητα, η οποία θυμίζει άλλοτε ρετρό θέρετρα, άλλοτε τις ναυτικές καταβολές της ρίγας και άλλοτε σύγχρονους gypsetters, ανάλογα με το χρώμα, το πάχος της ρίγας και το συνολικό ύφος του μαγιό. Πρόσθεσε στην συλλογή σου το σχέδιο εκείνο που σε εκφράζει περισσότερο.

Ριγέ μαγιό, €14,99

Ριγέ μαγιό, €20

Ριγέ μαγιό, €52,50  

Ριγέ φιστικί μαγιό, €64,47  

Ριγέ πολύχρωμο μαγιό, €79,30

Ριγέ μαγιό, €99

Τα εμπριμέ

Κάτω από αυτή την τόσο γενική περιγραφή μπορούν να χωρέσουν αμέτρητα stylish (ή όχι-και-τόσο-stylish) μαγιό, τα οποία είναι στολισμένα με prints, μοτίβα ή ακόμη και με μικρά κεντήματα. Εδώ, ο καθένας επιλέγει ανάλογα με το lifestyle και την αισθητική του: σίγουρα ένας surfer θα προτιμήσει ένα εξωτικό μοτίβο, ένας πιο συντηρητικός τύπος θα επιλέξει prints που από μακριά μοιάζουν με διακριτικά πουά ενώ οι πιο πληθωρικές προσωπικότητες θα αγαπήσουν τα “φλύαρα” μαγιό, που πάνω τους γράφεται μια ολόκληρη ιστορία. 

Κόκκινο μαγιό με χελώνες, €15,90

Μαγιό με μέδουσες, €20

Μαγιό με print καράβια, €20

Μαγιό με άγκυρες, €32

Μαγιό με print παραλλαγή, €70

Μαγιό με print σπίτια, €73,75

Μαγιό με χαβανέζικα prints, €77