ΜΟΔΑ

Τα Prince Oliver σπάνε τους κανόνες

Η νέα συλλογή για το Χειμώνα του 2021 αναδεικνύει την ανατρεπτική διάθεση του modern classic brand και μας χαρίζει ορισμένες πολύ όμορφες εικόνες.

Πιστά στο ανατρεπτικό πνεύμα που εγκαινίασαν το περασμένο καλοκαίρι, τα Prince Oliver παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή για το Χειμώνα του 2021, η οποία επεκτείνει την «Break the Rules» νέα φιλοσοφία του brand και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη, θερινή συλλογή.  Το «Break the Rules» για τα Prince Oliver είναι ένα κάλεσμα και μια προτροπή για μια διαφορετική σχέση του ατόμου με τη Μόδα και το Στυλ, αλλά και με μια νέα, απόλυτα προσιτή τιμολογιακή προσέγγιση και με πολύ δυνατές προσφορές όλες τις εποχές του χρόνου.

«Σπάσε τους στερεοτυπικούς κανόνες της Μόδας, βάλε το προσωπικό σου στοιχείο σε κάθε outfit, γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, ξεπέρασε τα εμπόδια, γίνε καλύτερος, μεταμορφώσου». Αυτή είναι η νέα φιλοσοφία ενός brand που ανακαλύπτει συνεχώς τον εαυτό του και εδώ και τρεις δεκαετίες δηλώνει πάντα «παρών» στις αισθητικές εξελίξεις. Σε πρώτο πλάνο στην καμπάνια βρίσκεται το ζήτημα της Βιωσιμότητας και της Αειφορίας του πλανήτη, αλλά και η ανάγκη απαλλαγής από τις συμβάσεις. Όχι, μόνο γιατί δεν γίνεται να ζεις με τους κανόνες των άλλων, αλλά και γιατί οφείλεις να ξεφεύγεις από την τυποποίηση. Ταυτόχρονα, προτείνεται ένας τρόπος ζωής πιο αυθεντικός, πιο χαλαρός, πιο ισορροπημένος.

Prince Oliver

Η νέα συλλογή απαρτίζεται από μπουφάν κάθε τύπου σε εντυπωσιακούς χρωματισμούς, δερμάτινα από γνήσια δέρματα, πουλόβερ και πλεκτά από απαλές υφές, ημίπαλτα και ζακέτες, ολοκαίνουρια athleisure σειρά με φόρμες από τεχνολογικά, high performance υλικά, φούτερ και εσώρουχα, eco leather γυναικεία σειρά, fashion snickers, χειμωνιάτικα chinos, κοτλέ παντελόνια και πουκάμισα, ανδρικές και γυναικείες τσάντες, αλλά και πολλά άλλα.

Στη νέα καμπάνια πρωταγωνιστούν ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος, γνωστός και στο εξωτερικό από τις δουλειές του με κορυφαία brands, o Αdrian Krzyzanski και η Αργυρώ Μάγκλαρη, γνωστή και από τη συμμετοχή της στο GNTM, με φωτογράφο τον Χρήστο Τριανταφύλλου.

Prince Oliver

Η καμπάνια υποστηρίζεται από σποτ 28’’ που προβάλλεται αυτήν την περίοδο στην τηλεόραση και στα social media, αλλά και outdoor στις στάσεις της Αττικής, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες δημοσιότητας σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.