GROOMING

Τι θέλουν από το πρόσωπό σου οι γυναίκες;

Ρωτήσαμε τα κορίτσια του Cosmo.gr να μας πουν κατά πόσο πρέπει ή όχι να περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Μάθαμε.

Είναι πολλά αυτά που ένας άνδρας θα έκανε για μία γυναίκα. Για να μην πούμε το κλισέ με το μουστάκι, θα σου πούμε απλά ότι για μια γυναίκα ένας άνδρας μεταβάλει πολλές φορές τις συνήθειές του, την καθημερινότητά του, όλα εκείνα που έχει μάθει τον εαυτό του να κάνει.

 

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι όσον αφορά την περιποίηση του προσώπου σου. Γιατί μπορεί εσύ να μην έχεις στο μυαλό σου καθημερινά να περιποιείσαι το γένι σου, το δέρμα σου, την εμφάνισή σου γενικότερα. Αλλά τα κορίτσια θέλουν να σε βλέπουν καθαρό και περιποιημένο. Αυτό μας είπαν τουλάχιστον…

Σε θέλει ακαταμάχητο η Μάριον Παλιούρα

Μαύρα στίγματα, σπυράκια, λιπαρότητα, ρύποι, τόσες λέξεις που αγνοείς, αλλά εγώ τις βλέπω όλες πάνω στο πρόσωπό σου. Σταμάτα να βαριέσαι και να πιστεύεις ότι είσαι λιγότερο άντρας και φρόντισε τον εαυτό σου για να σε θέλω. Ε κι άμα δε σε θέλω εγώ, να μπορείς έστω να βρεις καμιά άλλη. Όταν το δέρμα λάμπει και φαίνεται καθαρό, είσαι κι εσύ ο ίδιος ακαταμάχητος, γι’ αυτό άσε τα “δε μπορώ” και κάνε κάτι δραστικό πρώτα για ‘σένα, αλλά εντάξει το παραδέχομαι, και σ’ εμένα θα αρέσεις περισσότερο.

“Η φροντίδα του προσώπου δεν έχει φύλο” πιστεύει η Ιωάννα Παχούλη

“Τι είσαι, γυναίκα για να βάλεις κρέμα;” Αυτός ο αστικός μύθος που κυκλοφορεί γύρω από τους άντρες που φροντίζουν την επιδερμίδα τους, πρέπει να σταματήσει. Το απαλό -και κυρίως- καθαρό πρόσωπο δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση (παρ’όλο που εμείς το απολαμβάνουμε κιόλας). Εντάξει, δεν χρειάζεται να διαθέτεις μεγαλύτερη συλλογή με κρέμες προσώπου από την δική μου, αλλά το να αγοράσεις έστω μια (αλλά καλή) κρέμα, η οποία θα δίνει αυτό το κάτι παραπάνω στην επιδερμίδα σου από το απλό νεράκι που ρίχνεις το πρωί, είναι ένα δείγμα αγάπης προς το δέρμα σου, αλλά και σεβασμός για το κορίτσι που έχεις δίπλα σου και σε θέλει περιποιημένο.

 

Το τρίπτυχο της επιτυχίας για τη Μαριέτα Χριστοπούλου

Ωραίο χαμόγελο, έντονο βλέμμα και καθαρό δέρμα. Αυτό το τρίπτυχο δε μπορεί να μείνει απαρατήρητο στο πρόσωπο ενός άντρα. Εντάξει, το βλέμμα ή το έχεις ή δεν το έχεις. Και το χαμόγελο, θέλει καλό καλούπι. Αλλά για το δέρμα, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ενώ οι άντρες μπορούν να το περιποιηθούν, το αφήνουν στη μοίρα του. Ότι δηλαδή με κάποιο μαγικό τρόπο θα ενυδατωθεί από μόνο του; Άλλο δέρμα έχουμε εμείς και άλλο εσείς; Mήπως να αφήνατε τα κόμπλεξ και να φροντίζατε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας;

Η αρχή της απαλότητας για τη Δέσποινα Δημά

Θέλεις να έχεις μούσι ιερομόναχου; Θέλεις μουσάκι ελαφρύ για τη φωτοσκίαση; Θέλεις μουστάκι από μία άλλη εποχή; Δε θέλεις τίποτα από τα παραπάνω; Μαζί σου είμαι και σου δίνω το ελεύθερο. Το μόνο που θα ήθελα να σε παρακαλέσω είναι το δέρμα σου να είναι απαλό. Όσο δέρμα θέλεις άφησε, αλλά φρόντισε αυτό να είναι σαν την όπισθεν μωρού. Βάλε και εσύ τις ενυδατικές σου κρεμούλες και κατάλαβε πια πως η περιποίηση κάνει τον άνδρα και όχι το γιαπί και το μυστρί.

 

Να είναι μαλακό θέλει η Ιωάννα Μαμάη

Όσο ωραίος και να είσαι, αν το πρόσωπό σου είναι σκληρό και απεριποίητο, sorry, αλλά θα “φας” άκυρο. Δε γίνεται να σε χαϊδεύουμε και να πονάμε. Ούτε να σε φιλάμε και να νιώθουμε ότι αγγίζουμε γυαλόχαρτο και όχι πρόσωπο. Αν είσαι από εκείνους τους οπισθοδρομικούς που λένε “δε βάζω κρέμα γιατί είμαι 100% αρσενικό” έχω να σου πω ότι κάνεις μεγάλο λάθος. Όποιος περιποιείται τον εαυτό του σημαίνει ότι τον αγαπά και τον εκτιμά. Όποιος δεν το κάνει σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Στο 2014 ζούμε αλίμονο και αν είχαμε αυτές τις παλαιολιθικές σκέψεις. Βάζε την κρεμούλα σου, πρωί και βράδυ και θα δεις ότι όποια γυναίκα και να σταθεί δίπλα σου θα θέλει να σε χαϊδεύει και να σε φιλά. Δοκίμασέ το και δε θα χάσεις.

Για ένα καθαρό πρόσωπο ζούμε κύριοι, λέει η Νίκη Χάγια

Έχω μία βασική αρχή σε τούτη εδώ τη ζωή: Μακριά από τους άντρες που δεν περιποιούνται τον εαυτό τους. Γιατί κύριε μου αν δεν φροντίζεις τη βιτρίνα σου, τότε σκέψου τι θα γίνεται στα εντός. Τα αρσενικά τα θέλω όμορφα, καλοπισμένα, να μυρίζουν φρεσκάδα (και όχι μανούλα – σ’αγαπάω μανούλα). Να έχουν μεν τις ρυτίδες τους, αλλά να μην τις έχουν αφήσει να γίνουν ωσάν το φαράγγι της Σαμαριάς. Να έχουν δέρμα μαλακό και όχι με μούσια. Τα μούσια κρύβουν κάτι από κάτω. Α πα πα. Αγόρια σας θέλουμε όμορφους, πώς να το κάνουμε;

Ξεκίνα λοιπόν να περιποιείσαι τον εαυτό σου. Όχι για σένα. Για τη φουκαριάρα την κοπέλα σου. Μπες στο apokleietai.gr και θα βρεις εκεί τον ιδανικό τρόπο.