STYLE

Το αθλητικό ρολόι που θα σε κάνει να ξεχάσεις όλα τα άλλα

Σύμμαχος στο χέρι σου σε κάθε αθλητική δραστηριότητα αλλά και κόσμημα που δεν θα θες να το βγάλεις από τον καρπό σου. Βρήκαμε το απόλυτο ρολόι!

Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε στην εποχή των απαιτήσεων. Δεν συμβιβαζόμαστε εύκολα, ζητώντας ό,τι καλύτερο μπορεί να υπάρξει. Από τα πιο απλά πράγμα που αγοράζουμε μέχρι τα πιο σύνθετα, από οποιαδήποτε υπηρεσία πληρώνουμε για να έχουμε, ψάχνουμε αυτό που αγγίζει την τελειότητα. Και προφανώς σε ένα κόσμημα όπως είναι το ρολόι, δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις στις απαιτήσεις μας.

Ειδικά εσύ που είσαι αθλητικός και δραστήριος τύπος. Εσύ που θέλεις ένα ρολόι που θα σου παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες την ώρα της δράσης. Ένα ρολόι που θα αντέχει την ώρα που αγγίζεις τα όριά σου. Και ένα ρολόι που δεν θα χρειαστεί μετά να το αλλάζεις για να βάλεις κάποιο άλλο που θα ταιριάζει με το επαγγελματικό σου δείπνο και τις υπόλοιπες επίσημες εμφανίσεις σου.

Αυτό ρολόι ψάχνουμε και εμείς για να μας καλύπτει στο ακέραιο όλες τις αθλητικές μας ανάγκες και ταυτόχρονα να μας υποστηρίζει σε κάθε παρουσία μας πριν ή μετά από αυτές. Ένα ρολόι που θα είναι το κορυφαίο τόσο σε λειτουργίες όσο και σε εμφάνιση.

Και το βρήκαμε στη σειρά fēnix® 5 όπου ήρθε με τρία νέα μοντέλα για να προστεθούν στην πιο επιτυχημένη σειρά GPS Smartwatch της Garmin.

Σύμμαχος για σένα που στοχεύεις την κορυφή!

Και ξεκινήσαμε μαζί τους από τα πιο απλά αλλά εξίσου σημαντικά. Μετρήσαμε τα βήματά μας, την απόσταση που διανύσαμε, τις θερμίδες που κάψαμει. Ήταν εκεί για να καταγράψουν τις ώρες που κοιμηθήκαμε. Και φυσικά μας βοήθησαν με εξειδικευμένες μετρήσεις σε μία πληθώρα αθλημάτων.

Τα δοκιμάσαμε στο γυμναστήριο, στην αερόβια προπόνηση και την ενδυνάμωση. Τρέξαμε μαζί τους στην ύπαιθρο, κάναμε ποδήλατο, ενώ για τους λάτρεις του χιονιού είναι δίπλα τους στο σκι και στο snowboard. Φυσικά δεν μπορούν να λείπουν από το νερό, αν και δεν τολμήσαμε- είναι η αλήθεια- μέσα στο χειμώνα να κολυμπήσουμε.

Πήγαμε όμως στο βουνό και ήταν εκεί για να μας δείξουν τον δρόμο καθώς μεταξύ άλλων περιέχουν πυξίδα 3 αξόνων, γυροσκόπιο και βαρομετρικό αλτίμετρο καθώς και υποστήριξη για GPS και GLONASS.

Και όλα τα παραπάνω δεν συνδυάστηκαν με το άγχος αν θα μείνουμε από μπαταρία ή αν θα είχαμε θέμα με το νερό, σε περίπτωση που βρισκόμασταν στη θάλασσα. Τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν ασυναγώνιστη αυτονομία μπαταρίας και κλάση αδιαβροχοποίησης.

Εντυπωσιακά κομψό που θα στο “κλέψει” το κορίτσι σου!

Βάλαμε λοιπόν στον καρπό μας ένα σύμμαχο για την υγεία μας και ένα προπονητικό εργαλείο το οποίο ταυτόχρονα μας ειδοποιούσε για κλήσεις, μηνύματα και emails! Και αυτό γιατί, τα μοντέλα της σειράς  fēnix® 5 συνδέονται  με συμβατό smartphone.

Ωραία όλα τα παραπάνω, αλλά τι έγινε όταν σταματήσαμε την προπόνηση για να ετοιμαστούμε για το γραφείο; Αλλάξαμε ρολόι για να ταιριάζει σε πιο επίσημο περιβάλλον;

Η απάντηση είναι ένα υπέροχο “όχι”! Με μία μικρή κίνηση, το αθλητικό πολυεργαλείο που φορούσαμε στα χέρια μας μετατράπηκε σε ένα επίσημο κόσμημα, διατηρώντας όμως όλες τις εντυπωσιακές τους λειτουργίες!

Γιατί τώρα μπορείς πιο εύκολα από ποτέ να αλλάξεις από σιλικόνη για την προπόνηση σε μεταλλικό μπρασελέ ή δέρμα για τις επίσημες εμφανίσεις, μέσα σε δευτερόλεπτα, χωρίς πρόσθετα εργαλεία και αξεσουάρ χάρη στα νέα λουράκια QuickFit™.

Με απλά λόγια, αυτό το αθλητικό ρολόι όταν το φορέσεις, ξεχνάς ό,τι άλλο ρολόι έχεις!