ΜΟΔΑ

Το δώρο του κολλητού, αυτή η μάστιγα

Τον ξέρεις τόσο καλά που πλέον αυτό αποτελεί πρόβλημα καθώς δεν μπορείς να συμβιβαστείς με ένα μέτριο δώρο, ψάχνεις το τέλειο. Έλα, το βρήκαμε εμείς για σένα.

Το ξέρεις και από τον εαυτό σου: Τα δώρα εκείνα που πραγματικά σε ενθουσιάζουν είναι αυτά που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις άμεσα, που τα εντάσσεις στην καθημερινότητά σου και την κάνουν λίγο πιο εύκολη, λίγο πιο όμορφη. Τα ρούχα και τα περιφερειακά αξεσουάρ είναι η επιτομή αυτής της επιθυμίας, ειδικά αν πετύχεις διάνα και επιλέξεις ένα κομμάτι που ταιριάζει στο στιλ του.

Με μια επίσκεψή σου στα καταστήματα American Eagle θα απαλλαχθείς από οποιοδήποτε άγχος του “αν θα του αρέσει”, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ένα από τα απίστευτα μοντέρνα και μοναδικά κομμάτια που ταιριάζει σε όλα τα στιλ ανδρών.

Το καρό πουκάμισο

Ποτέ δεν είναι αρκετά και κανένα δεν είναι ακριβώς ίδιο με το άλλο. Είτε τα φοράει κουμπωμένα έως πάνω, είτε ανοιχτό με ένα Τ-shirt από μέσα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα τον δεις να το φοράει ξανά και ξανά. Μήπως να πάρεις και για σένα ένα; Όχι όμως το ίδιο, είπαμε.

Το μπουφάν

Αν είσαι σε μεγάλα κέφια και θέλεις να κάνεις το κάτι παραπάνω η επιλογή του μπουφάν είναι η λύση σου. Ο μοναδικός προβληματισμός σου θα είναι το χρώμα, πιστεύουμε όμως σε σένα και ξέρουμε πως θα τα καταφέρεις σε αυτή τη δύσκολη απόφαση.

Το τζιν

Εντάξει, εδώ παίζεις σε γνωστό γήπεδο. Ξέρεις ακριβώς ποιο θα του αρέσει, γιατί πιθανότατα είναι το ίδιο που αρέσει και σε σένα.

Το πουλόβερ

Μην φοβηθείς πως θα του θυμίσεις τα δώρα της θειας του της Ευτέρπης. Το πουλόβερ είναι πλέον ένα κομμάτι – κλειδί της ντουλάπας μας και καλύπτει μια γκάμα από πιο κάζουαλ μέχρι και πιο “σοβαρό”.

Το κασκόλ ή/ και ο σκούφος

Εδώ δεν σε απασχολεί τι έχει και τι δεν έχει ήδη, καθώς ακολουθείς το αξίωμα πως ένα δεν είναι ποτέ αρκετό και διαλέγεις ανενόχλητος το σχέδιο που σου χτυπάει καλύτερα στο μάτι. 

Η ζωή σου στο σύμπαν των δώρων έγινε λίγο πιο εύκολη, και αυτό το οφείλεις στα American Eagle και την τεράστια ποικιλία τους. Ο κολλητός σου και η ντουλάπα του θα σας ευγνωμονούν!