ΜΟΔΑ

Το εμβληματικό item που θα ανεβάσει level την γκαρνταρόμπα σου

Η G-Star RAW κυκλοφορεί το Scutar 3D, το νέο hot item που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.

“It’s all about the details, ‘cause details are called details for a reason”. Όσον αφορά το στιλ, για εμένα οι λεπτομέρειες είναι το παν. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό απ’ αυτό. Ο τρόπος που θα φορέσεις ένα ρούχο. Τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσεις. Όλα ενισχύουν τη φιλοσοφία της ‘προσοχής στις λεπτομέρειες’. Γιατί είναι τόσο απαραίτητες για ένα outfit; Γιατί καθορίζουν την εμφάνισή σου. Και κυρίως, την ταυτότητά σου.

Πιστεύω πολύ, λοιπόν, στο γεγονός ότι τα ρούχα που επιλέγουμε πρέπει να είναι σχεδιασμένα με αυτή την ‘προσοχή στις λεπτομέρειες’, που λέγαμε πριν. Αυτό και η διαχρονικότητα που (πρέπει να) τα χαρακτηρίζει, είναι το μυστικό της επιτυχίας του στιλ μας.

Η δυναμική ενός τζιν παντελονιού

Μιας και το μέλλον μας είναι πιο αβέβαιο από ποτέ, η μόδα φέτος στρέφεται στα classics της γκαρνταρόμπας. Είναι αυτά τα οποία εμπιστευόμαστε για τις εμφανίσεις μας και που ξέρουμε ότι, no matter what, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας, θα μας προσφέρουν πάντα stylish εμφανίσεις. Ένα item στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε γι’ αυτό φέτος, είναι το τζιν παντελόνι. Βασικά, μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε σ’ ένα τζιν παντελόνι. Να βασιζόμαστε στη δυναμική που έχει σαν ρούχο και στην αυτοπεποίθηση που μας προσφέρει.

Στιγμές σαν αυτές, λοιπόν, δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή από το να στραφούμε σε classic σχέδια και fashion brands που είναι experts στη δημιουργία  τζιν παντελονιών και των denim ρούχων, γενικότερα. Enter the ‘G-Star Scutar 3D’.

Η νέα γενιά του denim

Από το 1980, η G-Star RAW παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της “Just the Product”. Με αυτή την αφοσίωση στην ποιότητα και την εξέλιξη, το brand πρωτοπορεί στη δημιουργία denim προϊόντων. Στοχεύει σε unique και πρωτοποριακά styles για τα standards της βιομηχανίας. Η καινοτομία και η βιωσιμότητα αποτελούν τον πυρήνα του DNA της G-Star RAW και το brand δεσμεύεται να ακολουθήσει βιώσιμες λύσεις για το μέλλον της μόδας.

Φέτος, κάνουμε focus στο επαναστατικό G-Star Scutar 3D. Το νέο G-Star Scutar 3D, στην πραγματικότητα, είναι η νέα updated εκδοχή του πλέον δημοφιλούς G-Star Citishield Jeans.

Το τζιν παντελόνι που όταν έμπαινες στο feed σου στο Instagram την περασμένη χρονιά, έβλεπες να φοράνε όλοι. Τώρα, λοιπόν, η G-Star RAW παρουσιάζει το νέο αυτό μοντέλο, εμπνευσμένο από το G-Star Citishield.

To G-Star Scutar 3D είναι ένα νέο blueprint για τους άντρες. Εμπνευσμένο από τα motor cycle pants, με εφέ ξεθωριασμένου denim και ενίσχυση στα γόνατα, έχει αυτή την προσοχή στις λεπτομέρειες και το design που είναι τόσο απαραίτητες για τις εμφανίσεις μας. Με λίγα λόγια, είναι το απόλυτο “Hardcore Denim”.

Το G-Star Scutar 3D (το οποίο βγαίνει σε τρία colorways -το indigo μπλε, ανοιχτό μπλε και γκρι), παρ’ όλο που καινοτομεί ως προς την κατασκευή του, το διακατέχει μια πρακτικότητα, αλλά και μια streetwear διάθεση.

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: ότι αποτελεί το απόλυτο classic, ενώ το design του παραμένει σύγχρονο, προσφέροντας σύγχρονα looks. Μπορείς να το φορέσεις με φούτερ, πουλόβερ ή T-shirts και από πάνω ένα denim jacket για πιο διαχρονικά casual outfits.

Ακόμα, λοιπόν, κι αν δεν είμαστε σίγουροι για το αύριο, ξέρουμε τουλάχιστον ότι ένα τζιν παντελόνι σαν αυτό θα είναι πάντα η σωστή επιλογή.

#GStarRaw Follow @GstarRaw_greece

Κεντρική διάθεση Sport & Fashion Freedom AE 212 00 03 710

Βρες τη συλλογή G-Star Raw στο hotelshops.gr, hionidis.com και r-shop.gr.