ΜΟΔΑ

Το ιδανικό παπούτσι πόλης για όλο το 24ωρο

Το New Balance 247 Tritium θα σε ακολουθήσει φέτος σε κάθε βήμα.

Είναι αδύνατον να μην σε έχει αγγίξει στο ελάχιστο η τάση που θέλει τα sportive στοιχεία να εισβάλλουν άλλοτε διακριτικά κι άλλοτε με θράσος στο καθημερινό σου στιλ. Το sportive στιλ ή η μετεξέλιξη του, το athleisure είναι ένας τρόπος που σχεδόν καθορίζει το urban ντύσιμο σε κάθε πτυχή του. Οι περιορισμοί και οι κανόνες στο στιλ έχουν αρχίσει να ελαχιστοποιούνται ή μάλλον να ξεπερνιούνται εδώ και καιρό. Έτσι, σήμερα το outfit σου πρέπει να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται για να σε συνοδεύει από το πρωί ως το βράδυ, από το γραφείο μέχρι τη βόλτα σου.

Σε αυτό σε βοηθούν κομμάτια-κλειδιά που εναρμονίζονται με τη διάθεση που έχεις κάθε μέρα και προσαρμόζονται στο στιλ που επιλέγεις να σε συνοδεύει. Το βασικότερο όλων είναι τα παπούτσια. Αυτά έχουν την τελευταία λέξη στο outfit και είναι ο παράγοντας που εν τέλει θα καθορίσει το στιλ σου. Αυτή τη σεζόν, το ρόλο αυτό καλούνται να παίξουν τα sneakers, εκείνα τα άνετα αθλητικά που νιώθεις ότι μπορείς να τα φοράς όλη μέρα αλλά ταυτόχρονα δεν στερούνται από στιλ. Αν αυτή η περιγραφή είναι το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια που θες, τότε μένει μόνο να σου συστήσω το New Balance 247 Tritium, το κατάλληλο παράδειγμα της νέα γενιάς αθλητικών παπουτσιών.

 

Το New Balance 247 Tritium αποτελεί την καλύτερη δυνατή εξέλιξη ενός ήδη iconic μοντέλου με προσθήκες τόσο κατασκευαστικά όσο και αισθητικά που το ανεβάζουν αυτόματα επίπεδο. Το όνομά του μαρτυρά και την έμπνευση της neon κίτρινης απόχρωσης που έχει το παπούτσι στη σόλα, το χρώμα του ραδιενεργού τρίτιου, το οποίο κοσμεί όλη τη συγκεκριμένη σειρά.

Όπως και όλα τα pop χρώματα και οι neon αποχρώσεις, έτσι κι αυτό το κίτρινο εκπέμπει μία ενέργεια ιδιαίτερης δυναμικής που δεν σε δεσμεύει. Αντίθετα σε προκαλεί να τα βγάλεις πέρα ακόμα και την πιο απαιτητική μέρα. Είναι τόσο εντυπωσιακό, όσο και διακριτικό και αναμφίβολα μπορείς να το φοράς στο γραφείο, δημιουργώντας ένα casual-chic office look, που δεν θα σε δεσμεύσει για το ποτό που μπορεί να κανονίσεις αμέσως μετά. Από την άλλη, ο άνετος σχεδιασμός τους και η ευελιξία τους τα κάνει ιδανικά για μία απογευματινή βόλτα ένα χαλαρό σαββατοκύριακο.

Όσο κι αν η καθημερινότητά σου εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, εσύ θες να παραμείνεις πιστός στην πιο ανεξάρτητη πτυχή του εαυτού σου με κάθε τρόπο. Το στυλ είναι ένας από αυτούς και τα New Balance 247 Tritium είναι το όπλο σου για να τα βγάλεις πέρα. Δεν χρειάζεται να κάνεις εκπτώσεις και συμβιβασμούς, τουλάχιστον όχι στον τρόπο που ντύνεσαι κι αυτά τα sneakers είναι μία απόδειξη ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

 

Κλασσικά διαφορετικός, άνετα κομψός και ασυμβίβαστα πιστός στο προσωπικό σου στυλ θα μείνεις αυτή τη σεζόν με τα New Balance 247 Tritium. Εκτός από τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά που μπορείς να δεις και να εκτιμήσεις άμεσα, αυτά τα sneakers έχουν κι ανανεωμένο κατασκευαστικό προφίλ. Ένα άρτιο ζευγάρι sneakers που έχει όλα τα χαρακτηριστικά των iconic μοντέλων της New Balance, λίγο πιο προσεγμένο στις λεπτομέρειες και φυσικά ανανεωμένο εξωτερικά. Αν τα πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις τη διαφορά, ενώ αν τα δοκιμάσεις απλά θα κολλήσεις μαζί τους.

More infos:

Facebook: New Balance Greece

Instagram: New Balance Greece

Website: newbalance.gr