ΜΟΔΑ

Το must have sneaker της σεζόν προφέρεται δύσκολα και έρχεται από το παρελθόν

Τα adidas Originals μάς ξανασυστήνουν το OZWEEGO, το αγαπημένο sneaker της δεκαετίας του ‘90.

Αυτή τη σεζόν τα adidas Originals μάς ξανασυστήνουν το OZWEEGO, το ελαφρύ και άνετο running παπούτσι της δεκαετίας του ’90, σε μια νέα lifestyle έκδοση εμπνευσμένη από το έντονο design του ’90 και επανασχεδιασμένη για το σήμερα.

 

Το συγκεκριμένο sneaker πέρασε από διάφορες “μεταμορφώσεις” καθ’ όλη τη δεκαετία του 1990 θέτοντας νέα όρια στο design των υπερ-φουτουριστικών παπουτσιών. Όμως η εκδοχή που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το επαναλανσάρισμά του OZWEEGO, είναι το εμβηματικό OZWEEGO 3 του 1998 που ξέφυγε από το αμιγώς running παπούτσι και τελικά έγινε μέρος του street culture.

 

Για αυτή τη νέα προσέγγιση του μοντέλου, τα adidas Originals εντόπισαν τα πιο πρωτότυπα στοιχεία του OZWEEGO 3, όπως οι τεχνολογίες adiPRENE και adiPRENE+ που προσφέρουν απόλυτη άνεση σε όποιον φοράει το παπούτσι, και τα μετέφεραν στη σύγχρονη έκδοση του sneaker. Το αποτέλεσμα είναι ένα sneaker με σχεδιασμό που τραβάει όλα τα βλέμματα, έντονες γραμμές στην ενδιάμεση σόλα και φωσφοριζέ λεπτομέρειες.

 

Η νέα έκδοση του αγαπημένου sneaker διατηρεί χαρακτηριστικά υλικά της δεκαετίας του ’90, όπως το suede και το TPU στο πάνω μέρος του παπουτσιού και τα παρουσιάζει σε ένα νοσταλγικό λευκό χρώμα με φωσφοριζέ κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες, θυμίζοντας τη χρωματική παλέτα εκείνης της αξέχαστης, για το streetwear lifestyle, εποχής.

 

Το νέο OZWEEGO είναι ήδη διαθέσιμο στο adidas Originals Store Athens (Καλαμιώτου και Αθηναΐδος 1) και στο adidas.gr.

#OZWEEGO

www.adidas.gr/OZWEEGO