GOLDEN HALL
SPONSORED

Το Oneman έκανε shopping therapy στο Golden Hall

Πέρασαμε μια μέρα στο εμπορικό κέντρο και βρήκαμε όλα όσα ψάχναμε και παραπάνω.

Καλό παιδί ο Ηλίας. Ξέρει από μπάσκετ, γνωρίζει τα πάντα σχετικά με μουσική, έχει κάνει αφιερώματα που θα μπορούσαν να πάνε χαλαρά στο Final Four των Pulitzer και – το βασικότερο όλων – είναι Παγκρατιώτης. Δικό μας παιδάκι με άλλα λόγια. Εντάξει, στην πορεία αποδείχθηκε cat person, αλλά τι να κάνουμε; Κανείς δεν είναι τέλειος. Όταν μου ζήτησε λοιπόν τις συμβουλές μου για να κάνει μία αναβάθμιση στο καλοκαιρινό του style, η απάντηση μου μόνο θετική μπορούσε να ήταν. Μεταμορφώθηκα σε μία Marie Kondo του ανδρικού fashion και ήξερα ακριβώς που έπρεπε να πάμε για να του μάθω τι εστί “sparks joy”!

To Golden Hall έγινε στέκι μου από την (ευλογημένη εκείνη) ημέρα που άνοιξε τις πόρτες του. Στην Αθήνα, τα μέρη που μπορείς να βρεις συγκεντρωμένα τα top brands του menswear και της τεχνολογίας είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Από αυτά τα μέρη όμως, κανένα δε σου προσφέρει την ποικιλία των επιλογών, την άνεση και τη σωστή shopping εμπειρία, όπως το Golden Hall. Η διαδρομή που κάνω λοιπόν συχνά – πυκνά από τον Βύρωνα έως το Μαρούσι, αξίζει κάθε της λεπτό. 

“Έγινε, τα λέμε αύριο το πρωί στο Golden Hall. Μη με στήσεις”. Πιο λακωνικός κι από τον Ρένο Χαραλαμπίδη στα Φθηνά Τσιγάρα, έκλεισα το ραντεβού μου με τον Ηλία κι οργανώθηκα για την εξόρμηση της επόμενης μέρας. Όπως είπα και προηγουμένως, η αποστολή μας ήταν ξεκάθαρη κι απλή. Κωδική ονομασία αποστολής: Καλοκαιρινό style.

Βρεθήκαμε με τον Ηλία το επόμενο πρωί έξω από το εμπορικό. Κανονικά θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει την αποστολή μας με ένα καφεδάκι, αλλά ήθελα να τεστάρω πόσο committed ήταν στον στόχο μας. Πρώτη στάση για μαγιό. Ο φίλτατος Ηλίας, αν κι εύκολος άνθρωπος, σε κάποια απλά πράγματα γίνεται λίγο πιο παράξενος. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, αποφάσισα να του προτείνω κάτι που κινείται σε κλασικές γραμμές, αλλά έχει κι αυτό το touch που θα το κάνει ξεχωριστό. 

Αφού βρήκαμε αυτό ακριβώς που έψαχνε (και τέσταρα την προσήλωσή του με ένα μικρό side quest στα Tommy Hilfiger), είχε έρθει η ώρα για ένα coffee break. Κι ένα snack. Το νόημα του coffee break άλλωστε είναι ότι αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να τσιμπήσεις κάτι στα γρήγορα και στο Golden Hall θα βρεις οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς.

Σειρά είχαν τα gadgets. Κάτι το camping, κάτι η παραλία, κάτι τα αμέτρητα καταστήματα που είχαμε μπροστά μας, δε γινόταν να αγνοήσουμε τα σημασία της μοίρας. Έτσι κι αλλιώς, το καλοκαίρι ήταν ανέκαθεν η καλύτερη εποχή για τους tech freaks κι αυτό το ανακαλύψαμε και οι ίδιοι.

Αυτό ήταν λοιπόν! Όλα καλά, όλα ανθηρά. #ΝΟΤ! Το σημαντικότερο κομμάτι στο καλοκαιρινό, ανδρικό outfit είναι τα αξεσουάρ που θα δώσουν το ξεχωριστό twist. Θα τα αφήναμε λοιπόν έξω από τη shopping εξόρμηση μας; Ρολόι, γυαλιά ηλίου, πετσέτα για την παραλία κι έτοιμος ο Ηλίας (αν δεν έπιασες το λογοπαίγνιο μου με τον Φώντα τον λαγό, you’re waaaaay too young).

ΥΓ.: Ναι, οκ, για τον Ηλία πήγαμε, αλλά ψώνισα κι εγώ το κατιτίς μου. Ε, στο Golden Hall ήμουν, να μην εκμεταλλευτώ την ευκαιρία;