ΜΟΔΑ

Tusk: Ένας νέος προορισμός για τον άνδρα στην καρδιά της Αθήνας

Με αγάπη για τη λεπτομέρεια, βαθιά γνώση της μόδας, σύγχρονες επιλογές και μοναδική αισθητική το Tusk Athens έκανε τα εγκαίνιά του σε μία λαμπερή εκδήλωση.

Μια λαμπερή βραδιά με επίκεντρο το ανδρικό στυλ έλαβε χώρα στις 17 Οκτωβρίου, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Κολωνακίου, την Πατριάρχου Ιωακείμ.

Αφορμή ήταν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος ανδρικής ένδυσης Tusk, ενός χώρου που διαμορφώθηκε ειδικά για τους λάτρεις της μόδας και του smart casual dressing.

Στο ισόγειο του γωνιακού ιστορικού κτιρίου της δεκαετίας του ’30 που πλέον στεγάζει το ενημερωμένο selection του Tusk Athens, οι Αθηναίοι style aficionados απόλαυσαν cocktail με τεκίλα Patron και ανακάλυψαν ξεχωριστά brands όπως Aspesi, Ron Dorff, Maison Kitsuné και πολλά αλλά.

Η νέα boutique άνοιξε τις πόρτες της για μια βραδιά γεμάτη μουσική και μόδα, διατηρώντας πάντα τη minimal αισθητική και καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα fashion Athenian party.

Οι Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Δέδες και Στέλιος Κουδουνάρης
Οι Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Δέδες και Στέλιος Κουδουνάρης

Στο opening του Tusk Athens παρευρέθηκαν οι Κωστής Μαραβέγιας, Κωνσταντίνος Δέδες, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Έβελυν Καζαντζόγλου, καθώς και ο εκδότης Βασίλης Καρύδης, τα celebrities μοντέλα Ηρακλής Τσουζίνοφ, Μαίρη Βυτινάρος, Ιάσονας Λάιος, Emmanuel Elozieuwa και Πλάτων Παπαγιαννόπουλος.

Οι Ηρακλής Τσουζίνοφ, Αγγαίος Ποθητός και Ιάσονας Λάιος
Οι Ηρακλής Τσουζίνοφ, Αγαίος Ποθητός και Ιάσονας Λάιος

Δεν έλειψαν σημαντικοί επιχειρηματίες του κόσμου της μόδας και της τέχνης όπως η Δάφνη Ζουμπουλάκη, ο Γιώργος Παπαλέξης, ο Κωνσταντίνος Λεμονής και ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Οι Nadim Chammas και Ηλίας Μαραβέγιας
Οι Nadim Chammas και Ηλίας Μαραβέγιας

Προσωπικότητες της ελληνικής showbiz όπως οι Αθηνά Οικονομάκου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ελένη Βαΐτσου, Τόνια Σωτηροπούλου, Gab Νικολαΐδης, Χαρά Παππά, Leon οf Athens ανακάλυψαν τη συλλογή του Tusk.

Η Αθηνά Οικονομάκου
Η Αθηνά Οικονομάκου
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Έτσι με αγάπη για τη λεπτομέρεια, βαθιά γνώση της μόδας, σύγχρονες επιλογές και μοναδική αισθητική, το Tusk Athens γίνεται talk of the town.

***

@tuskathens

Πατριάρχου Ιωακείμ και Λουκιανού 28, Κολωνάκι

Αθήνα 10675

216 0019999