WATCH

Βρήκαμε το δώρο που ακούει τους χτύπους της καρδιάς της

To smartwatch Venu Sq της Garmin είναι το τέλειο δώρο που θα σας κρατήσει συνδεδεμένους και τη νέα χρονιά.

Έρχεται αυτή η στιγμή του 2020, που πρέπει να επιστρατεύσεις τη δημιουργικότητά σου για να επιλέξεις ένα δώρο χριστουγέννων για ‘κείνη. Το πρώτο ερώτημα που προκύπτει σε αυτή τη συνθήκη είναι το τι δώρο μπορείς να της πάρεις ύστερα από μια χρονιά της οποίας το μεγαλύτερο μέρος το ζήσατε μαζί, κλεισμένοι στο σπίτι, με αφορμή τους περιορισμούς που γέννησε η καραντίνα. Ποιό είναι το δώρο που μπορεί να κλείσει μαγικά μια τόσο δύσκολη χρονιά; Ποιό είναι το δώρο που μπορεί να εκφράσει τη σύνδεση με την αγαπημένη σου σε μια δύσκολη εποχή; Μην ψάχνεις άλλο, το βρήκαμε ήδη.

Η πραγματική και ουσιαστική σύνδεση

Η καθημερινότητα της είναι το ίδιο ζόρικη με τη δική σου: δουλεύει κι εκείνη για τουλάχιστον 8-10 ώρες, με καταιγισμό από e-mails, τηλέφωνα, chats και άλλες ειδοποιήσεις στα social media. Κλήσεις, μηνύματα και άλλες κλήσεις στο Zoom, διαλείμματα για φαγητό κι άλλα διαλείμματα για ανάσες και λίγη γυμναστική, κάνουν κάθε τηλε-εργαζόμενο να αναπολεί την άνεση του να κάθεται στο δικό του γραφείο και να συναντάει συναδέλφους στο meeting room και ύστερα να ξεκλέβει λίγο χρόνο για μια προπόνηση στο γυμναστήριο. Σήμερα η καθημερινότητα της, αλλά και η δική σου, εκτυλίσσονται στους χώρους του ίδιου σπιτιού, ίσως και στο ίδιο σαλόνι, αδιάκοπα. Το χριστουγεννιάτικο δώρο σου προς εκείνη, πρέπει να είναι κάτι που θα την βοηθήσει να τα βγάλει πέρα σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη, υπογραμμίζοντας παράλληλα και την μεταξύ σας αλληλεγγύη. Εδώ εμφανίζεται σαν φάρος σωτηρίας η Garmin και το smartwatch Venu SQ.

Για ποιον είναι: Κατ’ αρχήν, ας πάρουμε λίγο χρόνο μαζί, για να αποθεώσουμε ένα smartwatch που δεν είναι ογκώδες σαν gadget του James Bond από την δεκαετία του `80, αλλά παραπέμπει περισσότερο σε ένα hi-tech αριστοκρατικό ρολόι, που αγκαλιάζει τον καρπό. Στη συνέχεια, αξίζει να τονίσουμε πως αυτό το smartwatch διατίθεται σε πολλά χρώματα με μεταλλικές λεπτομέρειες σε χρυσό, ροζ χρυσό, γκρι, μαύρο, γκρι και μωβ για να συμπληρώνει τέλεια όλες τις εμφανίσεις. 

Τι κάνει: Ύστερα από μια ενδελεχή έρευνα που έκανα, θέλω να σε ενημερώσω πως το smartwatch Venu Sq είναι ένα θαυματουργό gadget που εκτός από το να το κάνεις δώρο σε ‘κείνη, θα μπορούσες να το κάνεις και στον εαυτό σου! 

Με την εντυπωσιακή έγχρωμη οθόνη του, η σύντροφος σου θα καταγράφει βήματα, θερμίδες, ύπνο, τρέξιμο, γιόγκα, αερόβια άσκηση, ενδυνάμωση και pilates, σχεδόν κάθε άσκηση που κάνει στο σπίτι, αλλά και εκτός σπιτιού, ακόμα κι αν προετοιμάζεται για ολυμπιακά αγωνίσματα. Επίσης μπορείς να το συνδέσει με smartphone, ώστε να εμφανίζονται στην οθόνη του όλες οι ειδοποιήσεις από emails, μηνύματα, task management tools και ό,τι άλλο αφορά τη δουλειά της, μαζί και υπηρεσίες ανέπαφων πληρωμών και λίστες Spotify – Deezer! Ακόμα και παραμέτρους για την υγεία όπως το στρες με ασκήσεις αναπνοής για χαλάρωση, τον ύπνο με ανάλυση σε βαθύ, ελαφρύ και REM και το οξύμετρο για την απορρόφηση οξυγόνου, μπορείς να παρακολουθεί μέσα από το Venu Sq. Όσο για τη λειτουργία Body Battery, που αξιολογεί τα αποθέματα ενέργειας στον οργανισμό σου, εδω πια γίνεται σαφές πως το Venu Sq μπορεί να γίνει η ασπίδα στην καθημερινότητα της. H αυτονομία μπαταρίας φτάνει τις 6 μέρες και η αδιαβροχοποίηση μέχρι τα 50 μέτρα. Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα smart gadget που δεν θα το αποχωρίζεται ποτέ

Η πληροφορία του ενός εκατομμυρίου

Η συγκεκριμένη πληροφορία μεταφορικά και μόνο λέμε πώς κοστίζει ένα εκατομμύριο, γιατί η ευτυχία ενός ζευγαριού μέσα από την τεκνογονία δεν μετριέται με όλα τα χρήματα του κόσμου. Η συγκεκριμενη special πληροφορία λοιπόν που οφείλεις να ξέρεις για το Venu Sq είναι πως σε συνδυασμό με τη νέα εφαρμογή της Garmin για την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης, οι γυναίκες μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της εγκυμοσύνης τους και την ανάπτυξη του εμβρύου, να καταχωρούν τα συμπτώματά τους και να βλέπουν συμβουλές για άσκηση και διατροφή. Υπάρχει άλλο gadget που μπορεί ρεαλιστικά να σε κρατήσει συνδεδεμένο με την αγαπημένη σου μέσα από τόσους διαφορετικούς τρόπους; Αν επιλέξεις το Venu Sq, θα είναι σαν να ακούς τις σκέψεις της.