ΣΙΝΕΜΑ

Ο Chris Hemsworth μιλά αποκλειστικά για το ταξίδι του Thor στο σύμπαν της Marvel

Ο θεός του κεραυνού με αφορμή το 'Avengers: Endgame‘ θυμάται πώς εξελίχθηκε ο χαρακτήρας του (κι ο ίδιος) όλα αυτά τα χρόνια των Marvel περιπετειών.

Ένας από τους ήρωες της Marvel με τη μεγαλύτερη και πιο συναρπαστική διαδρομή στην πορεία αυτών των 11 χρόνων είναι ο θεός του κεραυνού, Θορ.

Τον έχουμε δει σαν ψάρι έξω από το νερό στην διασκεδαστική πρώτη ταινίας της σειράς. Τον έχουμε δει ως στιβαρό πολεμιστή που μάχεται για το βασίλειό του στο ‘Dark World’. Ως ηγέτη μιας ομάδας outsiders στο ξεκαρδιστικά ποπ ‘Ragnarok’. Και όσο ο χαρακτήρας του έπαιρνε αυτές τις διαρκείς στροφές στη δική του σειρά, στα ‘Avengers’ ζούσε κι εκεί το δράμα του. Είτε πολεμώντας τον αδερφό του, Loki, στην ορίτζιναλ συνάντηση της ομάδας, μέχρι βιώνοντας σκληρές απώλειες στο ‘Infinity War’.

Μέσα από αυτές τις συνεχείς στροφές, η σταθερά ήταν ο Chris Hemsworth, ένας ηθοποιός με επιβλητική εμφάνιση αλλά και με τρομερή έφεση στο χιούμορ- εξ ου κι ο διαρκής πειρασμός για να γίνουν οι περιπέτειές του πιο αστείες.

Στο ‘Endgame’, ο Thor παίζει φυσικά κεντρικό ρόλο όπως όλοι οι Εκδικητές που επιβίωσαν το χτύπημα του δαχτύλου του Thanos, κι αυτή τη φορά η ισορροπία ανάμεσα στο κωμικό και το τραγικό στοιχείο είναι εντυπωσιακή.

Το Οneman εξασφάλισε ένα αποκλειστικό βίντεο με τον Chris Hemsworth να μιλά για τον πολυταξιδεμένο χαρακτήρα του μέσα από όλες τις ταινίες, όλα τα χρόνια του Marvel σύμπαντος. Να όσα είπε:

 

Ο Thor είναι φυσικά ένας από όλους. Οι Εκδικητές συγκεντρώνονται για μια ακόμα φορά, προσπαθώντας να αντιστρέψουν το χτύπημα του Thanos.

Να το τρέιλερ της ταινίας:

*Οι “Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη” (“Avengers: Endgame”) προβάλλεται στις αίθουσες από την Feelgood.