ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Dimitri Vegas και ο Like Mike είναι πολύ έτοιμοι για το Tomorrowland

Το Unite With Tomorrowland Athens έρχεται στις 27 Ιουλίου και οι Ελληνοβέλγοι dj μας λένε ποιο κομμάτι τους θέλουν περισσότερο να μας παίξουν.

To Tomorrowland είναι ένα από τα γνωστότερα και μεγαλύτερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και λαμβάνει χώρα στο Μπουμ στο Βέλγιο από το 2005, όπου ιδρύθηκε. Φέτος,  στα πλαίσια του Unite With Tomorrowland, θα υπάρξει ζωντανή δορυφορική σύνδεση για πρώτη φορά και στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό στις 27 Ιουλίου.

Ο Dimitri Vegas και ο Like Mike ή κατά κόσμον Ντιμιτρί και Μικαέλ Θηβαίος, οι δύο Ελληνοβέλγοι που από το 2010 είναι σταθερά στο line up του φεστιβάλ, θα είναι φυσικά και φέτος και θα τους δούμε και δορυφορικά εδώ. Μιλήσαμε λοιπόν μαζί τους για το Tomorrowland, για τον Spider-man και για την Paris Hilton.

Ποιο είναι το τραγούδι που έχετε περισσότερο όρεξη να παίξετε για τους φαν σας στο Tomorrowland;

M: Θέλουμε πολύ να παίξουμε το ‘Instagram’, το νέο μας σινγκλ, στο οποίο συνεργαστήκαμε μαζί με τους Afrobro’s, David Guetta, Daddy Yankee και τη Natty Natascha.

Πώς είναι το αίσθημα να στριμάρεται το σόου σας σε τόσες χώρες;

D: Eίναι μια αίσθηση δύσκολη να περιγράψεις. Λατρεύουμε να παίζουμε σε μεγάλα κοινά και για μας δεν υπάρχει μεγαλύτερο stage από του Tomorrowland, που είναι το σπίτι μας. Τώρα το να στριμάρεται το show σε τόσες χώρες κάνει την εμπειρία ακόμα πιο τρελή.

Πώς βρίσκετε το ελληνικό κοινό σε σχέση με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά;

D: Το ελληνικό κοινό είναι από τα αγαπημένα μας. Μας αρέσει πολύ να βρισκόμαστε και να παρτάρουμε στην Ελλάδα.

Θέλω να μου πείτε για την πολυσυζητημένη συνεργασία σας με την Paris Hilton στο ‘My best friend’s ass’. Πώς ήταν;

D: Ήταν πολύ καλά και είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους βγάλαμε το κομμάτι. Θέλαμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο και πιο διαφορετικό για τους φαν μας, και περάσαμε πολύ ωραία κάνοντάς το, επειδή υπάρχει αυτό το κόνσεπτ από πίσω του.

Γνωριζόσασταν πριν τη συνεργασία;

Μ: Ξέρουμε την Paris εδώ και καιρό, γιατί και εμείς και εκείνη ταξιδεύουμε πολύ και πέφτουμε συχνά ο ένας πάνω στον άλλο.

Πρώτα γράψατε τους στίχους ή τη μουσική;

D: Πρώτα σκεφτήκαμε το κόνσεπτ, και για κάποιο καιρό ανταλλάζαμε ιδέες μεταξύ μας, και μετά μπήκαμε στο στούντιο να κάνουμε το κομμάτι.

Σε ποια ταινία ή σειρά θα θέλατε να παίζατε;

D: Στον Batman ή στον Spider-man. Έδωσα τη φωνή μου στον Peter Parker στο ‘Into the Spiderverse’ και θα ήθελα να το ξανακάνω.

Αν κοιτάξετε τώρα στο Spotify στο YouTube player σας, ποιο είναι το τελευταίο κομμάτι που είχατε ακούσει;

D: Να σου πω την αλήθεια άκουγα κάποια από τα θρυλικά κινηματογραφικά σκορ του  Hans Zimmers.

Ποιοι dj ήταν πηγή έμπνευσης για να κάνετε αυτό που κάνετε;

D: Το να βλέπαμε τύπους σαν τον Erick Morillo, τον Carl Cox και τον Fatboy Slim τότε που ξεκινούσαμε, μας έδινε πολλή έμπνευση.

Με ποιους καλλιτέχνες θα θέλατε να συνεργαστείτε στο μέλλον;

M: Με τον J Balvin.

D: ή τους Daft Punk.