ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Mustang Wanted περπατά στα 200 μέτρα ύψος με την άνεση που περπατάς στο πεζοδρόμιό σου

Ποιος είδε τον Mustang Wanted να ακροβατεί σε έναν γερανό πάνω από την πόλη του και δεν φοβήθηκε; Δες τα βίντεο, μην πάρεις ιδέες και διάβασε τι δηλώνει ο ίδιος στο ONEMAN για τα εγχειρήματά του.

Ένας πιτσιρικάς από την Ουκρανία. Αυτό είναι ο Mustang Wanted. Ένας πιτσιρικάς που τη βρίσκει με το να κάνει extreme πράγματα. Κοινός παρανομαστής, το ύψος. Γιατί “τυχαίνει’ όλα του τα ριψοκίνδυνα παιχνίδια να γίνονται στα υψηλότερα κτίρια, μνημεία, σημεία των πόλεων που επισκέπτεται.

 

Δες ένα βίντεο να καταλάβεις για τι τύπο μιλάμε.

 

Ο ίδιος δεν δείχνει να πτοείται από τις προειδοποιήσεις γνωστών και φίλων, από τους αστυνομικούς που τον περιμένουν συχνά πυκνά να κατέβει, από τις δεκάδες σαβούρες που έχει φάει σε άλλα μικρότερης επικινδυνότητας εγχειρήματα.

 

Στην σελίδα του στο Facebook θα βρεις κάθε μέρα και κάτι καινούριο. Άλλης μιας πόλης τον ουρανό που έχει κατακτήσει. Άλλη μία παράτολμη φωτογραφία που τον τράβηξε κάποιος φίλος του εκεί ψηλά.

Mustang Wanted 

Το ONEMAN έψαξε και βρήκε τον Mustang Wanted. Και του έκανε τις πρώτες ερωτήσεις που του ήρθαν στο μυαλό. Για την ακρίβεια του κάναμε αρκετές ερωτήσεις. Για το αν αισθάνεται μοναδικός εκεί πάνω, για το αν φοβάται κάτι στη ζωή του, για το αν υπάρχει κάποιο κτίριο ή κάποιος στόχος που έχει βάλει. Για το πώς γυμνάζεται για να μπορεί να κάνει αυτά που κάνει, για το αν έχει χτυπήσει κάποια φορά σοβαρά, για το αν ο κίνδυνος είναι κάτι που έλκει τις γυναίκες σε εκείνον.

Μας απάντησε σε άπταιστα Ρώσικα, γι’ αυτό και ευχαριστώ πολύ τη φίλη μου την Αφροδίτη για την μετάφραση. Όχι, δεν ξέρω Ρώσικα. Βέβαια μας απάντησε σχετικά λακωνικά και σε όλες τις ερωτήσεις μαζί:

 

Ποιος ξέρει; Μπορεί να μας απαντούσε κρεμάμενος από κάποιο κτίριο.