ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πάντα το έκανε να φαίνεται εύκολο

Μια συζήτηση με τον βασιλιά των κρίκων, παρέα με τη σειρά Men Expert από την L' Oreal, λίγο πριν συμμετάσχει σε μία ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο στο Μικρολίμανο έχει ζέστη. Είναι η μέρα της χρονιάς με την υψηλότερη θερμοκρασία μέχρι τώρα και οι ρυθμοί είναι πιο ράθυμοι. Έχουμε μαζευτεί εκεί και περιμένουμε τον Λευτέρη Πετρούνια, για να μιλήσουμε δίπλα στη θάλασσα, «σε ένα μέρος που τον ηρεμεί» όπως λέει και ο ίδιος και ας μην έχει καμία σχέση με το στοιχείο του, γιατί αν έχει παρατηρήσει όλα τα χρόνια κάποιος την αθλητική ζωή του βασιλιά των κρίκων, οφείλει να γνωρίζει ότι οι προπονήσεις, ο μόχθος, ο κόπος, ο ιδρώτας και όλα όσα έχουν χρειαστεί να θυσιάσει για να φτάσει όχι σε μία αλλά σε αμέτρητες κορυφές βρίσκονται αλλού· σε κλειστά γυμναστήρια.

Φτάνει και είναι χαλαρός, άνετος, προσιτός. Έχει όρεξη και ενέργεια παρά τις προπονήσεις, την κούραση και όσα περνά καθημερινά αυτές τις ημέρες της προετοιμασίας πριν ακόμα μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση. Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν είναι ο αθλητής που έχουμε συνηθίσει. Έχει καταφέρει να μπει σε μια πολύ κλειστή κατηγορία, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια κατηγορία μόνος του, ίσως μιλάμε για τον πιο σημαντικό αθλητή που ανέβηκε ποτέ στους κρίκους. Όχι μόνο στη χώρα. Γενικά, στον πλανήτη.

Έχει κατακτήσει παγκόσμιες και ευρωπαϊκές κορυφές, έχει γυρίσει από τραυματισμούς και έχει κερδίσει μετάλλια, έχει κάνει όλη τη χώρα να πανηγυρίζει τις επιτυχίες του. Και όλα αυτά τα έχει κάνει να φαίνονται εύκολα. Δεν είναι, το γνωρίζει καλά και το αναφέρει. Η καρδιά του το ξέρει τι έχει θυσιάσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην κορυφή.

Είναι ένας τύπος ήρεμος, ταπεινός, που με τη σκληρή δουλειά καταφέρνει κάθε φορά να στρέψει την τύχη και τις πιθανότητες υπέρ της δικής του επιτυχίας. Μιλά με ενθουσιασμό για το μέλλον και φαίνεται να τα έχει όλα σε τάξη στο μυαλό του, αφού το δείχνει ότι είναι αφοσιωμένος στους στόχους του, όχι μόνο τώρα που καθόμαστε και μιλάμε με φόντο τη θάλασσα στο Μικρολίμανο αλλά οριακά από την πρώτη μέρα που μπήκε σε ένα γυμναστήριο.

«Θυσίασα πολύ τον χρόνο μου, τις διακοπές μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω. Και έτσι είναι, όταν ζεις μια τόσο έντονη καθημερινότητα γεμάτη προσδοκίες για μία ακόμα επιτυχία, για ένα ακόμα μετάλλιο.

Αφορμή για τη συνέντευξη που θα δείτε αποτέλεσε η συνεργασία του Λευτέρη Πετρούνια με τη L’OREAL PARIS MEN EXPERT, όπου ο Λευτέρης αποτελεί το νέο πρόσωπο της εταιρείας. Μια συνεργασία ταιριαστή αφού η έντονη καθημερινότητα ενός άντρα χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα που προσαρμόζεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής του.

Η L’Oréal Paris Men Expert, ηγέτιδα μάρκα στην περιποίηση της επιδερμίδας, ορίζει τα νέα θεμέλια στο κεφάλαιο της ανδρικής περιποίησης επιλέγοντας τον Λευτέρη Πετρούνια για κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της, έναν πολυδιάστατο άνδρα του σήμερα που δεν καθορίζεται από έναν και μόνο ρόλο, τον ενδιαφέρει η εικόνα του και είναι επιλεκτικός.

Ένας άνδρας όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, δις Ολυμπιονίκης, τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έξι φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, επιχειρηματίας, σύζυγος, πατέρας, μια δυναμική προσωπικότητα που εμπνέει, πάντα προσεκτικός με την εικόνα του, κάτι που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της ανδρικής σειράς L’Oreal Paris Men Expert.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του το 2024, η L’Oreal Paris Men Expert θα βρίσκεται στο πλευρό του ως υπερήφανος υποστηρικτής της προσπάθειάς του να μας κάνει ακόμα μία φορά περήφανους.

Την επόμενη φορά που θα τον δούμε θα είναι πάνω στους κρίκους, να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Να κερδίζει και να το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο.