ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Nate Hill φοράει γυμνά κορίτσια αντί για κασκόλ

Η Αμερική τον θεωρεί έναν από τους πλέον σπουδαίους καλλιτέχνες της εποχής. Εμείς δεν έχουμε βγάλει ακόμα ασφαλές συμπέρασμα.

Ας πούμε κατ’ αρχάς ότι βρήκαμε αυτό το θέμα στο Vice. Που αρέσκεται στο να βάζει συνεντεύξεις και θέματα του τύπου “κάναμε 3 τσιγάρα με τον πρόεδρο της αντικαπνιστικής εταιρείας”, “φάγαμε hot dog σε ένα καταφύγιο αδέσποτων”, “ήπιαμε καφέ με τον μοναδικό true χαρακτήρα της πόλης μας”. Επακόλουθα δημιουργήθηκε κι ένας επικός τρολολογαριασμός στο Twitter που ποστάρει μόνο αντίστοιχους τίτλους θεμάτων.

Όχι, δεν ξέφυγα από το θέμα. Γιατί βλέποντας τον τίτλο νόμιζα ότι ο Nate Hill είναι απλά κάποιος που έκανε συνέντευξη το Vice και αποφάσισε να τον βάλει να ποζάρει με γυναίκες γυμνές τυλιγμένες γύρω από τον λαιμό του. Μόνο που δεν του το ζήτησε κανένας αυτό. Το έκανε μόνος του.

 

Ο 36χρονος Nate Hill, από το Berkeley της Καλιφόρνια, συνηθίζει να προκαλεί με τις ενέργειές του, με τους τρόπους που δείχνει την αντίδρασή του και με τα project που αναλαμβάνει. Το συγκεκριμένο ονομάζεται Trophy Scarves με τις γυναίκες να περιφέρονται σαν τρόπαιο στον λαιμό του.

Ποια είναι η αποστολή του; Απαντά ο ίδιος στο site.

 

Οκ Nate. Καταλάβαμε. Όπως και να ‘χει οι εικόνες από τις τελευταίες του ενέργειες είναι άκρως εντυπωσιακές και άξιζε να τις μοιραστούμε μαζί σας. Από το Vice και τον λογαριασμό του Nate στο Instagram για το συγκεκριμένο project, με αγάπη…