ΣΙΝΕΜΑ

Ο “Περσέας” Sam Worthington μιλάει στο ΟΝΕΜΑΝ

Ο πρωταγωνιστής της “Οργής των Τιτάνων” και του “Avatar” σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Στο σίκουελ της προπέρσινης εμπορικής επιτυχίας “Η Τιτανομαχία”, ο Sam Worthington επιστρέφει ξανά στο σκηνικό του αρχαιοελληνικού μύθου, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όπως είπαν και ο Ralph Fiennes με τον Liam Neeson, στην “Οργή των Τιτάνων” η έμφαση έχει περάσει και στις οικογενειακές σχέσεις μεταξύ αυτών των των θεών (και ημίθεων) αντρών. Ο Περσέας του Worthington τώρα έχει έναν γιο, και πλέον πολεμά και γι’αυτόν.

Στην συνέντευξή που πήραμε από τον Αυστραλιανό σταρ, μιλήσαμε για τον Περσέα, τον χαρακτήρα του, για το πώς έχει αλλάξει από την πρώτη ταινία, και το πώς είναι να παίζει κάτι λίγο πιο βρώμικο, πιο θνητό. Εκτός από τον Περσέα, συζητήσαμε και το στάτους του Worthington ως σταρ, μιας και έχει πρωταγωνιστήσει όχι απλά σε μεγάλα franchise (σαν τους “Τιτάνες” ή το “Terminator”) αλλά και στην εμπορικότερη ταινία όλων των εποχών, το “Avatar”.

Η συζήτηση έφτασε από τους “Ασυγχώρητους” του Clint Eastwood μέχρι τους Oasis και τους U2, περνώντας πάντα από τον Περσέα.

Στο ίδιο βίντεο μπορείς να δεις την κουβέντα μας με τον Toby Kebbell, τον νεαρό Άγγλο που αφού εμφανίστηκε σε ταινίες σαν το “Rocknrolla” του Guy Ritchie και το εξαιρετικό μουσικό βιογραφικό δράμα “Control” (για το οποίο βραβεύτηκε μάλιστα με British Independent Film Award), πέρασε στο Hollywood.

Στην “Οργή των Τιτάνων” παίζει τον Αγένορα, έναν νέο χαρακτήρα που όμως φέρνει μια αίσθηση fun στην όλη διαδικασία – κάτι για το οποίο και μιλήσαμε.

Η “Οργή των Τιτάνων” παίζεται ήδη στις αίθουσες από τη Village.