Oneman.gr Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

“Πλέον βλέπουμε το σεξ ως επάγγελμα, προτιμάμε να καθόμαστε αγκαλιά”

Η Ίνα και ο Τεό, το πιο διάσημο ζευγάρι πορνοστάρ στην Ελλάδα, μάς ανοίγουν την πόρτα της κρεβατοκάμαράς τους.

Το επάγγελμα του ‘πορνοστάρ‘ είναι ίσως από τα πιο περίεργα εκεί έξω. Όταν το βλέπεις από απόσταση είναι κάτι που σίγουρα θα ήθελες να κάνεις, αλλά όταν το ‘ζεις’ από μέσα, όλα είναι εντελώς διαφορετικά. Η Ίνα και ο Τεό, το πιο διάσημο ζευγάρι πορνοστάρ στην Ελλάδα, έχουν ‘γράψει’ αρκετά χιλιόμετρα στην ερωτική βιομηχανία και προφανώς τα έχουν ζήσει όλα από πρώτο χέρι.

Αυτό που τους κάνει ξεχωριστούς, όμως, δεν είναι το ταλέντο τους στις ερωτικές ταινίες, αλλά το γεγονός πως έχουν καταφέρει να παραμείνουν μαζί πάνω από δέκα χρόνια. Δουλεύοντας μάλιστα σε έναν τέτοιο χώρο. Άλλο αγάπη και άλλο σεξ, θα μου πεις. Γι’ αυτούς όμως, υπάρχουν και τα δύο. Ίσως το πρώτο σε μεγαλύτερο βαθμό. Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται.

Σε αυτή τη συνέντευξη, μάς μίλησαν για τη γνωριμία τους, την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική τους σχέση, τις ερωτικές ταινίες, το σεξ, καθώς και για το ιδιαίτερο επάγγελμα του πορνοστάρ.

Ίνα και Τεό, ζευγάρι πορνοστάρ. Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020. Φωτογραφίες: / Oneman.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Γνωριστήκαμε πριν 14 χρόνια. Η Ίνα ήταν σερβιτόρα τότε κι εγώ δούλευα σε μαγαζί με γκαραζόπορτες και ρολά. Είχα κάνει ένα ταξίδι στην Αλεξανδρούπολη για διακοπές και πήγαινα κάθε μέρα στην καφετέρια που δούλευε. Μου άρεσε από την αρχή κι έτσι προσπαθούσα με διάφορους τρόπους να τη ρίξω. Έκανα καμάκι, άφηνα tips, την κερνούσα, αλλά αυτή τίποτα. Κάθε φορά μου έριχνε χυλόπιτες.

Την τελευταία μέρα πριν φύγω και επιστρέψω Αθήνα, της ζήτησα να έρθει μια βόλτα μαζί μου απλά για 25 λεπτά και μετά δεν θα την ξαναενοχλήσω. Νομίζω με λυπήθηκε και τελικά πήγαμε. Αυτό ήταν το λάθος της. Από τότε είμαστε μαζί. Μετά κατέβηκα Αθήνα, αλλά κάθε Παρασκευή έφευγα οδικώς, πήγαινα Αλεξανδρούπολη να τη δω για λίγες ώρες και ξαναγυρνούσα.

Κάποια στιγμή της εξήγησα ότι δεν βγαίνει και οικονομικά όλο αυτό και της ζήτησα να έρθει Αθήνα για να βρει εδώ δουλειά και να είμαστε μαζί. Όλα αυτά έγιναν τα χρόνια που ερχόταν η κρίση, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε δουλειά που να μας καλύπτει οικονομικά.

Η Ίνα εργαζόταν ως σερβιτόρα, αλλά τα χρήματα δεν μας έφταναν. Πολλοί φίλοι μου έφυγαν για Γερμανία και εμείς σκεφτόμασταν τι θα κάνουμε. Οπότε αποφάσισα εγώ αρχικά να πάω να κάνω στριπτίζ μόνος μου, για να βγάλουμε κάποια έξτρα χρήματα.

Πήγα σε ένα μαγαζί, με είδαν, τους άρεσα, αλλά μου εξήγησαν πως θα προτιμούσαν να έκανε στριπτίζ ζευγάρι και όχι ένας άνδρας μόνος του. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να πω στην Ίνα τι ακριβώς μου είχαν πει από το μαγαζί, όμως, ξέραμε ένα ακόμη ζευγάρι που το έκανε και αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε.

Η ζωή και το σεξ ενός πορνοστάρ

Ίνα και Τεό, ζευγάρι πορνοστάρ. Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020. Φωτογραφίες: Oneman.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson Oneman.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Όταν ακούνε οι περισσότεροι για δουλειά σε στριπτιτζάδικο, τους φαίνεται περίεργο. Εμείς το αντιμετωπίσαμε ως σόου. Ήταν ωραίο, αισθησιακό και κωμικό. Δεν ήταν τρομακτικό. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Από εκεί άρχισαν να μας μαθαίνουν στον χώρο και μετά ήρθαν και οι πρώτες ερωτικές ταινίες. Εκεί τα χρήματα ήταν σαφώς περισσότερα.

Το σεξ πάντα μας άρεσε πάρα πολύ. Τώρα, όμως, το βλέπουμε εντελώς διαφορετικά. Τότε μπορούσες να το απολαύσεις, ενώ πλέον σχεδόν κάθε φορά που κάνουμε σεξ είναι για κάποιο λόγο. Για ταινίες, για μικρά videos, για κάποιο σόου. Το θέλεις, αλλά δεν έχεις τον χρόνο να το απολαύσεις. Είναι δουλειά. Ακόμα και στο σπίτι καμιά φορά ξεκινάμε να κάνουμε κάτι και σκεφτόμαστε ασυναίσθητα, σε ποια γωνία να στρέψουμε τα σώματά μας. Μετά το συνειδητοποιούμε και γελάμε.

Από ένα σημείο και μετά στερείσαι της απόλαυσης. Έχεις δοκιμάσει όλες τις στάσεις, όλα τα παιχνίδια, τα πάντα. Δεν έχεις κάτι νέο να δεις. Ναι μεν έχει πάθος, αλλά… Είναι όπως όταν πηγαίνεις για ψάρεμα. Στην αρχή είσαι πολύ ενθουσιασμένος, όμως μετά όλο αυτό σου φεύγει. Οποιοδήποτε πράγμα σου αρέσει, αν το κάνεις επαγγελματικά, μετά είναι εντελώς διαφορετικό. Πολλές φορές προτιμάμε να καθόμαστε αγκαλιά, να δούμε μια ταινία, να πάμε μια βόλτα, παρά να κάνουμε σεξ. Αν μου έλεγαν πριν κάποια χρόνια ότι θα το έλεγα αυτό, δεν θα το πίστευα.

Το 24ωρο μας είναι ασφυκτικά γεμάτο. Δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε σχεδόν τίποτα. Ξυπνάμε το πρωί και ο Τεό κάθεται αμέσως στον υπολογιστή. Βλέπει την επισκεψιμότητα του site μας, του SugarBabes, φτιάχνει κάποια δέματα από το eshop μας και εγώ ασχολούμαι λίγο με το σπίτι. Μετά ψάχνουμε ιδέες για νέες ταινίες, επιλέγουμε φωτογραφίες και videos για την ιστοσελίδα μας και είμαστε από ραντεβού σε ραντεβού. Γύρω στις 7-8 που θα γυρίσουμε, θα πάμε λίγο γυμναστήριο και θα έχουμε 1-2 ώρες το βράδυ να κάτσουμε μαζί και να ηρεμήσουμε. Πλέον κάνουμε πολύ πιο σπάνια live shows.

Πριν μερικά χρόνια είχαμε κάνει κάποιες ταινίες στο εξωτερικό και μου είπαν πως θα ήμουν καλός σαν σκηνοθέτης. Κάπως έτσι ξεκίνησε μια συνεργασία με μεγάλα δίκτυα της ερωτικής βιομηχανίας, τα οποία μας βοήθησαν πάρα πολύ στο ξεκίνημα της δικής μας εταιρείας, του SugarBabes. Περάσαμε εγώ και η Ίνα πίσω από τις κάμερες. Τα παιδιά στο εξωτερικό μάς έδωσαν ότι χρειαστήκαμε για τις πρώτες ταινίες, από χώρους, ηθοποιούς, ακόμη και εξοπλισμό. Στη συνέχεια, αποφάσισα πως αφού κάναμε ταινίες και ζούσαμε στην Ελλάδα, θα ήταν φανταστικό να δείχνουμε και θάλασσα, ουρανό, παραλίες. Οπότε άρχισα να τους φέρνω όλους στα μέρη μας.

Ίνα και Τεό, ζευγάρι πορνοστάρ. Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020. Φωτογραφίες: / Oneman.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Ξεκινήσαμε γυρίσματα στην Ελλάδα και μετά από λίγο καιρό ήθελαν όλοι να δουλέψουν σε εμάς. Έχουμε τρομάξει κόσμο πλέον. Έχουμε ντόπιους ηθοποιούς και κάνουμε τις δικές μας παραγωγές, οι οποίες πάνε και πάρα πολύ καλά. Ειδικά την περίοδο της καραντίνας πριν μερικούς μήνες, η κίνηση στο site μας δεκαπλασιάστηκε, ενώ έπεσε ακόμη και ο server. Ευτυχώς είχαμε γυρίσει αρκετό υλικό, οπότε δεν είχαμε πρόβλημα.

Στα γυρίσματα ο κορονοϊός μας επηρέασε αρκετά. Δεν μπορούν πλέον να έρχονται εύκολα ηθοποιοί από το εξωτερικό για γυρίσματα ερωτικών ταινιών στην Ελλάδα, ενώ μειώθηκε και ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα σε ένα γύρισμα. Γίνονται φυσικά όλα τα απαραίτητα τεστ, αλλά όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν πλέον περισσότερες καθυστερήσεις σε όλα.

Εκείνη την περίοδο δώσαμε αρκετές ερωτικές ταινίες δωρεάν στον κόσμο μέσω της ιστοσελίδας μας. Τώρα έχει κυκλοφορήσει και το δικό μας περιοδικό, το SugarBabes Magazine, στο οποίο μπορείς να βρεις έναν κωδικό για δωρεάν συνδρομή ενός μήνα στο site μας. Παράλληλα, μέρος από αυτή την ενέργεια των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι ιδέες για το σενάριο των ταινιών μας έρχονται εκείνη τη στιγμή. Βλέπουμε τον χώρο και σκεφτόμαστε τι μπορεί να γίνει. Τι θα φορούν οι πρωταγωνιστές, πώς θα κάθονται, τι θα κάνουν. Είναι εντελώς διαφορετικά όλα σε ένα γύρισμα σε σχέση με αυτό που βλέπετε μετά εσείς στην οθόνη.

“Δεχόμαστε πάνω από 50 βιογραφικά κάθε μέρα”

Kinky Opera, strip live show. Στριπτιτζάδικο κατά τη διάρκεια περιοριστικών μέτρων, λόγω της πανδημίας κορωνοϊού. Στην φωτογραφία η αφίσα του ζευγαριού Ίνα & Τεό. Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2020. Φωτογραφίες: Oneman.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson Oneman.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Ευτυχώς επειδή είχαμε δουλέψει σε αυτό το κομμάτι για αρκετά χρόνια, ξέρουμε και πώς να αντιμετωπίζουμε όποια κατάσταση μπορεί να τύχει. Να φανταστείς πως μια σκηνή 20 λεπτών, μπορεί να μας πάρει μέχρι να τη γυρίσουμε από 3 μέχρι και 6 ώρες. Το πιο δύσκολο, ωστόσο, εδώ στην Ελλάδα είναι να βρεις χώρο για να το κάνεις.

Είχαμε κάνει ένα κάστινγκ για νέους πορνοστάρ πριν από περίπου ένα χρόνο και έγινε χαμός. Δεν το περιμέναμε. Ήρθαν πάνω από 170 άτομα, τα οποία δεν χώραγαν καν στο μαγαζί. Κι έτσι κάναμε και δεύτερο κάστινγκ για να δούμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούσαμε. Βρήκαμε αρκετούς εκεί, τους οποίους τους κρατήσαμε. Και άνδρες και γυναίκες.

Τώρα δεχόμαστε πάνω από 50-60 βιογραφικά κάθε μέρα. Μέχρι και ο Γιώργος ο περιπτεράς μας στέλνει πως θέλει να γίνει πορνοστάρ. Το πιο ακραίο βιογραφικό ήταν ενός 75άρη, στον οποίο δεν ήξερα και τι να απαντήσω. Στους λογαριασμούς μας στο Instagram επίσης γίνεται χαμός.

Κανένας από τους δύο δεν διαβάζει τα μηνύματα στο κινητό του άλλου. Έχουμε μια μεγάλη εμπιστοσύνη μεταξύ μας, την οποία την έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό μας κράτησε. Σίγουρα βοηθάει και το γεγονός πως κάνουμε την ίδια δουλειά, αλλιώς μπορεί να μη μας ‘έβγαινε’. Πλέον είμαστε 14 χρόνια ζευγάρι. Η εμπιστοσύνη και η συζήτηση για όσα μας απασχολούν είναι τα βασικότερα συστατικά μιας καλής σχέσης. Συζήτηση για τα πάντα. Και εννοείται και γύρω από το σεξ.