ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SPONSORED

Θοδωρής Αργυρόπουλος: Ένας sartor της σύγχρονης εποχής με επιρροές από το παρελθόν

Η νέα πραγματικότητα προστάζει σεβασμό στη διαφορετικότητα και «πάντρεμα» του νέου με το παλιό.

Η συζήτηση για διακρίσεις και στερεότυπα καταφέρνει να «τρυπώνει» σε όλες τις σφαίρες της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Από τους άλλους, εκδηλώνεται ως προκατάληψη προς τις προσωπικές μας επιλογές, τον τρόπο που επιλέγουμε να ντυθούμε, να εκφραστούμε, να εργαστούμε, να αγαπήσουμε. Κι εμείς με τη σειρά μας, θα πρέπει απλώς να είμαστε σε θέση να σπάσουμε τα καλούπια αυτά.

Αποφασισμένος να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο, δηλαδή να δημιουργεί χειροποίητα κοστούμια, ο Θοδωρής Αργυρόπουλος αποφάσισε να στραφεί στην παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση. Κι αν αναρωτιέσαι πόσο δημοφιλές είναι για τους νεαρότερους άντρες να στρέφονται σε tailor made κουστούμια, τότε σου έχουμε νέα.
Μιλώντας στην κάμερα, ο sartor Θοδωρής Αργυρόπουλος παραδέχεται πως η οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων κατάφερε να φέρει και τους άντρες στην Ελλάδα πιο κοντά στις custom made επιλογές, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την αυθεντικότητα χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Σπάζοντας τα στερεότυπα του κλάδου της ανδρικής ένδυσης, ο Θοδωρής βρίσκεται δικαιολογημένα στον δικό μας όμορφο κόσμο «Άνευ Στερεοτύπων».

Η ενέργεια «Άνευ Στερεοτύπων» είναι μία σειρά συνεντεύξεων με τη χορηγία της FIX Άνευ. Της μπύρας που σπάει τα στερεότυπα και φέρνει το Άνευ σε όλες τις εκδοχές του στις ζωές μας. Η FIX Άνευ, με την όμορφη αισθητική της, τη ρετρό διάθεσή της και τη φιλοσοφία της, είναι η ιδανική συντροφιά στο ταξίδι 8 ανθρώπων που μίλησαν στο LadyLike και το OneMan για τη δική τους ζωή “Άνευ Στερεοτύπων”. Ανακαλύψτε όλες τις ιστορίες στο ειδικό microsite που δημιουργήσαμε για την ενέργεια αυτή.