ΜΟΥΣΙΚΗ

Βίντεο α-pop-κάλυψη: Γιατί η Μαρίζα Ρίζου είναι επιεικώς απαράδεκτη

Τα τραγούδια από τον καινούριο της δίσκο, ο Michael Bublé, οι ατάκες του Μπέζου, γενικά μία συνέντευξη 'μεγάλη γιορτή'.

Όπως συμβαίνει και με τις φωνές, τα χαμόγελα μπορείς και αυτά να τα βρεις σε διάφορες κατηγορίες να σε περιβάλλουν. Στο σοβαρό, το δήθεν, το ειρωνικό, το γλυκό, το ‘θέλω να κάνουμε παιδιά’ και ούτω καθεξής.

Ε λοιπόν, αν ο ιστορικός του μέλλοντος που θα κληθεί να καταγράψει όλα αυτά τα χαμόγελα κάνει σοβαρή έρευνα και όχι ξεπέτες, τότε είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στη λίστα του θα βρούμε και το ‘χαμόγελο ακροβάτη’ το οποίο μπορεί πανεύκολα να απεικονισθεί με μία φωτογραφία (με μία οποιαδήποτε φωτογραφία) της Μαρίζας Ρίζου.

Της Μαρίζας Ρίζου ή αλλιώς του πιο πιστού στη φιλοσοφία ‘pop χαρά’ κοριτσιού της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ένας μεγάλος αστερίσκος ίσαμε το χαμόγελό της θα έγραφε κάπου εδώ ότι το παραπάνω συμπέρασμα το έβγαλα κάπως βεβιασμένα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι τη συνάντησα μόλις δέκα λεπτά και συζητήσαμε μόνο για μερικά από τα κομμάτια του καινούριου της δίσκου, Μεγάλη Γιορτή*. Όμως, να σου πω κάτι; Αλήθεια, η θετική ενέργεια αυτής της κοπέλας είναι τόσο τεράστιας και το χαμόγελό της τόσο μα τόσο χαρακτηριστικό που δεν μπορείς να μην το ξεχωρίσεις και να μην το κολλήσεις στο μυαλό σου.

Γι αυτό, πριν προχωρήσουμε στην συνέντευξη στην οποία λέει ότι θέλει να συνεργαστεί με τον Michael Bublé (Μαρίζα, μάζεψε υπογραφές έχεις ήδη τη δική μου) θέλω να δούμε μαζί την pop-υποκριτική-μπεζική απαράδεκτα καλή για να μην κάνει θέατρο πλευρά της.

 

 

(Απλά, ζητήσαμε από τη Μαρίζα να μοιραστεί μαζί μας την αγαπημένη της ατάκα και εκείνη μας έδωσε αυτό το υπέρτατο ρεσιτάλ των 20”)

*Ο οποίος παρεμπιπτόντως, παρουσιάστηκε λίγη ώρα αργότερα στον υπέροχο χώρο (αλήθεια υπέροχο, δεν έχω πάθει κρίση καλοσύνης, το ορκίζομαι) του Concierge Athens.

Τώρα μάλιστα. Τώρα μπορεί να πέσει το βίντεο με τη συζήτηση για τη Μεγάλη Γιορτή που στήνει η Μαρίζα από την προηγούμενη εβδομάδα στην ελληνική δισκογραφία.

 

*info:

  • Το άλμπουμ κυκλοφορεί από τη Feelgood Records
  • Από το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, η “Μεγάλη Γιορτή” μεταφέρεται στο Passport Κεραμεικός
  • Πρώτη live παρουσίαση του δίσκου στη νέα παράσταση της Μαρίζας Ρίζου, τα Σάββατα 19 & 26 Νοεμβρίου  και  3 & 10 Δεκεμβρίου